Hoe is de relatie van Vanessa Bryant met haar moeder Sofia Laine na hun rechtszaak?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie van Vanessa Bryant met haar moeder Sofia Laine na hun rechtszaak?
Hoe is de relatie van Vanessa Bryant met haar moeder Sofia Laine na hun rechtszaak?
Anonim

Fans zijn het erover eens dat Vanessa Bryant een van de sterkste mensen ooit is, en zijn onwankelbaar in hun steun na het verwoestende verlies van haar man Kobe Bryant en de 13-jarige dochter Gianna.

Op een van de slechtste tijden van haar leven, hoewel de steun van fans de Bryants op de been heeft gehouden, is de persoon die Vanessa het meest nodig heeft in de wereld na haar verwoestende beproeving haar moeder.

Stel je nu het verraad voor dat Vanessa moet voelen toen ze ontdekte dat haar moeder Sofia Laine er niet voor haar was in haar tijd van nood. In plaats daarvan spande Sofia een rechtszaak aan tegen de moeder van vier kinderen, omdat ze probeerde Vanessa $ 96 per uur in rekening te brengen voor 18 jaar babysitten op haar kinderen.

De rechtszaak tussen Vanessa en haar moeder is geregeld, maar hetzelfde kan niet gezegd worden over de vijandigheid tussen de moeder en dochter.

Waarom heeft Sofia Laine een rechtszaak aangespannen tegen Vanessa Bryant?

Sofia deed een exclusief interview waarin ze sprak over haar relatie met haar dochter. Sofia beweerde dat ze uit het ouderlijk huis was gezet en door Vanessa werd gevraagd om de auto terug te geven die de Bryants hadden gekocht.

Vanessa wilde niet alleen de auto terug, maar zei tegen Sofia dat ze haar spullen moest pakken en weg moest gaan.

Vanessa heeft alle beschuldigingen van haar moeder ten stelligste ontkend en de beweringen in de rechtszaak fel weerlegd, door te zeggen dat haar moeder is doorgegaan met het "proberen manieren te vinden om een financiële meevaller van onze familie af te persen."

Na het weerleggen van de beweringen van Sofia over Kobe die beloofde haar financieel te steunen, dat ze uit huis werd gezet en werd gevraagd om bezittingen terug te geven, had Vanessa woorden voor haar moeder.

Ze merkte op; "[Sofia] wil me nu $ 96 per uur in rekening brengen voor zogenaamd 12 uur per dag werken gedurende 18 jaar voor het kijken naar haar kleinkinderen. In werkelijkheid paste ze slechts af en toe op mijn oudere meisjes toen ze peuters waren."

Hoe Vanessa Bryant-fans reageerden op de schikking

Vanessa heeft haar moeder gebeld via een verklaring op haar Instagram-verhaal.

"Nu zie ik wat het belangrijkste is voor mijn moeder en het is meer dan pijnlijk. Ik hoop dat alles wat naar buiten komt over onze persoonlijke relatie hier eindigt."

Vanessa werd gesteund en geprezen door fans op sociale media, die hun woede en verontwaardiging uitten over de manier waarop Sofia haar dochter heeft behandeld en de situatie heeft aangepakt.

Sommige gebruikers van sociale media zijn echter verdeeld en wijzen erop dat Sofia haar moeder is en haar moet respecteren en haar financieel moet helpen.

Hoe is de relatie van Vanessa Bryant met haar moeder nu?

Hoewel de rechtszaak is beslecht, wat betekent dat Sofia haar $ 5 miljoen niet kreeg omdat ze "oppas" was voor haar kleinkinderen, zal Vanessa het waarschijnlijk ongelooflijk moeilijk vinden om haar moeder te vergeven na alles wat ze heeft meegemaakt.

Vanessa en Sofia praten niet meer vanwege de rechtszaak, en niemand kan zich de pijn en het lijden voorstellen dat Vanessa en haar kinderen hebben moeten doorstaan.

Het is onduidelijk of Vanessa contact heeft gehad met haar moeder sinds de rechtszaak, maar het trieste feit is dat ze niet alleen een vader en zus hebben verloren, maar ook een grootmoeder omdat ze getuige zijn geweest van de vete tussen Vanessa en Sofia.

Hoe Vanessa Bryant verder is gegaan met haar leven

Vanessa zal natuurlijk nooit verder gaan met het verwoestende verlies van haar geliefde echtgenoot en dochter, of de onvergeeflijke vete tussen haarzelf en haar moeder.

Maar Vanessa zal zich niet laten vernietigen door de bittere steek van het verraad van haar moeder.

In plaats daarvan is Vanessa haar leven blijven leiden voor haar kinderen en om de familie te eren die ze heeft verloren. Ze heeft ook stillere gevechten geleverd, waaronder het indienen van een rechtszaak in juni 2021 tegen het helikopterbedrijf met de families van de zeven andere slachtoffers die bij de crash omkwamen.

Vanessa is de nagedachtenis van haar dochter en echtgenoot blijven eren, en ondanks de ruzie met haar moeder, is Vanessa niet alleen geweest.

Naast de steun van fans, kan Vanessa ook rekenen op de steun van haar beste vrienden, Ciara en La La Anthony. Ze stonden aan haar zijde om haar te helpen, inclusief het meenemen van Vanessa en de kinderen op uitjes, en zorgden voor een broodnodige ontsnapping en een gevoel van "normaliteit" voor Vanessa en haar kinderen, wier leven op zijn kop is gezet sinds de dood van Kobe en Gianna.

Vanessa heeft namens haar man ook de introductie van de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame geaccepteerd, waarbij ze een oprechte toespraak hield en vertelde hoe trots ze op hem was.

Ondanks het verwoestende verlies en het verdriet dat ze moet voelen, is er een gevoel van troost dat ze hopelijk niet alleen krijgt door de liefde die de familie Bryant met elkaar deelt, maar ook door de liefde van Kobe's fans en bewonderaars die het zich herinneren zijn talent en bewonderde hem ook om wie hij was als persoon.

Familie is ongelooflijk belangrijk voor Vanessa, en niemand kan zich de pijn voorstellen die ze moet hebben gevoeld toen haar relatie met haar moeder uit elkaar viel net na de dood van haar man en dochter.

Maar het is duidelijk dat Vanessa een geweldige moeder en een sterk persoon is, aangezien ze de erfenis van Kobe en Gianna blijft delen en laat zien hoe trots ze is op haar prachtige kinderen. Ze heeft zowel moed als kracht getoond waar Kobe en Gianna ongelooflijk trots op zouden zijn.

Aanbevolen: