Beroemdheden die hun ouders een huis kochten nadat ze het groot hadden gemaakt

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die hun ouders een huis kochten nadat ze het groot hadden gemaakt
Beroemdheden die hun ouders een huis kochten nadat ze het groot hadden gemaakt
Anonim

Opgroeien, de meesten van ons hebben ouders die meer dan bereid zijn om onze dromen te ondersteunen en hetzelfde geldt voor beroemdheden. Veel celebs hebben de neiging om hun ouders te bedanken voor hun hulp om op dit punt in hun carrière te komen, en daarom zijn deze celebs meer dan bereid om iets terug te geven aan hun ouders omdat ze hen hebben geholpen hun dromen te volgen.

Veel sterren zijn niet met veel opgegroeid, dus een van de eerste dingen die ze voor hun ouders kopen als ze eenmaal groot zijn geworden, is een huis. Wat is een betere manier om iets terug te geven aan je ouders die zoveel voor je hebben opgeofferd dan door ze het huis van hun dromen te kopen? Deze celebs zijn het daar meestal mee eens.

10 Zayn Malik

Hoewel Zayn Malik tegenwoordig vooral bekend staat als de babypapa van Gigi Hadid, was hij ooit lid van 's werelds grootste jongensband, One Direction. Toen hij opgroeide, hadden Zayn, zijn ouders en al zijn broers en zussen niet veel.

Zijn ouders hebben veel voor hem opgeofferd om zijn dromen te volgen toen hij auditie deed voor X-Factor, zo erg zelfs dat toen One Direction groot werd, hij een huis voor hen kocht. Je kunt het emotionele moment zien waarop hij zijn ouders hun nieuwe huis laat zien in de One Direction-film This Is Us.

9 Chris Pratt

Chris Pratt moest net als veel andere beroemdheden hard werken om het uiterst succesvolle punt in zijn carrière te bereiken. Nadat hij zijn eerste grote optreden boekte toen hij net begon, was hij net 23 jaar oud. Hij nam het geld dat hij verdiende en besloot zijn moeder terug te geven door een huis voor haar te kopen. Hoewel hij niet de hoeveelheid geld had die hij nu heeft, gebruikte hij nog steeds wat hij had voor zijn moeder.

8 Travis Scott

Rapper Travis Scott heeft vaak gezegd dat zijn familie het moeilijk had toen hij opgroeide. Met veel hard werk en de steun van zijn familie kon hij zijn dromen om muzikant te worden volgen en ze waarmaken.

Nadat hij het groot had gemaakt, besloot hij dat hij iets wilde teruggeven aan zijn familie. In 2016 postte hij dat hij een huis voor zijn gezin kocht als kerstcadeau, omdat hij wilde dat ze de luxe zouden hebben van een prachtig huis dat ze niet hadden toen hij opgroeide.

7 Justin Bieber

Justin Bieber heeft zijn carrière vanaf de grond opgebouwd en begon als kind door video's van zichzelf te plaatsen die zong op YouTube. Toen hij uiteindelijk groot werd, besloot hij terug te geven aan zijn vader door hem een huis van $ 850.000 te kopen in Ontario, Canada. Het huis was voor zijn vader, samen met zijn halfbroer en halfzus, Jaxson en Jazmyn. Terwijl hij werd opgevoed door zijn moeder, heeft Justin nog steeds een hechte relatie met zijn vader en wilde hij ervoor zorgen dat er ook voor hem werd gezorgd.

6 Taylor Swift

Taylor Swift is een van de beroemdste muzikanten ter wereld, maar dat is ze niet van de ene op de andere dag geworden. Taylor heeft hard gewerkt sinds ze een tiener was om een succesvolle muzikant te worden, en met de hulp van haar ouders kon ze het niveau van roem bereiken dat ze nu heeft. Om je te bedanken voor alles wat ze hebben gedaan, kocht Taylor haar ouders een prachtig herenhuis ter waarde van $ 2,5 miljoen in Nashville, Tennessee. Het prachtige huis is slechts een klein blijk van haar waardering voor alles wat ze voor haar hebben gedaan.

5 Cardi B

Cardi B is een van de beroemdste vrouwelijke rappers van vandaag, en ze heeft hard gewerkt en gehaast om daar te komen. Cardi droomde er jarenlang van om voor haar moeder een huis in New York te kopen (sinds Cardi opgroeide in de Bronx), en in 2020 mocht ze die droom waarmaken. Ze spaarde al haar zuurverdiende geld op en kon haar moeder eindelijk het droomhuis kopen dat ze haar al jaren wilde hebben.

4 Michael B. Jordan

Acteur Michael B. Jordan wilde zijn ouders terugbetalen voor alles wat ze voor hem hadden gedaan, zoals veel andere beroemdheden dromen. Hij kon die droom eindelijk waarmaken toen hij in 2016 een huis voor zijn ouders kocht in Sherman Oaks, Californië. Maar in een wending, Michael woonde eigenlijk vier jaar in het huis met zijn ouders totdat hij uiteindelijk besloot om eind 2020 te verhuizen. Door een huis voor hen te kopen en vervolgens bij hen te gaan wonen, was niet alleen een manier om terug te geven, maar ook om te blijven dicht bij hen.

3 Pete Davidson

Saturday Night Live-ster Pete Davidson is zo close met zijn moeder. Pete wilde haar iets teruggeven en haar terugbetalen voor alle opofferingen die ze voor hem had gemaakt. Daarom kocht Pete in 2016 een huis met vier slaapkamers voor haar op Staten Island. Het huis kostte een aardige cent, want het kwam op $ 1,3 miljoen. Piet woonde een tijdje in de gemeubileerde kelder waarvan hij zijn eigen appartement maakte. Hij woonde daar vijf jaar tot voor kort toen hij verhuisde en in plaats daarvan naar een nabijgelegen appartement verhuisde.

2 Dwayne "The Rock" Johnson

Dwayne "The Rock" Johnson kocht voor het eerst een huis voor zijn ouders in 1999. Sindsdien zijn zijn ouders echter gescheiden, maar dat weerhoudt hem er niet van om voor hen te zorgen sinds hij dat kan. Voor Kerstmis in 2018 verraste hij zijn moeder met het ultieme cadeau: de sleutels van een gloednieuw huis dat hij speciaal voor haar kocht. Hij plaatste een video waarin ze haar cadeau kreeg op sociale media, en je kon de pure vreugde op hun beide gezichten zien.

1 Rihanna

Rihanna is zo ver gekomen sinds ze als kind opgroeide op het eiland Barbados. Sinds ze niet alleen groot is geworden in de muziekwereld, maar ook in make-up en mode, heeft ze haar moeder teruggegeven door haar een prachtig huis met vijf slaapkamers in Barbados te schenken. Ze bracht haar moeder tot tranen toe toen ze haar het huis gaf terwijl ze in Oprah's show verscheen. Het moment was erg emotioneel en je kon zien hoeveel Rihanna van haar moeder houdt.

Aanbevolen: