Tom Sturridge stal een populaire prop uit de Sandman-set toen niemand keek

Inhoudsopgave:

Tom Sturridge stal een populaire prop uit de Sandman-set toen niemand keek
Tom Sturridge stal een populaire prop uit de Sandman-set toen niemand keek
Anonim

Een veel voorkomend verschijnsel in entertainment waar mensen nauwelijks over praten, is dat acteurs dingen van de set stelen. Er zijn talloze verhalen over beroemdheden die iets onbetaalbaars uit hun grootste projecten halen. Cillian Murphy kreeg bijvoorbeeld een waardevol item van Peaky Blinders, terwijl Ben Affleck iets kreeg van Justice League.

Netflix' The Sandman is net uitgekomen, en het maakt furore bij fans. Tom Sturridge was fantastisch in de show, en hoewel zijn optreden alleen al de krantenkoppen waard was, maakte hij ook furore toen hij aankondigde welk item hij van de set had gestolen.

Laten we eens kijken welke prop Tom Sturridge kon krijgen van The Sandman.

Tom Sturridge heeft een behoorlijke carrière doorstaan

Acteur Tom Sturridge speelt al sinds de jaren negentig, maar tijdens dat eerste decennium had hij een bescheiden output. In de loop van de tijd zijn de dingen echter drastisch veranderd en heeft Sturridge zich ontwikkeld tot een groot talent dat een project tot succes kan leiden.

Zijn eerste officiële filmrol kwam in Fairy Tale: A True Story uit 1997, en het zou nog 7 jaar duren voordat hij zijn tenen weer in die wateren dompelde. Op het grote scherm was Sturridge te zien in films als Vanity Fair, Being Julia, Effie Gray en Velevet Buzzsaw. Niet echt grote hits, maar ze hebben hem ervaring en exposure opgeleverd.

Op het kleine scherm heeft Sturridge geweldig werk geleverd. Van 2018 tot 2019 speelde hij Jake op SweetBitter, en hij volgde dit op met Irma Vep uit 2022.

Net als zijn tijd in de film, maakten deze rollen hem niet noodzakelijk tot een natuurkracht in de industrie, maar ze hielpen hem enorm om zijn vaardigheden te laten zien.

Onlangs wist Sturridge de felbegeerde rol van Dream te bemachtigen in een van de grootste projecten van 2022.

Sturridge speelt momenteel in 'The Sandman'

Afgelopen weekend maakte The Sandman zijn officiële debuut op Netflix. De langverwachte bewerking van het meesterwerk van Neil Gaiman is al eeuwen in de maak, en eindelijk konden fans van de strips hun favoriete verhaal op het scherm zien.

Sturridge, die Dream speelt in de serie, opende zich over de show en merkte op dat het iets is waar iedereen zich in zekere zin mee kan identificeren.

"Wat ons allemaal verbindt, is dat we allemaal dromen. Wat ik zo leuk vind aan Sandman is, in tegenstelling tot bijna alle verhalen, ook al is het schijnbaar deze hoofdrolspeler in Morpheus, hij is het niet. Hij is er gewoon om je de verhalen van duizend verschillende mensen. Ik geloof echt dat iedereen zijn verhaal erin zal vinden, "zei hij.

Op het moment van schrijven is de show goed begonnen met critici en publiek. Op Rotten Tomatoes heeft de show een 86% bij critici en een 85% bij het publiek. Dat is een fantastische start voor de show, en mensen waren onder de indruk van het vermogen van de show om vanaf de pagina's bij het verhaal te blijven.

Sturridge is briljant in seizoen één en hij heeft zijn tijd op het scherm optimaal benut. Hij maakte ook optimaal gebruik van zijn tijd op de set dankzij het vastgrijpen van een kostbaar item terwijl niemand keek.

Wat hij van de set stal

Dus, welk geweldig item heeft Tom Sturridge van de set weten te bemachtigen? Het blijkt een van de belangrijkste items van Dream te zijn.

"De Britse acteur vertelde E! News in augustus 2022 dat hij één ding van de The Sandman-set kon smokkelen nadat hij Dream (ook bekend als Morpheus) op de Netflix-show had gespeeld. "Mijn zak met zand", bekende hij toen vroeg of hij een aandenken had meegenomen. "Het is veilig", hield Sturridge vol en merkte op: "Dus als we het weer nodig hebben, is het heel veilig", meldt US Weekly.

Wat een addertje onder het gras van Sturridge! Het is een klein item dat veel gewicht draagt, en het betekende duidelijk veel voor de acteur, die het vaak gebruikte in het eerste seizoen van de show.

Het is vrij gebruikelijk om acteurs te zien stelen van sets, en velen zijn meer dan blij om naar voren te komen over de schatten die ze hebben gehaald uit hun beroemdste projecten.

Ryan Reynolds, bijvoorbeeld, griste zijn pak uit Deadpool, volgens US Weekly.

"Ik vond het heerlijk om hem te dragen en ik ben er mee weggelopen. Ik zal waarschijnlijk in de problemen komen als ik dat zeg, maar ik heb 10 jaar gewacht om deze film te maken. Dus ik vertrek met een f– koningspak, "zei de acteur in een interview met Marie Claire.

Het eerste seizoen van The Sandman wordt momenteel gestreamd op Netflix, dus zorg ervoor dat je het een horloge geeft en bekijk Tom Sturridge met het zakje zand dat hij van de set heeft gestolen.

Aanbevolen: