Marvel-fans enthousiast als 'Black Panther: Wakanda Forever' begint te filmen in Atlanta

Marvel-fans enthousiast als 'Black Panther: Wakanda Forever' begint te filmen in Atlanta
Marvel-fans enthousiast als 'Black Panther: Wakanda Forever' begint te filmen in Atlanta
Anonim

Marvel fans zijn voorzichtig optimistisch nadat bleek dat de langverwachte Black Panther: Wakanda Forever nu in productie is.

Marvel Studios-chef Kevin Feige bevestigde het nieuws aan Variety.

De opnames vinden plaats in de Pinewood Studios in Atlanta, Georgia, en alle hoofdrolspelers keren terug.

Maar natuurlijk zal wijlen Chadwick Boseman helaas niet aanwezig zijn. De veel gemiste acteur stierf afgelopen augustus na een strijd van vier jaar tegen darmkanker. Hij was 43.

"Het is duidelijk heel emotioneel zonder Chad", vertelde Feige aan Variety.

"Maar iedereen is ook erg enthousiast om de wereld van Wakanda terug te brengen naar het publiek en terug naar de fans", zei hij. "We gaan het doen op een manier waar Chad trots op zou zijn."

Black Panther-regisseur Ryan Coogler regisseert het vervolg van zijn eigen scenario, maar de plotdetails zijn een goed bewaard geheim.

Black Panther debuteerde in februari 2018 en was meteen een kaskraker.

Het superhelden-avontuur begon met $ 202 miljoen, wat een enorme binnenlandse opbrengst van $ 700 miljoen en $ 1,347 miljard wereldwijd opleverde.

Chadwick Boseman
Chadwick Boseman

Twitter

Hoewel fans vooral enthousiast waren over het vervolg op Black Panther, waren sommigen ongerust.

Ik ben een beetje nerveus en tegelijkertijd opgewonden voor Black Panther 2. Ik vertrouw Ryan Coogler dat hij van de film een liefdesbrief zal maken aan Chadwick Boseman's Black Panther, vooral het doorgeven van de mantel aan wie dan ook ze kozen ervoor om de volgende Black Panther te zijn', schreef een fan online.

"Het is erg triest. Het lijkt niet echt dat Chad is overleden", voegde een tweede eraan toe.

"Het zal niet hetzelfde zijn zonder hem, maar ik kijk uit naar het idee", merkte een derde op.

[EMBED_TWITTER]

Ondertussen besprak acteur Michael B. Jordan, die Killmonger speelde in Black Panther, onlangs of hij terug kon keren naar de franchise.

Verschijnen op Jess Cagle's SiriusXM-show eerder deze maand, werd Jordan gevraagd wat de kans was dat hij terugkeerde op een schaal van één (nooit) tot 10 (zeker).

Michael B. Jordan en Chadwick Boseman
Michael B. Jordan en Chadwick Boseman

Instagram

"Ik moet voor een solide 2 gaan", zei hij, voordat hij plaagde: "Ik wilde niet naar nul gaan! Zeg nooit nooit. Ik kan de toekomst niet voorspellen."

The Creed-ster voegde eraan toe dat hij "helemaal niet veel wist" over welke richting het verhaal zou uitgaan, behalve dat Marvel aan het script werkte en het "veel omstandigheden en tragedie zal weerspiegelen die we hebben het afgelopen jaar te maken gehad."

Afbeelding
Afbeelding

Getty

De nieuwe Black Panther-film komt nadat fans hun teleurstelling hebben geuit nadat acteerlegende Anthony Hopkins de overleden ster versloeg tot Oscar-glorie.

In april won Hopkins, 83, de felbegeerde gong voor zijn rol in The Father, waarmee hij de oudste persoon ooit werd die een acteer-Oscar won.

Boseman werd alom getipt om postuum een prijs te winnen voor zijn rol in Ma Rainey's Black Bottom.

Aanbevolen: