Beroemdheden waarvan je bijna vergeten was dat ze op 'Deal or no Deal' stonden

Inhoudsopgave:

Beroemdheden waarvan je bijna vergeten was dat ze op 'Deal or no Deal' stonden
Beroemdheden waarvan je bijna vergeten was dat ze op 'Deal or no Deal' stonden
Anonim

Iedereen krijgt ergens zijn of haar start, inclusief beroemdheden. Sommigen hadden het geluk om interne connecties in Hollywood te hebben om te gedijen, maar anderen moesten alle rollen veiligstellen voordat ze het groot konden maken. Het is tenslotte een meedogenloze zaak die voor niemand stopt, en het is een normaal gezicht om te zien dat iemand in de vergetelheid raakt terwijl hij niet kon overleven in het klimaat.

Een van de eerdere paden die sommige van deze beroemdheden zijn ingeslagen, is als een spelshow-aktetasmeisje in Deal or No Deal. De show, die van 2005 tot 2009 op NBC werd uitgezonden voordat hij van 2018 tot 2019 zijn weg vond naar CNBC, heeft ons zelfs kennis laten maken met enkele van de meest verse Hollywood-schoonheden die er vervolgens in zouden slagen om hun sporen in de industrie te maken. Van de hertogin van Sussex Meghan Markle tot supermodel Chrissy Teigen, hier zijn enkele celebs die je misschien vergeten bent op Deal or No Deal.

6 Meghan Markle was een aktetasmeisje op 'Deal or no Deal'

Voordat ze de hertogin van Sussex was, Meghan Markle had een korte periode als een van de koffermeisjes in Deal or No Deal, met doos nummer 24. In een interview met Esquire, onthulde de voormalige actrice dat het werken aan Deal or No Deal "een leerervaring was, en het hielp me te begrijpen wat ik liever zou doen. Dus als dat een manier is om dat onderwerp te verdoezelen, dan zal ik graag veranderen schakelt over op iets anders."

Vier jaar na haar korte periode speelde Meghan zeven seizoenen in Suits als Rachel Zane. Terwijl ze in de zomer van 2016 in Londen was om de serie te promoten, was prins Harry toevallig in de stad na de herdenking van de 100ste verjaardag van de Slag aan de Somme. Het paar ontmoette elkaar via een blind date van een wederzijdse vriend, en de rest is geschiedenis.

5 Claudia Jordan hield de nummer 1 zaak over 'Deal or No Deal'

Als je het gezicht van Claudia Jordan kent, is de kans groot dat je haar rollen in The Real Housewives of Atlanta of Celebrity Appearance bent tegengekomen. Voordat Claudia de nummer 1-zaak gedurende de vier seizoenen vasthield, was ze een voormalige Barker's Beauty op CBS' The Price is Right. Nu heeft de voormalige Miss Rhode Island USA een overvloed aan geweldige tv-series op haar naam staan, waaronder Love & Hip Hop: Miami, Life with La Yoya en haar korte periode als rechter in Miss Universe 2012. Zoals opgemerkt door haar IMDb-pagina, ze heeft momenteel een paar projecten in het verschiet.

4 Chrissy Teigen werkte samen met Megan Markle aan 'Deal or no Deal'

Chrissy Teigen is een ander bekend gezicht dat als aktetasschoonheid in de show verscheen, terwijl ze de koffer vasthield tijdens de pilot en het eerste seizoen voordat ze 'voorzichtig werd vervangen'. Sindsdien waagt het supermodel zich in de schoonheidswereld, nadat het in 2010 werd uitgeroepen tot "Rookie of the Year" in de Sports Illustrated-badpakuitgave. Daarnaast host ze ook Lip Sync Battle op Paramount Network samen met raplegende LL Cool J.

"Ik had een deal of geen deal met haar, en ze was lief", herinnert het model zich de tijd dat ze met de hertogin van Sussex werkte in een interview met Daily Mail. "Nu vraagt iedereen me hoe ze was en ik zeg: 'Sorry, geen vuiltje.' Ze is prachtig."

3 Howie Mandel presenteerde 'Deal or No Deal'

Hoewel je misschien bekend bent met Howie Mandel dankzij zijn scherpe inzicht als juryduo naast Simon Cowell in America's Got Talent, had hij een korte periode in Deal or No Deal. In tegenstelling tot de meeste aktetasschoonheden op deze lijst, was de acteur-komiek een presentator in de Amerikaanse versie van de spelshow, gedurende alle vijf seizoenen. Nu, naast zijn coaching- en jureringsactiviteiten, is Howie sinds februari 2021 ook de headliner van een podcast genaamd Howie Mandel Does Stuff samen met zijn dochter, Jackelyn.

"Ik werd zo bang omdat, in tegenstelling tot jij en ik die eerder televisie hebben gedaan, wanneer je een deelnemer op een set zet, er al deze lichten zijn, er zijn al deze camera's, en ze was glazig, "herinnerde hij zich een ontmoeting met zijn allereerste Deal or No Deal-deelnemer: een moeder met drie kinderen die nooit een huis hebben gehad, in een interview met CNBC. "Ik heb zelfs mijn cadans veranderd, zoals ik met mijn kinderen sprak toen ze vijf waren, en ik zei: 'Het eerste bod is veertigduizend dollar.'"

2 Leyla Milani over 'Deal or no deal'

De negenendertigjarige Leyla Milani is nu misschien een bekende naam in de modellenwereld met veel catwalkervaringen, maar een aktetasmeisje zijn voor Deal or No Deal was een van haar allereerste modelleringsoptredens. In hetzelfde jaar nam ze ook deel aan de WWE Diva Search-talentencompetitie, hoewel ze tweede werd tegen Babylon, de in New York gevestigde pro-worstelaar Ashley Massaro. De laatste verliet WWE echter kort in de zomer van 2008. Voor Leyla was ze meer gefocust op haar schoonheidsindustrie toen ze in 2009 medeoprichter was van het luxe haarverzorgingsbedrijf Milani Hair.

1 Hayley Marie Norman was een 'deal or no deal' aktetasmeisje

Hayley Marie Norman hield zaak nummer 25 drie seizoenen vast voordat ze zich waagde aan acteren. De actrice, die ook bekend staat om haar komische sketches in Funny or Die, vond de laatste tijd meer succes. Haar 2021 Netflix-serie, The Upshaws, ging in première in de top tien op het platform. Ze speelde ook als een terugkerend castlid op Peacock sitcom hit A. P. Bio en naast SNL's Kenan Thompson in Kenan.

Aanbevolen: