Fans houden van Jennifer Garner's advies over cosmetische procedures

Inhoudsopgave:

Fans houden van Jennifer Garner's advies over cosmetische procedures
Fans houden van Jennifer Garner's advies over cosmetische procedures
Anonim

Onrealistische schoonheidsnormen hebben vrouwen sinds het begin der tijden onder druk gezet. Hollywood en zijn beroemdheden zijn meestal de aanstichters van deze onmogelijke normen. Filmsterren en popidolen corrigeren hun onvolkomenheden vaak met ontoegankelijke middelen, zoals cosmetische chirurgie, waardoor fans zich onbekwaam voelen als ze niet hetzelfde kunnen of willen doen.

In tegenstelling tot veel beroemdheden heeft Jennifer Garner verfrissend advies gegeven over ouder worden en cosmetische chirurgie, en fans zijn er dol op.

Jennifer Garner heeft een geschiedenis in het behagen van fans met positieve berichten, en fans vinden haar bijzonder herkenbaar omdat ze zichzelf niet als een beroemdheid beschouwt. Haar verbazingwekkende succes als actrice maakt haar ook een geweldig rolmodel, en haar carrière is gevuld met veel opwindende hoogtepunten

Dit is wat Jennifer Garner te zeggen heeft over cosmetische chirurgie en de obsessie van de samenleving om er goed uit te zien.

Wat zei Jennifer Garner over cosmetische chirurgie

In een interview in 2022 met Harper's Bazaar, opende Jennifer Garner haar kijk op ouder worden en cosmetische chirurgie.

Op de vraag of er schoonheidsadvies is dat haar door de jaren heen is bijgebleven, en wat ze zou doorgeven aan haar dochters, adviseerde ze om minder in de spiegel te kijken en voorzichtig te zijn als het gaat om het injecteren van iets in je gezicht.”

“Wees heel, heel ongelooflijk oordeelkundig en wacht zo lang mogelijk om iets toe te voegen”, deelde ze met de publicatie. "Denk niet dat je 37 bent en dat je in je gezicht moet schieten."

Garner voegde er ook aan toe dat vrouwen niet de behoefte zouden moeten hebben om altijd perfect te zijn: "Je hoeft niet zoveel make-up te dragen of zo'n constante klapband te hebben."

De 13 Going on 30-actrice onthulde dat het belangrijk is om minder geobsedeerd te zijn door je uiterlijk, en in plaats daarvan "naar de rest van de wereld te kijken om te zien waar je in plaats daarvan je tijd voor zou kunnen gebruiken."

Ze voegde eraan toe dat de huidige wereld zich meer leent voor zelfobsessie dan vroeger, waardoor mensen zichzelf meer analyseren en vergelijken hoe ze eruitzien met andere mensen.

"We kijken allemaal meer naar onze gezichten dan vroeger, en het doet je geen goed", legde ze uit. "Je bent geobsedeerd door veranderingen of hoe je iets op je gezicht kunt repareren."

In reactie op het schoonheidsadvies van Garner op sociale media, deelde Instagram-profiel @thisisheart de opmerkingen van Garner en ondertitelde het bericht: Ik hou van deze mooie herinnering om aanwezig te zijn van @jennifer.garner. Wat een geweldige ziel is ze!

Andere fans gingen ook naar sociale media om Garner te prijzen voor haar standpunt over cosmetische chirurgie en schoonheidsnormen.

Hoe het moederschap Jennifer Garner hielp haar lichaam te omarmen

Jennifer Garner heeft eerder opengesteld over een positief lichaamsbeeld, en in het bijzonder over het omarmen van haar lichaam na het krijgen van baby's.

Tijdens een verschijning in 2021 op de Happy Mum Happy Baby-podcast, gaf Garner toe dat haar lichaamsvertrouwen begint met zichzelf niet te vergelijken met andere vrouwen wiens lichamen gewoon, ongeacht hoeveel baby's ze hebben, ze daar meteen op terugkomen slanke heupen, geen buik.”

"Ik bedoel, het is ongelooflijk, ik heb zoveel vriendinnen met dat lichaamsbouw en ik ben zo blij voor hen", zei ze in de podcast (via InTouch Weekly). "Ik ben niet een van hen, dat is niet mijn optreden."

Ze voegde er later aan toe: "Ik kan heel hard werken, en ik kan heel fit zijn, en ik zal er nog steeds uitzien als een vrouw die drie baby's heeft gekregen en dat zal ik altijd doen."

Garner heeft ook andere beroemde vrouwen gecrediteerd voor het trots tonen van hun post-babylichamen in het openbaar en het instellen van een nieuwe standaard van normaal, waaronder de hertogin van Cambridge Kate Middleton."[Ze] liep het ziekenhuis uit en verborg niet dat ze er slechts een paar uur na de bevalling uitzag als een vrouw."

De moeder van drie kinderen onthulde toen dat iemand haar had bezocht op de dag dat ze bevallen was van haar eerste kind en zei: "Is er nog een daarbinnen?"

"Gelukkig heb ik gevoel voor humor en dus moest ik lachen, maar ik herinnerde me het… weet je?" herinnerde ze zich. "Ik herinnerde het me."

Hoe Jennifer Garner een positief rolmodel is voor haar kinderen

Naast haar kinderen te waarschuwen voor te snelle cosmetische chirurgie, geeft Jennifer Garner ook andere lessen door - een van de redenen waarom ze zo'n geweldige moeder is.

In een interview in 2016 met E! Nieuws, Garner opende over het aanleren van waarden aan haar kinderen en legde uit dat het een "levenslange baan" is.

"Het belangrijkste is gewoon modellenwerk op deze leeftijd", zei ze over haar kinderen, die op dat moment allemaal jonger waren dan 11 (via The Huffington Post).

“Als ze ouder zijn, zullen ze hopelijk met ons reizen en naar plaatsen gaan en laarzen op de grond zijn, maar voor nu is het gewoon heel belangrijk voor ons allebei dat ze het werk zien en waarderen wij wel.”

Garner en haar ex Ben Affleck doen er alles aan om hun kinderen zo normaal mogelijk op te voeden, en van tijd tot tijd de gebruikelijke ongelukken mee te maken die gepaard gaan met het ouderschap, zoals je kind dat per ongeluk tegen een auto aanrijdt!

Aanbevolen: