Henry Cavill's acteercarrière kwam bijna tot een einde na een wrede hamstringblessure

Inhoudsopgave:

Henry Cavill's acteercarrière kwam bijna tot een einde na een wrede hamstringblessure
Henry Cavill's acteercarrière kwam bijna tot een einde na een wrede hamstringblessure
Anonim

Henry Cavill is altijd een man van interesse geweest, of het nu voor zijn rollen is, of voor zijn liefdesleven achter de schermen.

Eén ding dat we zeker weten, is dat The Witcher-acteur een behoorlijk arbeidsethos heeft, zowel op als naast de set. Het volgende laat duidelijk zien dat, aangezien de acteur te maken kreeg met een ernstige blessure, een die bijna zijn hele carrière ontspoorde.

We zullen kijken naar wat er is gebeurd en het brute herstelproces dat plaatsvond na de blessure. Gelukkig kon de acteur volledig herstellen, maar het was geen gemakkelijke weg.

Lockdown veranderde de trainingen van Henry Cavill

Henry Cavill is een echte fitnessliefhebber. Hij houdt echt van sporten en waardeert een verscheidenheid aan vaardigheden in de gewichtsruimte, of het nu gaat om het verbeteren van zijn kracht of om te trainen als een bodybuilder.

Echter, net als iedereen in de wereld, moest Cavill zich tijdens de lockdown aanpassen. Volgens de acteur zorgde het ervoor dat hij zijn voet van het gas haalde.

"Ik gebruikte het als een kans om mijn voet van het gas te halen. Voor mij heb ik tot op dat moment ongelooflijk hard gewerkt. Ik heb ongeveer een maand mijn voet van het gas gehaald, en [toen] kwam ik er meteen weer in. Ik deed veel hardlooptraining."

"Ik had een paar gewichten die voor mij beschikbaar waren op de plek waar ik verbleef tijdens mijn lockdown. Dus het was handig om die te hebben, en ik was nog steeds aan het trainen. En godzijdank ook, want ik ging meteen terug naar schieten op The Witcher zodra de lockdown voorbij is."

Het zou wat ingewikkelder worden voor Cavill omdat de acteur de ergste verwonding van zijn leven opliep.

Henry Cavill's derdegraads hamstringblessure maakte bijna een einde aan zijn carrière

In de bloei van zijn carrière had Henry Cavill echt geen hamstringblessure nodig, vooral niet gezien de rigoureuze shoot van The Witcher, vooral fysiek.

Gezien zijn woorden met The Talk, was het een zeer stressvol onderdeel van zijn carrière. De acteur onthulde dat de scheur in de hamstring zo groot was, dat het bijna zijn carrière als acteur beëindigde.

"Het was heel erg, het was een traan van graad 3. Als het nog iets erger was geweest, zou het een breuk zijn geweest, en je hebt gelijk dat dat levensveranderend en carrièreveranderend kan zijn, vooral in een fysieke carrière. Dus er was een punt van zorg, ja, maar ik probeer er niet te veel zorgen over te maken."

"Ik probeerde me op dat moment meer te concentreren op het juiste doen voor de blessure. Het was een fijne lijn om te betreden omdat mijn fysiotherapeuten hadden gezegd: "Oké, niet meer dan vijf uur per dag op je voeten.” En dit was na herstel, nadat ik van krukken af was gekomen - maar de productie had meer dan vijf uur per dag nodig. En dus zouden we streven naar vijf uur. En als ze het niet kregen, vroegen ze me om meer. En er waren een paar dagen waarop ik voor zes of zeven of meer zou pushen. En er zijn andere dagen dat het gewoon te pijnlijk en te veel was."

Het herstelgedeelte was nogal een taak voor Cavill…

De Witcher neerschieten terwijl hij herstelde van de blessure was niet gemakkelijk voor Cavill

Gelukkig kon de acteur volledig herstellen, maar gezien zijn schema was de weg niet gemakkelijk. Cavill werd wakker tijdens de vroege uren van de dag, terwijl hij de rest van zijn tijd fotografeerde voor de show.

"Vooral op The Witcher toen ik mijn fysio-fysiotherapie deed, is wat jullie het daar noemen - voor mijn hamstring. Voordat ik elke dag ging werken, stond ik om 04:00 uur tot 04:30 uur op om doe ongeveer anderhalf, twee uur, twee en een half uur fysiotherapie, " verklaarde Cavill naast Cinema Blend.

"En het eindigde met sprinten. Dus voor het werk, waar je nog een 12-urige dag moet doen, terwijl je herstelt van een vrij ernstige blessure, had ik die boost absoluut nodig."

Cavill bedankt ook pre-workout voor het stimuleren van hem tijdens bepaalde scènes, vooral die met veel rennen.

Aanbevolen: