Dixie D'Amelio sluit het nieuwe nummer van ex Griffin Johnson af met ontvangstbewijzen van zijn valsspelen

Inhoudsopgave:

Dixie D'Amelio sluit het nieuwe nummer van ex Griffin Johnson af met ontvangstbewijzen van zijn valsspelen
Dixie D'Amelio sluit het nieuwe nummer van ex Griffin Johnson af met ontvangstbewijzen van zijn valsspelen
Anonim

TikTok-beïnvloeder en zangeres Dixie D'Amelio plaatste een video van de ultieme clapback op het nieuwe nummer Handig van haar Griffin Johnson. In het nummer wordt D'Amelio nooit expliciet genoemd, maar iedereen weet dat het gaat over hun drama en beschuldigingen van bedrog tegen hem. De teksten bagatelliseren en bagatelliseren alles waar D'Amelio mee te maken heeft gehad met betrekking tot zijn dwalende ogen, maar ze was niet van plan om dat te laten glippen.

Ontvangsten en meer ontvangsten

D'Amelio plaatste de TikTok met het nummer van Johnson op de achtergrond. Het opende met zijn zin: "Ik ben hier niet om te zeggen dat het me spijt/ik ga het niet eens vragen", terwijl ze een lang spoor van screenshots toont van vrouwen die zijn bedrog bevestigen. Een van de Snapchat-gesprekken toont Johnson-berichten: "We zullen weer neuken. Wed erop", aan iemand die duidelijk niet D'Amelio was. Ze hield iedereen die de namen van screenshots stuurde anoniem.

Een ander huidkruipend screenshot toont Johnson die reageert op een meisje op Snapchat, "Ik ben trouwens vrijgezel", met een foto van hem in een baseballpet. Deze ontmoetingen lijken alleen plaats te vinden via de app waar berichten en foto's verdwijnen tenzij ze worden opgeslagen, waarop hij waarschijnlijk "wedde" om te voorkomen dat hij betrapt werd. D'Amelio toonde een bericht van Johnson aan een andere anonieme vrouw: "Je bent dope en we hebben nog onafgemaakte zaken."

In dezelfde berichten aan de bovenstaande vrouw zei hij: "Ik hou van slechte btches en ze zijn moeilijk te vinden. Ik haat pssies en LA-meisjes zijn niet mijn ras." Deze bonnetjes flitsen op een groen scherm TikTok-effect terwijl D'Amelio ineenkrimpt in het zicht van de camera. Ze zong toen mee met een andere regel van het lied van haar ex: "Ze zei dat ik vals speelde / En dat is gewoon fcked up." Oh, het verwarde web dat TikTok-jongens weven.

Lege excuses

Johnson's oppervlakkige teksten beweren dat D'Amelio niet "weet wat een hart is", en gaat ze zelfs zo ver dat ze haar beschuldigt van vreemdgaan met haar mannelijke vriend omdat ze een kledingstuk van hem droeg. We noemden al gaslighting, maar dit is daar een goed voorbeeld van. Terwijl Johnson andere vrouwen voorstelde om seks te hebben, beschuldigt hij D'Amelio van ontrouw en beweert hij dat hij nooit aan dat soort gedrag zou deelnemen. Ontvangsten liegen niet, vooral de langdradige verontschuldigingen die hij D'Amelio stuurde.

D'Amelio's nabijheid tot haar zus Charli kwam tot uiting in Charli's commentaar op de video. Ze tagde Johnson's TikTok-handvat en vroeg: "Ben jij dit?" Zusters blijven bij elkaar en bedriegers gedijen nooit.

Aanbevolen: