Dit accessoire veranderde in deze virale TikTok-trend dankzij de proef van Johnny Depp

Inhoudsopgave:

Dit accessoire veranderde in deze virale TikTok-trend dankzij de proef van Johnny Depp
Dit accessoire veranderde in deze virale TikTok-trend dankzij de proef van Johnny Depp
Anonim

Johnny Depp's gruwelijke smaadproces tegen Amber Heard maakte het voor fans mogelijk om de werkelijke staat van zijn relatie met zijn ex-vrouw te zien. Dankzij de berichtgeving in de media waren miljoenen fans over de hele wereld zo geïnvesteerd in de zaak dat ze zelfs de outfit van de Pirates of the Caribbean-acteur in de gaten hielden bij elke verschijning die hij tijdens het proces had. Afgezien van Johnny's typische pak en stropdas, viel de aandacht van de fans het meest op de set accessoires die hij droeg, vooral zijn limited edition-bril.

Omdat niet iedereen de exacte bril kan kopen die Johnny Depp droeg tijdens zijn proces, bedachten fans een manier om er een te krijgen door een TikTok-filter te maken dat het ontwerp kopieerde. Met miljoenen TikTok-gebruikers die dol waren op hoe ze eruitzagen met de virtuele bril, werd het al snel een virale TikTok-trend die geliefd was bij Johnny's fans over de hele wereld.

Wat zijn de favoriete accessoires van Johnny Depp?

Johnny Depps stijl zou niet compleet zijn zonder zijn drie favoriete accessoires: ringen, brillen en sjaals. Of het nu in de jaren negentig was, toen leren jassen, lang haar en zwarte kleding een Hollywood-trend waren, of in de jaren 2020, waar mensen meer kleurencombinaties in hun outfits ontdekken, Johnny's accessoiresspel werd alleen maar beter met de jaren.

Het maakt niet uit of hij door de straten van Los Angeles loopt of een rode loper evenement bijwoont. De 59-jarige kan niet vertrekken zonder zijn zilveren ringen. Vanaf zijn vroege 40-er jaren begon Depp ook sjaals te dragen van het merk Lord SM Paris, dat handgemaakte stoffen maakt in Frankrijk. Het meest tijdloze accessoire van Johnny Depp, zijn bril, is echter onderdeel geworden van zijn dagelijkse comfortoutfit. Merken zoals Moscot hebben Johnny Depp ingehuurd om model te staan voor hun brillen.

Welke zonnebril droeg Johnny Depp in de rechtszaal?

De fans van Johnny Depp droegen vaak een heldere of zwart getinte bril en waren geïntrigeerd door de zeldzame blauw getinte bril die hij droeg tijdens zijn proces wegens laster. Afgezien van zijn reclamespotje uit 2015 met Dior, een merk dat hem nog een zevencijferige deal aanbood, was Johnny nooit echt een fervent fan van blauwe tinten op tinten.

Toen fans erachter kwamen dat hij zijn blauw getinte tinten had gekocht van AM Eyewear, een handgemaakt brillenmerk gemaakt in Japan en Italië, probeerden ze er daarom meteen zelf een te kopen via de website van de winkel.

Met de snelle toename van de vraag naar de tinten, kon AM Eyewear echter niet zo'n groot volume van hun Ava in Yellow Mellow-ontwerp produceren vanwege hun 'beperkte' voorraad.

Bovendien heeft de oprichter van AM Eyewear, Simon Ponnusamy, besloten om het zogenaamde 'Johnny Depp-frame' niet opnieuw op voorraad te houden. Hij vergelijkt deze limited edition-bril met zeldzame sneakerontwerpen en zegt: "We [AM Eyewear] hebben mensen die ons e-mailen om erachter te komen op welke dag ze [Ava in Yellow Mellow] in de uitverkoop zullen gaan, en ze verzamelen ze."

Dat is de reden waarom fans er nu alleen een kunnen krijgen door ernaar te zoeken op secundaire markten voor een veel hogere prijs die kan oplopen tot $ 2000, wat ver verwijderd is van de oorspronkelijke prijsklasse van $ 300 tot $ 500. De rage voor Johnny's AM Eyewear-brillen bereikte zelfs een punt waarop sommige fans begonnen te bieden voor een.

De zonnebril die Johnny Depp droeg tijdens zijn proces wegens laster, werd niet gesponsord

Hoewel fans gek werden toen ze ontdekten waar ze zijn blauw getinte bril konden kopen, speculeerden sommigen dat hij ze had kunnen dragen omdat het onderdeel was van een merkdeal. InvisionMag.com ontkracht het gerucht en zegt dat hij het waarschijnlijk zelf heeft gekocht toen hij acht jaar geleden naar het in Australië gevestigde merk ging.

Johnny en Amber waren in 2014 nog steeds getrouwd en verbleven tot 2015 in Australië. Ook genoemd tijdens de rechtszaak, was het ook in Australië toen Amber Heard naar verluidt de vingertop van Johnny Depp sneed, die Johnny's advocaten gebruikten als bewijs tegen zijn ex -vrouw.

Fans vonden het grappig dat de mogelijke reden waarom Depp besloot de zonnebril te dragen die hij in Australië kocht in hetzelfde jaar dat Amber Heard haar thuis misbruikte, was om zijn ex-vrouw subtiel te bespotten. Nadat Johnny had geprobeerd de foto's van Amber Heard te ontmaskeren, zou hij haar ook van zich af kunnen gooien door een accessoire te dragen dat hun vreselijke tijd in Australië symboliseert.

Fans maakten een TikTok-filter geïnspireerd op de zonnebril van Johnny Depp

Nadat Johnny Depp onbedoeld de verkoop- en sociale-mediahype over AM Eyewear's limited edition-bril had gestimuleerd, wendden fans die de pech hadden de bril niet te bemachtigen, zich tot TikTok om een remedie te vinden. Slechts enkele dagen nadat de vader van twee kinderen het tijdens het proces droeg, werd een TikTok-filter gemaakt met de naam Johnny Depp. Het filter voegt gezichtshaar toe dat lijkt op dat van Johnny en een zonnebril zoals Ava van AM Eyewear in Yellow Mellow.

Johnny Depp sloot zich aan bij TikTok nadat hij zijn zaak wegens laster tegen zijn ex-vrouw had gewonnen en binnen 24 uur maar liefst 3. Al 3 miljoen volgers. Hoewel hij de filterfans, geïnspireerd op zijn verschijning in de rechtszaak, niet heeft geprobeerd, lijkt het erop dat grote beroemdheden zich hebben aangesloten bij de virale trend. Zelfs zangeres Zhavia plaatste een video van haar met het Johnny Depp-filter en zei: "Wacht, maar lijk ik [Zhavia] op hem [Johnny Depp]?"

Aanbevolen: