Hoeveel is Howie Mandel waard sinds 'Deal or no deal'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Howie Mandel waard sinds 'Deal or no deal'?
Hoeveel is Howie Mandel waard sinds 'Deal or no deal'?
Anonim

Zelfs vandaag de dag is Howie Mandel vooral bekend om zijn tijd als presentator van de populaire spelshow Deal or No Deal (dezelfde show waar Meghan Markle begon als koffermeisje). Hij is misschien al vroeg in zijn carrière begonnen als acteur (hij speelde zelfs in het medische drama St. Elsewhere met Denzel Washington), maar uiteindelijk vond Mandel meer succes in het hosten.

Sinds Deal or No Deal bleef de inwoner van Toronto meer hosting-optredens boeken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Mandel zelf ook verschillende shows heeft geproduceerd. Het is geen wonder dat Mandel in 2022 een behoorlijk vermogen heeft vergaard.

Howie Mandel heeft verschillende optredens geland sinds zijn 'Deal or no Deal'-succes

Met zijn stijgende populariteit van Deal or No Deal, werd Mandel plotseling het gesprek van de dag. En zo werd hij uiteindelijk getikt voor America's Got Talent. Deze keer werd Mandel echter niet gevraagd om gastheer te zijn. In plaats daarvan werd hij een van de juryleden van de show en verving hij in wezen David Hasselhoff op de show. Het was een optreden dat Mandel zeker verwelkomde, vooral omdat hij al heel lang fan van de show is.

"Dit was een geweldige ervaring voor mij en zoals ik al vele malen eerder heb gezegd, weet je, ik ben een grote fan van deze show en heb elke aflevering vanaf het begin bekeken," merkte hij op. “Dus om hier persoonlijk te zijn en er deel van uit te maken, is als een droom die uitkomt. Het voelt echt niet als werk.”

Mandel bleef tot 2021 als jurylid (hij bleef ook Deal or No Deal presenteren tot de show eindigde in 2019). Tijdens zijn tijd op de show werd hij soms ook vergezeld door zijn dochter, Jackelyn Shultz. Shultz is een speciale correspondent voor PEOPLE die in 2021 exclusieve beelden van achter de schermen van America's Got Talent aanleverde.

Sindsdien keert Mandel terug naar hosting, en deze keer is het voor de nieuwste gameshow van Netflix, Bullsht the Game Show. De show is het nieuwste van ervaren producers Jonty Nash (Dancing with the Stars) en Christopher Potts (Netflix's Sugar Rush en Nailed It). En als Mandel eerlijk is, lijkt het erop dat hij deze veel leuker vindt om te hosten dan Deal or No Deal.

“Bij Deal or No Deal kon ik echt niet meespelen omdat ik niet weet wat er aan de hand is. Ik heb gewoon gewacht om te zien wat er in de zaak zat', legde de ervaren gastheer uit. "In deze kan ik achterover leunen als het publiekslid en luisteren naar deze persoon die iets zegt, en gewoon proberen te-'Hoe weet ze in godsnaam waar ze het over heeft?' Ik speel mee.” Mandel wees er ook op dat het Deal or No Deal vier jaar kostte om $ 1 miljoen weg te geven. "Hier is een kleine spoiler, ik geef de miljoen dollar weg van het eerste seizoen van Bull."

Na de release moet Netflix nog aankondigen of de show een tweede seizoen krijgt. Dat gezegd hebbende, heeft de show de top 10 van de streamer-shows gehaald en als deze uitvoering doorgaat, is een verlenging waarschijnlijker.

Wat is het vermogen van Howie Mandel nu?

De huidige schattingen geven aan dat het vermogen van Mandel nu varieert van $ 55 tot $ 65 miljoen. Het is waarschijnlijk dat het grootste deel van zijn inkomsten afkomstig is van zijn voortdurende werk met verschillende netwerken en streamers. Deze omvatten Netflix's Bullsht The Game Show en het pas opnieuw opgestarte Canada's Got Talent, dat ook door Mandel wordt gehost. Tijdens zijn tijd bij America's Got Talent, wordt aangenomen dat hij maar liefst $ 70.000 per aflevering verdiende. Daarom is het waarschijnlijk dat zijn salaris voor zijn nieuwere shows minstens hetzelfde of meer is.

Tegelijkertijd was hij ook bezig met Howie Mandel's Animals Doing Things, en zijn documentaire, Howie Mandel: But Enough About Me, wordt gestreamd op Peacock. Het is ook vermeldenswaard dat hij de neiging heeft om als producer te dienen bij de meeste van zijn projecten.

Ondertussen is Mandel, naast hosting en productie, ook betrokken geweest bij verschillende belangrijke merkpartnerschappen. Zo werd in 2018 aangekondigd dat hij zich aansloot bij de Take Cholesterol to Heart-campagne van Kowa Pharmaceuticals America, Inc.

Meer recentelijk werd Mandel ook de nieuwste ambassadeur van Staples Canada, naast de Canadese beroemdheid Pierre-Yves (P. Y.) Lord. Samen kopten ze de Let Find Out-campagne van het bedrijf. “Let's Find Out is onze manier om Canadezen te laten weten dat Staples is veranderd en over de middelen beschikt om mensen te helpen slimmer te werken, meer te leren en elke dag te groeien”, legt David Boone, CEO van Staples Canada, uit. "Als zowel publieke figuren als gepassioneerde ondernemers zien we Howie en Pierre-Yves als de perfecte partners om Canadezen te inspireren."

Ondertussen is Mandel, naast zijn shows en documentaire, ook gehecht aan de aankomende animatiefilm Pierre the Pigeon-Hawk. De cast bestaat ook uit Jennifer Coolidge, Whoopi Goldberg, Kenan Thompson, Elizabeth Daily, Snoop Dog en Luis Guzmán.

Aanbevolen: