De waarheid over de mislukte cosmetische ingreep van Britney Spears

Inhoudsopgave:

De waarheid over de mislukte cosmetische ingreep van Britney Spears
De waarheid over de mislukte cosmetische ingreep van Britney Spears
Anonim

In 2014 begonnen fans te merken dat het gezicht van Britney Spears' was veranderd. Fans dachten dat ze overboord ging met plastische chirurgie omdat ze bijna onherkenbaar was. Sommigen zeiden zelfs dat ze probeerde eruit te zien als zangeres en realityster Jessica Simpson. Hoewel Spears niet direct commentaar gaf op de geruchten, kwam ze onlangs vrij over een bepaalde procedure waardoor ze mislukt was. Hier is alles wat u moet weten over de geschiedenis van de Crossroads-ster met cosmetische ingrepen.

Alle cosmetische procedures die Britney Spears had gedaan

In 2013 gaf Spears aan InStyle toe dat ze wat minimaal werk aan haar gezicht had laten doen."Een dokter die ik zie, [Beverly Hills plastisch chirurg] Dr. [Raj] Kanodia, doet soms leuke dingen met me - ik heb eerder lipinjecties gehad," vertelde ze. Toen ze een jaar later op de cover van Women's He alth verscheen en er heel anders uitzag, vertelde Dr. Anthony Youn aan Radar Online dat "het lijkt alsof Britney 'Hit Me Baby One More Time' tegen haar plastisch chirurg zei." Hoewel hij de Toxic-zanger nog niet eerder heeft behandeld, was hij er zeker van dat Spears wat fillers had gehad.

"Haar wangen zien er nogal mollig uit, mogelijk door injecties met een vulmiddel zoals Voluma," merkte Youn op. "Een andere mogelijke oorzaak kan een allergische reactie op een medicijn of voedsel zijn, of een grote gewichtstoename." Een andere board-gecertificeerde plastisch chirurg dacht dat het allemaal opvulwerk was. "Het lijkt erop dat Britney fillers in haar wangen heeft laten plaatsen om een lift te geven," voegde Dr. Norman Rowe toe. "En haar voorhoofd ziet eruit alsof Botox aan het werk is geweest om eventuele rimpels glad te strijken." In 2021 heeft Youn zijn analyse van de geschiedenis van de cosmetische ingrepen van Spears bijgewerkt. Deze keer zei hij dat Spears misschien een "behoorlijk subtiele" neuscorrectie heeft gehad.

Anders dan dat, is het meestal alleen Botox en fillers door de jaren heen. "Misschien heeft ze wat botox in haar glabella gehad om fronsrimpels glad te strijken", zei Youn in 2012 over Spears' gezicht. injecties op dit moment. Ze zijn vrij subtiel. Dus als ze iets laat doen, is het nog niet super duidelijk." Maar het was pas in 2014 en 2015 dat de fillers drastische veranderingen aanbrachten in het gezicht van de zanger.

"Haar lippen zien er een beetje vol uit", zei Youn over een rode loperfoto uit die tijd. "Ze hebben wel dat karakteristieke pruilende uiterlijk dat we vaak zien bij mensen die lip-injecties met filler hebben. Ook zien haar wangen er wat voller uit en dat kan ook komen door injecties met een filler in haar wangen." De arts voegde eraan toe dat Spears consistent bleef met het verwijderen van haar borstimplantaat in 2012, een tweede neuscorrectie had in 2019 en nog een paar Botox / filler-injecties had.

Britney Spears' mislukte cosmetische ingreep

Onlangs onthulde Spears op Instagram dat ze erover dacht om Botox te krijgen. "Ik ben echt aan het debatteren over het krijgen van Botox", schreef ze. "Ik denk dat ik subtiele lijnen op mijn voorhoofd krijg, maar de laatste keer dat ik het deed, was mijn wenkbrauw opgetrokken zoals het grappige meisje in de film Just Go With It ? !!!!" De Circus-zanger verwees naar het personage van Rachel Dratch die overdreven hoge wenkbrauwen had in de komediefilm van Adam Sandler uit 2011. Spears voegde eraan toe dat het niet naar beneden zou komen. "Drie weken lang wilde het niet naar beneden komen, het bleef daarboven !!! Lol ? Klinkt grappig maar was het eigenlijk niet !!!" zij ging door. "Ik dacht dat het permanent was… ik bedoel, het verbaast me dat mensen niet aanklagen…"

Volgens board-gecertificeerde dermatoloog en oprichter van The Derm Institute, Annie Chiu, "is de meest verontrustende [bijwerking] voor patiënten typisch een hangende wenkbrauw of ooglid, aan één kant of beide."Wat betreft de reden waarom de wenkbrauwen van Spears niet naar beneden wilden komen, vertelde Chiu Byrdie dat Botox dat meestal doet wanneer "sommige van je spieren sterker blijken te zijn dan andere, waardoor asymmetrie ontstaat." Dr. Joshua Zeichner, de directeur van Cosmetisch en Klinisch Onderzoek in Dermatologie in het Mount Sinai Hospital in New York City waarschuwde ook voor het krijgen van meer Botox-injecties.

"Meer Botox is niet per se beter", zei Zeichner. "Het doel van de behandeling is niet om het gezicht volledig te bevriezen, maar om een natuurlijke uitstraling te geven waarbij het gezicht nog kan bewegen. Overbehandeling van het voorhoofd kan ertoe leiden dat de wenkbrauwen gaan hangen of plat worden. Alleen het midden van het voorhoofd injecteren kan een 'jokerwenkbrauw' veroorzaken, waar het overgebogen lijkt. Overbehandeling van de kraaienpootjes kan je glimlach zelfs verstoren. Zelden behandelen van de 11 lijnen kan een hangend ooglid veroorzaken. " Nou, Spears lijkt niet te haasten naar meer Botox. "Hoe dan ook, gewoon blij om hier te zijn zoals in PRESENT", besloot ze haar post."Momenten koesteren en vooral geestelijk sterk worden."

Aanbevolen: