Elke beroemdheid die naamloos werd in de Depp V Heard-proef

Inhoudsopgave:

Elke beroemdheid die naamloos werd in de Depp V Heard-proef
Elke beroemdheid die naamloos werd in de Depp V Heard-proef
Anonim

Ongeacht je mening over de zaak, één ding waar iedereen het over eens kan zijn, is dat de rechtszaak wegens laster tussen Johnny Depp en Amber Heard een van de meest intense zaken was in de juridische geschiedenis van beroemdheden.

Of het nu Johnny Depp, Amber Heard of een van hun vele getuigen op de tribune was, de namen van andere beroemdheden kwamen constant naar voren tijdens getuigenissen en kruisverhoor. Dit is elke beroemdheid die tijdens het proces is gedropt, en een van hen zou de reden kunnen zijn dat Depp uiteindelijk won.

12 Marylin Manson

Hoewel hij in het nauw zit omdat Manson zelf is beschuldigd van aanranding, blijft hij dicht bij Johnny Depp en zijn familie. Toen Depp voor het eerst getuigde, ondervroeg de advocaat van Amber Heard Depp over zijn drugs- en alcoholproblemen. Depp, altijd de geestige op de tribune, gaf toe: "Ik heb Marylin Manson ooit een pil gegeven… zodat hij zou stoppen met zoveel praten." Depp lachte iedereen in de rechtbank uit, inclusief de advocaat van Heard.

11 Marlon Brando

Toen een van de deskundige getuigen van Amber Heard op de tribune zat, getuigde hij dat hij de psychiatrische gezondheid van Johnny Depp had geanalyseerd op basis van zijn optredens in films. Tijdens het kruisverhoor vroegen Depps advocaten de psychiater om de geruchten die hij over Depp aanhing te vergelijken met soortgelijke geruchten tegen wijlen Marlon Brando. 'Is hij niet dood?' was de reactie van de excentrieke getuige. Grappig genoeg waren Depp en Brando vrienden en hadden ze samen aan de film Don Juan gewerkt.

10 Winona Ryder

Ryder, die drie jaar de vriendin van Depp was, kwam ook naar voren tijdens de getuigenis. Depp beweerde dat Heard jaloers was op de relatie die hij ooit had met de Stranger Things-ster en dat ze hem uitlachte om zijn beroemde 'Winona'-tatoeage die Depp veranderde in 'Wino'. Heard beschuldigde Depp er daarentegen van haar te slaan toen ze hem vroeg naar de Winona-tatoeage.

9 Ana De Armas

Verschillende experts werden aan beide kanten naar de stand geroepen om hun expertise te delen over hoe de beschuldigingen die Depp en Heard tegen elkaar uitten, hun carrière schaden. Sommige experts deelden zogenaamde "Q-scores", algoritmen die de positieve en negatieve perceptie van een beroemdheid bepalen. De advocaten van Heard beweerden dat als Depp Heard niet had aangeklaagd, haar Q-score net zo hoog zou zijn geweest als die van Ana De Armas, die volgens hen een rijzende ster was die vergelijkbaar was met Heard. Depp's getuigen betwistten dit met het bewijs dat Heard nooit zo populair was als De Armas. En De Armas was niet de enige ster die in dat voorbeeld werd gebruikt.

8 Gal Gadot

Ze vergeleken het publieke imago van Heard met dat van Gal Gadot omdat beiden in DC-superheldenfilms hadden gezeten, Gadot Wonder Woman speelde en Heard Mera speelde in Aquaman. Opnieuw leverde het team van Depp getuigenis en bewijs dat Heard lang niet zo populair was als Gal Gadot.

7 Zenedaya

Net als Gadot en De Amaras werd het publieke imago van Zenedaya naar voren gebracht en vergeleken met dat van Heard, aangezien beide de romantische hoofdrolspelers waren in superheldenfilms.

6 Chris Pine

Pine werd ook opgevoed vanwege dezelfde standaard. Hij was de mannelijke romantische liefde voor Gal Gadot's Wonder Woman in zowel Wonder Woman als Wonder Woman 1984. Geen van de sterren die werden gebruikt als voorbeelden van Q-scores werden binnengehaald om te getuigen. Eén voorbeeld op die lijst, Jason Momoa, kwam echter constant naar voren tijdens het proces.

5 Nicolas Cage

Nicolas Cage deed zijn intrede op de eerste dag van Johnny Depps nu virale getuigenis. Toen Depp het had over zijn levensverhaal en het misbruik dat hij ooit van zijn moeder moest doorstaan voordat hij naar Hollywood vluchtte, werd Cage genoemd omdat Depp zijn carrière aan Cage te danken heeft. Volgens Depp stelde Nic Cage hem voor aan hun agent, die hem zijn eerste filmrol bezorgde in Nightmare On Elm Street. We weten allemaal wat er daarna met Johnny Depp is gebeurd.

4 Elon Musk

De romantische verwikkelingen van Depp en Amber Heard kwamen tijdens het proces onder de loep, en een van Heards exen is de miljardair Elon Musk. Heard en Musk kregen een relatie kort nadat zij en Depp uit elkaar waren gegaan. Tijdens het proces kwamen tijdens het kruisverhoor verschillende teksten van Johnny naar voren die ongelooflijk denigrerend waren voor Musk. Naar verluidt had Depp sms'jes gestuurd waarin hij Musk 'ballless' noemde en hem 'Elon Mollusk' noemde. Als iemand "Johnny Depp noemt Elon Musk een slak" op zijn bingokaart had staan, streep hem dan nu door.

3 James Franco

Niets aan een proces over huiselijk geweld is grappig, en het is nog treuriger als beschuldigingen van ontrouw in het spel komen. Depps advocaten zetten Heard en haar team hard onder druk voor haar relatie met James Franco, een andere acteur die beschuldigd is onder de vlag van de Me Too-beweging. Naar verluidt had Heard Depp meerdere keren bedrogen met James Franco, en beelden van hem die naar haar penthouse kwam de dag voordat ze de scheiding aanvroeg, werden als bewijsmateriaal aangevoerd.

2 Jason Momoa

Er zijn maar weinig sterren die zoveel naam hebben gekregen als Jason Momoa. Hoewel het team van Depp en Heard nooit werd opgeroepen om te getuigen, vergeleek het team van Momoa verschillende keren de carrière van Heard met die van Heard. Niet alleen dat, sommigen beweerden dat Heard van Aquaman 2 was afgetrapt, niet vanwege haar zaak met Johnny Depp, maar omdat leidinggevenden en filmmakers dachten dat de twee weinig tot geen chemie hadden bij het samen filmen van Aquaman. Dit werd bevestigd door W alter Hamada, de directeur van DC die verantwoordelijk is voor hun filmuniversum.

1 Kate Moss

Maar de grootste klapper van de zaak was Kate Moss. Tijdens het getuigen beweerde Heard dat ze zich zorgen maakte over misbruik door Depp en voor het leven van haar zus vanwege een vermeend incident tussen Depp en Moss in de jaren negentig. Toen ze aan het daten waren, deden de geruchten de ronde dat Depp Moss van de trap had geduwd toen ze ruzie hadden op de Bahama's. Ben Chu, de advocaat van Johnny Depp, liet zijn mond openvallen toen ze dat ter sprake bracht. Kort daarna, tijdens hun weerleggingszaak, bracht het team van Depp Kate Moss binnen om te getuigen en ze verpletterde het gerucht voor eens en voor altijd. Ze liet Johnny zelfs klinken als een perfecte heer en zei dat hij haar medische hulp had gekregen en haar terug naar hun kamer had gedragen. Het team van Heard nam niet de moeite om Moss te ondervragen. Velen geloven dat haar getuigenis, ook al was het de kortste van het proces, de zaak van Heard volledig vernietigde.

Aanbevolen: