De waarheid over de vriendschap van Ciara en Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendschap van Ciara en Kim Kardashian
De waarheid over de vriendschap van Ciara en Kim Kardashian
Anonim

Voor het geval je het vergeten was, Ciara en Kim Kardashian waren altijd samen. Aan het eind van de jaren 2000 werden de twee vaak samen gespot tijdens het winkelen en het bijwonen van rode loper-evenementen.

De Jump-zanger was zelfs uitgenodigd op de grote bruiloft van de SKKN-oprichter met Kris Humphries in 2011. Maar na een tijdje speculeerden fans dat de twee misschien ruzie hadden gehad. Dit is wat er echt gebeurde met hun vriendschap.

Hoe hebben Ciara en Kim Kardashian elkaar ontmoet?

Het is niet bekend hoe de twee elkaar hebben ontmoet. Maar Kim gaf met name een verrassingsfeestje voor Ciara's 25e verjaardag in 2010. Vroeg die dag werden ze gespot tijdens een brunch in Manhattan, waar de realityster haar show, Kourtney en Kim Take New York, aan het filmen was.

Mensen onthulden ook dat de dames die avond tot 3 uur 's nachts met hun vrienden feestten in NYC's Greenhouse. Een bron zei dat Chris Brown zelfs op het evenement optrad. Destijds meldde Popsugar dat het gerucht ging dat Kim met John Mayer aan het daten was. Hij reageerde echter niet op de beweringen. "Wat betreft Kim, met of zonder vriendje, ze lijkt het prima te doen in haar eentje en verdient $ 35.000 en meer voor haar laatste optredens", schreef de outlet.

In 2014 zagen de aspirant-advocaat en de Level Up-artiest samen babyspullen kopen bij Bel Bambini in West Hollywood. De laatste was zwanger van haar eerste kind, Future Zahir Wilburn, met haar toenmalige verloofde Future. "Me Before Going 2 Doe wat babyprep-dingen met mijn vriendin Kimmie. ExcitingTimes. Het voelt nog steeds surrealistisch dat dit echt gebeurt. Xo. Mommy @kimkardashian. PerfectDay", schreef Ciara op Instagram naast een paparazzi-foto van haar en Kim.

Datzelfde jaar vertelde de hitmaker van 1, 2 Steps aan Us Weekly dat Kim haar moederschapstips gaf tijdens haar eerste zwangerschap."We [gaan] echt persoonlijke dingen van de kant van de vrouw door. We hebben geweldige gesprekken gehad en het was echt cool", deelde ze, eraan toevoegend dat ze aan het neuzen waren over babyspullen. "Ik ben geobsedeerd door de Orbit-kinderwagen [Kim heeft] en ze heeft me laten zien hoe het werkt - de eenvoudigste dingen zijn zo leuk voor jou als moeder."

De geruchtenbreuk tussen Ciara en Kim Kardashian

In 2015 hadden Ciara en Kim naar verluidt een breuk nadat de eerste met haar nu-echtgenoot, Russell Wilson, begon te daten. Volgens ingewijden nam de zangeres afstand van Kim omdat Russell het niet leuk vond dat zijn partner met de schoonheidsmagnaat omging.

Hij zou "aan [Ciara] hebben uitgelegd dat de Kardashians niet de beste reputatie hebben in professionele sportkringen", aldus de bron van Life & Style. Hij is blijkbaar geen fan van de Kardashian-Jenners "vanwege hoe ze met de mannen van hun vrienden naar bed zijn geweest." De insider beweerde ook dat Ciara "instemde om de wensen van Russell te respecteren" en dat "Russell niet wil oordelen, maar gewoon niet wil omgaan met mensen die levens leiden die hij onaanvaardbaar vindt."

In 2015 schokte het paar fans toen ze openden over celibatair zijn vóór hun huwelijk. "Ze was in de kleedkamer en maakte zich klaar om te gaan voordat ze het podium op ging, en ze zat daar, en God sprak tot me en zei: 'Ik wil dat je haar leidt'", herinnert Russell zich destijds.

"En ik dacht: 'Echt waar?' En hij zei: 'Nee, ik wil dat je haar leidt.' Dus ik zei tegen haar: 'Wat zou je doen als we al die extra dingen van tafel zouden halen en het gewoon op Jezus' manier zouden doen?'" Hij gaf echter toe dat onthouden niet gemakkelijk was. 'Ik ga nu niet tegen jullie allemaal liegen. Ik wil dat jullie allemaal voor ons bidden,' zei hij. "Ik weet dat je haar op het scherm hebt gezien. Als er een 10 is, is ze een 15."

In juli 2016 stapten ze in het huwelijksbootje in Peckforton Castle in Liverpool, Engeland. Drie maanden later, op Ciara's 31e verjaardag, kondigde het paar aan dat ze hun eerste kind samen verwachtten, Sienna Princess Wilson. Ze verwelkomden hun tweede kind, Win Harrison Wilson in juli 2020.

Zijn Ciara en Kim Kardashian nog steeds vrienden vandaag?

Onlangs hebben Ciara en Kim bewezen dat ze nog steeds vrienden zijn na jaren niet samen in het openbaar te zijn gezien.

De voormalige ging naar Instagram om een videomontage te delen van haar beroemde vrienden die lip-synchroon met haar nieuwe nummer, Jump. Kim was in de video samen met andere A-listers zoals Ciara's andere bestie, Vanessa Bryant, Dwayne "The Rock" Johnson, La La Anthony, J Balvin, Natalia Bryant en Latto. Bekijk de video hieronder:

Aanbevolen: