Hoe een wrede, methodegerichte tactiek Austin Butler tot tranen bracht tijdens Elvis

Inhoudsopgave:

Hoe een wrede, methodegerichte tactiek Austin Butler tot tranen bracht tijdens Elvis
Hoe een wrede, methodegerichte tactiek Austin Butler tot tranen bracht tijdens Elvis
Anonim

Het maken van een biopic is moeilijk werk voor elke filmmaker en studio. Als het goed wordt gedaan, kunnen deze films enorme hits worden die de industrie stormenderhand veroveren. Als het slecht wordt gedaan, worden ze in wezen de bioscoop uitgelachen.

Tot nu toe lijkt Elvis een succes te zijn met critici en publiek. Natuurlijk is de film niet helemaal accuraat, met sommige dingen aan de fictieve kant, maar het is een solide film die profiteert van de betoverende prestaties van Austin Butler.

Butler's transformatie in de King of Rock duurde lang om te perfectioneren, maar het was nog steeds niet goed genoeg om te voorkomen dat hij achter de schermen in tranen belandde. We hebben de details over wat er hieronder is gebeurd.

Austin Butler speelde in 'Elvis'

Eerder dit jaar kwam Elvis in de bioscoop, en als een van de meest langverwachte films in de recente geschiedenis, kon het een hit worden aan de kassa.

Geregisseerd door Baz Luhrmann en met Austin Butler en Tom Hanks in de hoofdrollen, was de biopic gericht op het leven van Elvis Presley, een van de beroemdste figuren in de moderne geschiedenis. De musical werd gedaan in de traditionele stijl van Luhrmann, en sinds de eerste previews waren er mensen aan het zoemen.

Over het algemeen is de film goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes heeft Elvis 78% met critici, wat best goed is. Wat nog belangrijker is, het heeft een publiek van 94%, wat aangeeft dat mensen de film leuk vinden.

Tot nu toe heeft de biopic wereldwijd iets meer dan $ 210 miljoen opgeleverd. Hoewel dat niet op één lijn staat met het blockbuster-aanbod van Marvel, is dit een solide trekje voor een muzikale biopic met in de hoofdrol een acteur die nog steeds niet bepaald een grote naam is.

Een aspect van de film waar mensen niet over uitgepraat raken, is de algehele uitvoering van Butler. De acteur besteedde ongelooflijk veel tijd aan de voorbereiding om Elvis te spelen. Terwijl hij zich voorbereidde op de rol, werkte Butler onvermoeibaar om Elvis te worden, inclusief het krijgen van de stem precies goed.

Butler heeft hard gewerkt om zijn stem te perfectioneren

Als je brutaal genoeg bent om Elvis te spelen of je voor te doen, is de juiste stem een essentieel onderdeel van het proces. Gelukkig heeft Austin Butler talloze uren besteed aan het perfectioneren van de stem die hij in de film gebruikte.

Volgens Butler: "Ik zong elke dag [tijdens het voorbereiden en filmen] en deed mijn zangoefeningen als eerste in de ochtend. Het is echt als een spier. Door te filmen begon ik noten op te merken die ik kon' t sloeg in het begin, plotseling, nu kon ik die noten raken. Ik was mijn bereik aan het verbreden. Maar het is niet alleen zingen - je moet vocale maniertjes vinden. Dat kan een beetje lastig zijn."

De zanger besteedde ook veel tijd aan het doorzoeken van Elvis-video's en maakte aantekeningen van alles wat hij hoorde. Hij gebruikte ook het gebruik van een coach om dingen vorm te geven en af te ronden. Deze intense voorbereiding maakte plaats voor wat fans in de film hebben gehoord.

Hoewel dit allemaal geweldig klinkt, was het de stem die hij gebruikte die de Elvis-ster per ongeluk in tranen deed belanden en het incident vond achter de schermen plaats.

Waarom hij in tranen eindigde

Dus, waarom eindigde Austin Butler in tranen tijdens het maken van Elvis? Helaas kwam het voort uit een incident veroorzaakt door de regisseur van de film.

Nou, toen ik op mijn eerste dag in de opnamestudio was, wilde Baz dat ik zo dicht mogelijk bij het optreden zou komen. Hij had alle leidinggevenden en iedereen van RCA, die weer op kantoor was, hij bracht ze naar de opnamestudio en hij zei: 'Ik wil dat jullie allemaal tegenover Austin zitten', en hij zei dat ze me moesten lastigvallen. Dus toen maakten ze grappen over me en zo terwijl ik zong,' onthulde Butler,' per Yahoo.

Hoewel dit een wrede tactiek lijkt die door Luhrmann wordt gebruikt, gaf het Butlers optreden voor één scène een boost.

"Toen we dit moment aan het filmen waren toen Elvis voor het eerst het podium betrad en hij werd lastiggevallen door het publiek, wist ik hoe dat voelde. Ik ging die avond in tranen naar huis. Dat deed ik echt," vervolgde hij.

Dit is een benadering die veel regisseurs niet zouden gebruiken, maar het is duidelijk dat Luhrmann geloofde dat Butler de vernedering zou kunnen verdragen terwijl hij voor een nieuw publiek zong. Gelukkig had de rector gelijk, en deze ervaring hielp Butlers uitstekende prestaties in de film vorm te geven.

Als je dat nog niet hebt gedaan, geef Elvis dan zeker een horloge. Het is een vermakelijke film die laat zien hoeveel sterrenpotentieel Austin Butler heeft. In dit tempo zou hij een enorme ster kunnen worden, als hij de juiste rollen blijft vinden.

Aanbevolen: