Deze voormalige Pitch Perfect-ster werd gecast dankzij zijn bijna-doodervaring

Inhoudsopgave:

Deze voormalige Pitch Perfect-ster werd gecast dankzij zijn bijna-doodervaring
Deze voormalige Pitch Perfect-ster werd gecast dankzij zijn bijna-doodervaring
Anonim

Pitch Perfect is een van de pioniers in de filmindustrie die met succes a capella in de mainstream muziekscene heeft geïntegreerd. Met een cast van de meest getalenteerde muzikale artiesten met verschillende achtergronden en ervaringen, is er maar een kleine kans om binnen te komen als je een nieuweling bent. Gelukkig voor Adam DeVine hielp zijn bijna-doodervaring hem om de rol van Bumper te krijgen in Pitch Perfect en Pitch Perfect 2.

Wat is er met Adam DeVine gebeurd? Hoe heeft Adams inspirerende verhaal hem geholpen om in de Pitch Perfect-cast te komen? Heeft Adam DeVine nog steeds last van zijn traumatische ervaring in het verleden? Blijf lezen om erachter te komen …

Wat was het ongeval van Adam DeVine?

Adam DeVine was pas 11 jaar oud toen hij een ongeluk meemaakte dat hem bijna het leven kostte. Op een dag, terwijl hij door de straten van Omaha, Nebraska liep, met zijn fiets naast zich, botste een 42-tons cementwagen die in konvooi was met drie andere vrachtwagens op hem. De kracht was sterk genoeg om de jonge Adam onmiddellijk onder de vrachtwagen te katapulteren terwijl hij hem tot vijfhonderd voet over de weg sleepte.

Niet alleen waren zijn verwondingen en littekens ernstig genoeg, maar hij leed ook aan een tijdelijke coma als gevolg van een acute shock. Om zijn situatie nog erger te maken, ontdekte hij dat de impact van het worden gesleept en omgedraaid door de wielen van de vrachtwagen al zijn beenbotten brak, naast meerdere infecties waarvoor hij 26 operaties moest ondergaan. Adam had ook meerdere orgaanfalen en liep een zeer hoog risico om bijna zijn benen te laten amputeren vanwege de ernst ervan.

Medische professionals vertelden hem dat de kans dat hij zou kunnen lopen klein was, en dat hij de meeste, zo niet alle, resterende jaren van zijn leven in een rolstoel moest leven. Adam was eerlijk in het vertellen van interviews dat het voelde alsof hij een dieptepunt bereikte vanwege zijn slechte fysieke situatie. Naast zijn fysieke littekens eiste zijn 11 jaar oud en mentaal omgaan met al het trauma en isolement ook zijn tol van zijn geestelijke gezondheid.

Adam DeVine's inspirerende verhaal

Adam DeVine's tragische gebeurtenis kostte bijna zijn leven, en hij zou uiteindelijk niet de rol van Andy in Modern Family of Bumper in Pitch Perfect hebben gespeeld.

Om zichzelf te helpen gezond te blijven tijdens alle jaren van fysiotherapie en herstel, vond hij het luisteren naar lokale radiostations een geweldig tijdverdrijf; dat was toen hij erachter kwam dat hij het leuk vond om een stem uit te brengen die beroemdheden nabootste. Toen hij uiteindelijk weer naar school ging, werd hij gepest vanwege zijn verwondingen en littekens. Toch weerde de jonge DeVine de beledigingen alleen door een komische scène te maken van de imitaties van beroemdheden die hij had geleerd.

Zijn aangeleerde talent in het imiteren hielp hem zijn talent voor optreden te ontwikkelen, vooral zingen. Adams talent maakte later de weg vrij voor zijn Hollywood-carrière, waardoor hij deel kon uitmaken van de cast van Pitch Perfect.

Adam DeVine's carrière bloeide op na zijn stint in Pitch Perfect. Adam had ook een doorbraak in Workaholics, gevolgd door zijn optredens in Orange Is the New Black.

Wie heeft Adam DeVine date van Pitch Perfect?

Hoewel Adam DeVine en co-ster Rebel Wilson een sterke vriendschap hadden dankzij Pitch Perfect, ging Adam uit met zijn co-artiest Chloe Bridges, die hij ook op de set ontmoette. Voordat hij een relatie kreeg met zijn nu-vrouw, concentreerde Adam zich meer op het uitbouwen van zijn professionele carrière; daarom was verliefd op haar niet in zijn voorlopige plannen.

Adam en Chloe begonnen niet meteen met een vonk, zoals hij toegaf op hun trouwdag. Omdat Adam werd geïntimideerd door Chloe's schoonheid, speelde hij vaak Fruit Nina in plaats van met haar te praten.

Adam DeVine voegt toe: "Ik was een totale gek. Ze [Chloe Bridges] zei: 'Wat ben je aan het doen?' Ik bleef haar vertellen dat dit de beste dag ooit zou worden." Uiteindelijk begon het serieus tussen hen te worden na hun werk in Pitch Perfect in 2015, wat leidde tot hun huwelijk in 2019.

Wat doet Adam DeVine nu?

Adam DeVine geniet sinds oktober 2019 van zijn tijd met zijn pasgetrouwde vrouw, Chloe Bridges, nadat hij nog een paar doorbraakrollen had gespeeld in When We First Met, waar hij zowel acteur als producer was.

Hoewel Adam DeVine meestal bekend staat om een bijrol of gastrol in tv-shows en films, had zijn werk in Workaholics een positieve invloed op zijn carrière. Adam's relatief belangrijkere rol in Workaholics zorgde ervoor dat comedyfans zijn talent als het hoofdpersonage van de show herkenden. Adam begon ook betrokken te raken bij de productie van shows, samen met Blake Anderson, Kyle Newacheck en Anders Holm, die ook schrijvers waren in Workaholic.

Naast de komische sitcom Workaholics, werd hij ook de producer van The Freak Brothers, een geanimeerde show met andere bekende stemartiesten zoals Pete Davidson.

Adam DeVine is nog steeds actief in Hollywood, acteert en doet achter de schermen mee. Hoewel er geen nieuws is over aan welke grote projecten hij binnenkort zal deelnemen, denken fans dat hij zich meer achter de schermen zou kunnen begeven.

Aanbevolen: