Johnny Depp sluit nieuwe zevencijferige deal met Dior

Inhoudsopgave:

Johnny Depp sluit nieuwe zevencijferige deal met Dior
Johnny Depp sluit nieuwe zevencijferige deal met Dior
Anonim

Hoewel beide kanten van het Johnny Depp-Amber Heard-drama hun kleine overwinningen hebben behaald, lijkt het erop dat de pogingen van critici om het luxemerk Dior ervan te weerhouden Johnny Depp opnieuw te tekenen, zijn mislukt. Tegenstanders wilden dat Johnny werkloos zou zijn en idealiter in de gevangenis zou belanden, maar dat gebeurde niet.

In feite was het bijna het tegenovergestelde. Veel mensen steunden Johnny Depp, en Amber Heard kreeg veel kritiek (hoewel ze een overgebleven - en eigenzinnige - fanbase lijkt te hebben).

Ondanks al het drama werd er een nieuwe samenwerking aangekondigd tussen Johnny en Dior, een die zeer lucratief belooft te worden voor beide partijen.

Johnny werd een Dior-woordvoerder voorafgaand aan het Amber Heard-proces

Johnny Depp werd het gezicht van Dior's eau de cologne voorafgaand aan zijn proces met Amber Heard. Tegenstanders verzochten Dior om de acteur te laten vallen, maar hun pleidooien leken niets te betekenen voor het luxemerk.

De verkoop van de Sauvage-geur schoot omhoog dankzij Johnny, zelfs toen mensen tegen hem protesteerden.

Het blijkt dat Dior een slimme zet heeft gedaan door Johnny Depp te behouden; hun eau de cologne was op veel markten uitverkocht, waarbij de vraag groter was dan het aanbod.

Toch bleef Johnny's toekomst bij Dior onduidelijk, vooral gezien de publieke verontwaardiging rond het proces.

Dior heeft Johnny Depp getekend voor een nieuwe zevencijferige deal

Na hun Sauvage-campagne heeft Dior schijnbaar de waarde van Depp op lange termijn ingezien en hun contract met hem verlengd. TMZ meldt dat het contract een "meerjarige deal" is en dat het zeven cijfers waard is.

TMZ merkte verder op dat hun bron beweert dat Johnny een Dior-fotoshoot heeft voltooid voor de nieuwe campagne rond zijn concert in Parijs.

TMZ wees erop dat Johnny's eerste Dior-deal in 2015 was; zijn Sauvage-advertentie leek niet meer op televisie te worden uitgezonden toen het proces begon.

Na afloop van de proef, merkt Daily Mail op, keerde de advertentie terug en zorgde voor veel meer buzz voor het merk.

Johnny Depp heeft geen terugkeer naar Disney bevestigd

Hoewel geruchten de ronde deden over een mogelijke terugkeer van Pirates of the Caribbean, bevestigde het team van Johnny Depp dat dit gewoon geruchten waren en niet waar waren. Johnny zegt zelfs dat hij nooit meer naar Disney zal terugkeren.

Maar na de rechtszaak heeft Johnny het ook druk gehad in zijn carrière als het op muziek aankomt. Hoewel fans vermoeden dat hij Heard in een nieuw nummer heeft afgewezen, blijft het onduidelijk waar zijn muzikale traject zal gaan, of welke andere kansen zich kunnen voordoen.

Aanbevolen: