Vanessa Bryant-fans woedend als ze een rechtszaak aanspant met moeder Sofia Laine

Vanessa Bryant-fans woedend als ze een rechtszaak aanspant met moeder Sofia Laine
Vanessa Bryant-fans woedend als ze een rechtszaak aanspant met moeder Sofia Laine
Anonim

Vanessa Bryant wordt volledig gesteund door fans nadat ze haar rechtszaak met haar moeder Sofia Laine had geregeld.

Laine spande in december een rechtszaak aan tegen de nalatenschap van Kobe Bryant en beweerde dat wijlen Lakers-speler had beloofd haar voor het leven te steunen.

De grootmoeder van drie beweert dat Vanessa, 39, haar heeft laten drogen nadat haar schoonzoon en kleindochter Gianna in januari 2020 omkwamen bij een helikoptercrash.

Ze probeerde $ 96 per uur terug te vragen voor 18 jaar babysitwerk - iets wat haar dochter fel weerlegde.

De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt, aldus TMZ, die de schikking donderdag meldde.

Vanessa Bryant Familie
Vanessa Bryant Familie

Vanessa vroeg in maart een rechter om de rechtszaak te seponeren.

Ze beweerde dat haar moeder eerder had gezegd dat zij en Kobe niet verplicht waren om haar te ondersteunen tijdens hoorzittingen ter ondersteuning van het huwelijk van 2004 tot 2008, volgens TMZ.

Destijds vertelde Sofia's ex-man aan de rechtbank dat hij geen partneralimentatie aan Sofia hoefde te betalen omdat haar dochter Vanessa en Kobe haar steunden met zijn rijkdom.

Kobe Bryant Family Vanessa
Kobe Bryant Family Vanessa

Maar ze beweerde destijds dat haar dochter en schoonzoon niet verplicht waren om haar te onderhouden, en dat alles wat ze van hen had gekregen slechts een geschenk was.

Sofia's ex-man haalde ook berichten aan dat Vanessa een huis van $ 1 miljoen voor haar moeder had gekocht, wat volgens hem betekende dat ze ook geen steun van hem nodig had.

Maar Sofia ontkende die rapporten in de rechtbank en noemde ze 'absoluut onwaar'.

"Ik zou Vanessa nooit toestaan zoiets te doen. Ik heb niet (en hoef ook niet verplicht te zijn) op Vanessa te vertrouwen voor mijn steun", zei ze destijds.

Vanessa verzette zich ook tegen de bewering van haar moeder dat Kobe had beloofd 'financieel voor haar te zorgen'.

Vorig jaar nadat de rechtszaak online was uitgelekt, ging Vanessa naar haar Instagram-verhalen om zowel haar als Kobe's behandeling van haar moeder in de afgelopen twee decennia te verdedigen.

"Mijn moeder blijft manieren vinden om een financiële meevaller van onze familie af te persen", zei ze in de post. "Ik steun haar al bijna twintig jaar, en ze was nooit de persoonlijke assistent van mij of Kobe, noch was ze een oppas."

Ze beschreef zichzelf als een 'moeder die thuisblijft', en stond erop dat zij en haar man altijd de 'fulltime verzorgers' voor hun dochters waren geweest.

"Al bijna twee decennia hebben we geregeld dat mijn moeder in onze nabijgelegen eigendommen zou wonen, zonder dat het haar iets kostte, omdat ze beweerde dat ze geen geld had om haar eigen huis te kopen na haar scheiding," vervolgde Vanessa.

"Eerder dit jaar was ik op zoek naar een nieuw thuis voor haar en een week later ging ze op televisie en gaf een interview waarin ze onze familie minachtte", vervolgde Vanessa.

"Ze maakte valse beschuldigingen terwijl ze huurvrij woonde in een omheind appartementencomplex in Newport Coast. Zelfs na dat verraad was ik bereid om mijn moeder maandelijks te ondersteunen voor de rest van haar leven en dat was niet het geval goed genoeg."

"Ze nam in plaats daarvan contact met me op via tussenpersonen (in tegenstelling tot wat ze beweert, is mijn telefoonnummer niet veranderd) en eiste $ 5 miljoen, een huis en een Mercedes SUV."

"Ze wil me nu $ 96 per uur in rekening brengen voor zogenaamd 12 uur per dag werken gedurende 18 jaar voor het kijken naar haar kleinkinderen," zei Vanessa. "In werkelijkheid paste ze maar af en toe op mijn oudere meisjes toen ze nog peuters waren."

"Vanaf tien jaar geleden waren onze kinderen fulltime studenten en atleten en ik had pas in 2016 een ander kind."

Laine beweerde in een interview met Univision dat haar dochter "haar uit haar huis schopte en de onmiddellijke teruggave van een voertuig eiste."

Nadat het nieuws de ronde deed dat de rechtszaak tussen Vanessa en haar moeder was beslecht, gingen velen naar de sociale media om commentaar te geven op de situatie.

Kobe Bryant Vanessa Bryant
Kobe Bryant Vanessa Bryant

"Deze vrouw is een hebzuchtig, smerig, waardeloos excuus van een moeder en grootmoeder. Geen schande. Houd stand Vanessa. Het spijt me voor het verlies van je man en nu dit wraakzuchtige, verwende, gemene excuus van een zogenaamde moeder, " las een opmerking.

"Welke respectabele grootouder zou geld van hun kind aannemen (of accepteren) om op hun kleinkinderen te passen? Het feit dat ze retrobetalingen verwachten, vertelt me alles wat ik over haar moet weten", voegde een tweede eraan toe.

"Absoluut walgelijk van haar moeder! Haar moeder zou zich moeten schamen! Mijn moeder zorgt voor haar kleinkinderen omdat ze van hen houdt. En ze werkt om zichzelf en mijn zieke vader te onderhouden. Ze heeft nooit om geld gevraagd en als ik haar ooit iets geef, geeft ze het terug aan mijn kinderen, " merkte een derde op.

"Een oma die voor haar kleinkinderen zorgt, wordt geen oppas genoemd. Gaat echt alles om $$ in deze wereld?" een vierde schreef.

Aanbevolen: