Jennifer Lopez's ervaring met een persoonlijke chauffeur is een les waarom beroemdheden geen chauffeurs nodig hebben

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez's ervaring met een persoonlijke chauffeur is een les waarom beroemdheden geen chauffeurs nodig hebben
Jennifer Lopez's ervaring met een persoonlijke chauffeur is een les waarom beroemdheden geen chauffeurs nodig hebben
Anonim

Timemanagement is alles voor Jennifer Lopez. Ze heeft een ongelooflijk drukke levensstijl, wat betekent dat achter de schermen en in haar persoonlijke leven alles in orde moet zijn.

Gezien haar status als topfiguur over de hele wereld, heeft Lopez een team nodig om haar dagelijkse taken te vergemakkelijken. Zoals we de afgelopen jaren hebben gezien, is het niet altijd gemakkelijk om J-Lo bij te houden…

We kijken terug naar wat er nodig is om Lopez te managen, en hoe het mis ging met een aantal van haar voormalige werknemers, waaronder manager, oppas en visagist.

Daarnaast bekijken we wat er tussen J-Lo en haar voormalige chauffeur is gebeurd. Ze moest $ 2,6 miljoen aan zwijggeld betalen, maar uiteindelijk vocht het icoon terug en eiste $ 20 miljoen schadevergoeding.

Laten we terugkijken naar hoe het allemaal ging.

Achter de schermen werken voor Jennifer Lopez is niet gemakkelijk, volgens verschillende voormalige leden van haar team

De tijd vinden om iets te doen is een hele opgave voor Jennifer Lopez. Met een nettowaarde van $ 400 miljoen heeft het icoon keer op keer bewezen dat ze het allemaal kan, van films tot muziek tot alles daartussenin.

Als het echter om haar leven achter de camera gaat, heeft Jennifer Lopez een team nodig om alles in beweging te houden. Haar ervaring is niet altijd de beste geweest en dat geldt ook voor degenen die in het verleden voor Lopez hebben gewerkt. Hoewel de titel om voor zo'n A-lister te werken misschien glamoureus lijkt, smeken bepaalde leden van haar voormalige staf daar anders over.

Er ontstonden problemen voor Lopez in 2003, toen ze ruzie kreeg met manager Benny Medina. Volgens Lopez nam haar manager winst zonder vergunning of papieren. Medina was niet blij met de claims en vuurde terug op Lopez.

"Jennifer Lopez, door valse beschuldigingen tegen mij te maken, probeert me nu toe te voegen aan de lange lijst van mensen die ze heeft gebruikt en weggegooid nadat ze van hen alles heeft afgenomen wat ze kon krijgen … Ik zal mezelf tegen deze mensen verdedigen leugens en zal van haar elke dollar innen waarvoor ik verschuldigd ben." Hoewel rapporten nu aangeven dat alles in orde is tussen de zijkanten.

Nicki Swift voegde ook Scott Barnes toe aan de no-list, die werkte als make-upartiest van J-Lo. Toen de twee ruzie hadden, verklaarde Barnes dat Lopez hem volledig het zwijgen oplegde en deed alsof hij nooit had bestaan.

"Niemand wilde met me praten. Het was alsof ik de pest had," vertelde Barnes aan Probst.

"Het was als, 'Hé, het was een groot misverstand. Je weet dat er veel dingen op komst zijn en ik mis je echt, dus laten we gewoon weer aan het werk gaan.'" De ruzie waarnaar Barnes verwees vond plaats nadat er nieuws was gelekt over het geheime huwelijk van Lopez en Marc Anthony. De artiest kreeg de schuld, en het veroorzaakte een grote afstand tussen de twee partijen.

Maar nogmaals, de zaken leken de afgelopen jaren geregeld te zijn.

Ten slotte, waar we onlangs op terugkeken, was het vinden van een oppas begin 2010 ook een hele opgave voor J-Lo. Lopez besteedde duizenden per week aan de dienst, maar uiteindelijk zouden de kindermeisjes het niet houden gezien de veeleisende uren. Gezien haar drukke levensstijl is dit logisch. Pas tijdens het begin van de pandemie begon Lopez eindelijk het rustiger aan te doen en te gaan eten met haar kinderen!

Jennifer Lopez eiste $ 20 miljoen aan schadevergoeding van haar voormalige chauffeur

Jennifer Lopez houdt gewoon niet van autorijden… toen ze een Bentley cadeau kreeg van ex-partner A-Rod, had ze geen andere keuze dan de auto uit te proberen… bleek, het was de eerste keer ze zat in de bestuurdersstoel in 25 jaar!

Haar ervaring met een chauffeur was ook niet zo geweldig. Gemeld door Today in 2012, Jennifer Lopez eiste $ 20 miljoen schadevergoeding nadat haar chauffeur, Hakob Manoukian, had gedreigd persoonlijke informatie met betrekking tot J-Lo vrij te geven. Hij vroeg om 2,8 miljoen dollar zwijggeld, een tactiek die niet werkte.

Lopez vermeldde verder dat de chauffeur loog over het feit dat hij niet betaald kreeg en bovendien begon de ruzie tussen de twee partijen plaats te vinden toen het plan werd ingevoerd om een beveiligingsteam in te huren.

Toch lijkt het alsof het allemaal achter gesloten deuren werd afgehandeld.

Aanbevolen: