De waarheid over de vriendschap van Taylor Swift en Ed Sheeran

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendschap van Taylor Swift en Ed Sheeran
De waarheid over de vriendschap van Taylor Swift en Ed Sheeran
Anonim

Taylor Swift en Ed Sheeran zijn misschien wel twee van de meest succesvolle muzikanten ter wereld, dus het is gemakkelijk in te zien hoe ze genoeg gemeen kunnen hebben om een sterke vriendschap te smeden. Natuurlijk hebben ze allebei een enorm netwerk bestaande uit een aantal indrukwekkende grote namen, maar er lijkt een vonk tussen hen te zitten die opv alt tussen de rest. De twee delen een zeer hechte band en maken er geen geheim van dat ze diep met elkaar verbonden zijn.

In tegenstelling tot veel van Taylor Swift's vriendschappen die eindigen in explosieve uitingen van drama, is dit er een die een formidabele blijvende kracht lijkt te hebben. Swift en Sheeran zijn al meer dan tien jaar beste vrienden, wat bewijst dat hun relatie alles in zich heeft om zelfs de moeilijkste tijden door te komen.

10 Hoe Taylor Swift en Ed Sheeran elkaar ontmoetten

Taylor Swift en Ed Sheeran werden voor het eerst vrienden in 2012, en ze ontmoetten elkaar op de meest eigenaardige manier. Swift zou Sheeran's Lego House-teksten op haar arm hebben geschreven tijdens haar Australische tournee, en toen Ed Sheeran erachter kwam, wilde hij meteen contact met haar opnemen. Een ontmoeting met Swift's manager in Nashville later dat jaar was het perfecte vervolg, en de twee konden elkaar voor het eerst persoonlijk ontmoeten. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

9 Taylor Swift en Ed Sheeran's Tattoo Connections

Tatoeages zijn een vrij permanente liefdesverklaring, en Ed Sheeran is niet verlegen geweest om wat Taylor Swift-herinneringen op zijn lichaam te inkten. Hij vereeuwigde haar album door de naam van haar tour, Red, op zijn biceps linksboven te krijgen, zodat de wereld ze kan zien. Het is duidelijk dat Sheeran zijn tijd op deze tour waardeerde en genoeg goede herinneringen met Swift creëerde om deze permanente kunst te rechtvaardigen.

8 Ed Sheeran heeft Taylor Swift meegenomen in zijn woonplaats

Taylor Swift zette Ed Sheeran centraal tijdens haar albumtour, maar zij is niet de enige die investeert in hun vriendschap. Ed Sheeran is een rustige man en hij toont zijn genegenheid op verschillende manieren. Hij besloot zijn vriend mee te nemen naar zijn geboorteplaats en haar wat ouderwets plezier te laten zien. De twee brachten tijd door in een pub in Suffolk, Engeland, waar geen van de lokale bevolking het kon schelen of zelfs maar merkte dat twee van de grootste namen in de muziek daar bij hen zaten.

7 Taylor Swift vindt troost in hoe herkenbaar Ed Sheeran is

Taylor Swifts leven is een beetje een wervelwind en ze lijkt altijd onderweg te zijn. Er zijn een aantal uitdagingen waarmee ze zowel in haar persoonlijke leven als in haar muzikale carrière te maken heeft gehad, en ze put troost uit haar vriendschap met Ed Sheeran, wetende dat hij herkenbaar is en de diepten van de problemen waarmee ze te maken heeft gehad kan begrijpen. Toen hem werd gevraagd naar hun band, zei Swift: "Het is fijn om iemand te hebben die dezelfde soort stress en uitdagingen in het leven heeft… ik hou van hem."

6 Taylor Swift en Ed Sheeran's relatie is Goals

Zowel Swift als Sheeran hebben het hoogste niveau van succes in de muziekindustrie bereikt, en dat ging niet zonder strijd en controverse. Ondanks hun roem als onafhankelijke artiesten, hebben de twee vrienden ervoor gezorgd dat hun vriendschap intact blijft, zelfs als alles om hen heen snel verandert. Swift zegt: "Het is zo geweldig om naar hem te kijken als een persoon en, weet je, we hebben allebei zoveel veranderingen meegemaakt, maar het blijft hetzelfde bij ons."

5 Ed Sheeran was de openingsact van Taylor Swift's Tour

Toen Taylor Swift Ed Sheeran voor het eerst hoorde tijdens zijn live optreden in Lego House, dacht ze meteen dat hij "de stem van een engel" had en wist ze dat ze met hem wilde werken. Nadat ze een vriendschap had gesloten, zorgde ze ervoor dat haar wens uitkwam.

Taylor Swift, met de kracht om alle artiesten die ze kiest mee te nemen op haar enorme wereldtournee, besloot dat Ed Sheeran de persoon is die ze aan haar zijde wilde hebben. Sheeran werd gebracht als openingsact voor haar Red Tour en hun vriendschap werd nog sterker nadat ze zoveel tijd samen hadden doorgebracht.

4 Ed Sheeran ondersteunt Swift in moeilijke tijden

Taylor Swift beleefde een aantal zeer uitdagende tijden in haar carrière toen ze in een rechtstreekse strijd terechtkwam met haar voormalige manager, Scooter Braun. Hun geschil over muzieklicenties en rechten had de krantenkoppen enkele maanden in de greep gehouden en Swift eindigde uiteindelijk met het opnieuw opnemen van haar muziek om de eigendomsrechten te behouden.

Tijdens de hele beproeving stemden veel van haar beroemde vrienden in met hun steun. Ed Sheeran werd bekritiseerd omdat hij haar niet steunde, maar hij verduidelijkte later dat hij dat niet in het openbaar hoefde te doen, toen hij en Swift zo'n persoonlijke relatie hadden. Sheeran bewees de diepte van hun band en zei: "Ik heb rechtstreeks met haar gesproken, zoals ik altijd doe."

3 Taylor Swift promoot zwaar de muziek van Ed Sheeran

Een van de meest schattige elementen van deze vriendschap met beroemdheden is het feit dat Taylor Swift echt een grote fan is van de muziek van Ed Sheeran. Ze hield van zijn muziek lang voordat ze zich realiseerde dat ze ook van de man achter de deuntjes hield als een van haar allerbeste vrienden. Toen Sheeran in 2021 met Bad Habits debuteerde, verklaarde Swift luidkeels haar liefde voor zijn deuntjes op sociale media en werd geciteerd: "Ik kan het legitiem niet uit mijn hoofd krijgen."

2 Ed Sheeran en Taylor Swift's samenwerking

Behalve dat ze artiesten van wereldklasse zijn, zijn Ed Sheeran en Taylor Swift ook ongelooflijke songwriters. Ze hebben vaak de koppen bij elkaar gestoken en samengewerkt aan muziek, en het blijkt altijd een enorme aantrekkingskracht te zijn voor fans. Toen ze voor het eerst uitkwamen met "Everything Has Changed", wist de wereld dat dit songwriting-, muziek-samenwerkingsduo een kracht was om rekening mee te houden. Ze blijven samen muziek maken en ze staan elke keer bovenaan de hitlijsten.

1 Ed Sheeran en de coole bijnaam van Taylor Swift

Ed Sheeran weet uit de eerste hand hoe cool het is om rond te hangen in het huis van Taylor Swift! Swift heeft opgeschept over het rondhangen met Ed Sheeran bij haar thuis, en ze geeft toe dat zij en Sheeran ook daadwerkelijk muziek hebben opgenomen in haar huis. De twee hebben de professionele grenzen overschreden en zijn absoluut goede vrienden, maar ze zijn onvermurwbaar dat ze nooit hebben gedate. Ze genieten gewoon van elkaars gezelschap als beste maatjes en hebben zelfs een bijnaam voor elkaar. Taylor Swift en Ed Sheeran noemen zichzelf de 'Sweerans'.

Aanbevolen: