Deze stand-upcomedians zijn rijzende sterren dankzij TikTok

Inhoudsopgave:

Deze stand-upcomedians zijn rijzende sterren dankzij TikTok
Deze stand-upcomedians zijn rijzende sterren dankzij TikTok
Anonim

TikTok is hard op weg de go-to-app voor sociale media te worden voor iedereen in de showbusiness. Hoewel YouTube en Twitter nog steeds ongelooflijk populaire apps zijn voor het maken van inhoud, biedt TikTok stand-up comedians een andere manier om stukken van hun materiaal te delen.

Met TikTok kan een strip niet alleen reclame maken voor hun tours, ze kunnen dit ook doen terwijl ze clips van hun beste routines delen, iets wat ze op Twitter kunnen doen, maar niet zo effectief omdat Twitter meer afhankelijk is van tekst dan van video.

Veel bekende strips staan al op de app, zoals Margaret Cho of Kevin Hart, maar de app geeft strips met een kleinere na een eerlijke shake en helpt hen de basis te leggen voor een bloeiende carrière. Deze strips zijn nog geen uitverkochte stadions, maar dat zou kunnen als hun TikTok-succesverhalen doorgaan.

13 Sam Morrill

Een droge humor en een gelijkmatige stemmingstoon die nooit verandert, stellen deze uitgestreken strip in staat om grenzen te verleggen zonder de menigte te verliezen. Zijn stukjes behandelen actuele gebeurtenissen op een niet-controversiële manier die nog steeds aan de edgy kant weet te blijven. Morrills podcast We Might Be Drunk begint een aantal grote gasten aan te trekken, zoals Judd Apatow.

12 Gianmarco Soresi

Met meer dan 20 miljoen likes Soresi dankzij zijn schetsen over het Covid-vaccin en clips van zijn routine. Hij doet dingen over zijn familie, maar is ook niet verlegen om zijn politieke mening te delen, die erg links van het centrum is.

11 Jamie Wolf

Wolf is een jonge strip met slechts een paar honderdduizend volgers op het moment dat dit wordt geschreven, maar zijn video's hebben miljoenen views en likes. Hij is uitstekend in het werken met mensenmassa's en het omgaan met hecklers. Volgens zijn TikTok-bio volgt Drake hem op Instagram.

10 Geoffrey Asmus

Asmus is niet bang om over politiek te praten, maar hij maakt grappen over beide kanten, zoals zijn routine over het daten van liberale vrouwen versus daten met conservatieven. Hij is ook niet bang om racisten te roosteren en dat doet hij heel goed. Hij heeft net zijn 1 miljoenste like gekregen en er komt waarschijnlijk nog meer van deze rijzende ster.

9 Matt Braunger

Braunger doet al heel lang stand-up, en hij had zelfs een korte periode in de latere seizoenen van MadTV. Hoewel hij al een tijdje in het spel is, is hij niet erg beroemd, maar daar zou binnenkort verandering in kunnen komen. Braunger is gespecialiseerd in herkenbare en observerende humor en gebruikt zijn leven als inzicht in zijn observaties. Zijn aantal volgers groeit exponentieel.

8 Mark Normand

Normand heeft al een Netflix-special, maar hij schittert op TikTok met meer dan 200.000 volgers en video's met 4 miljoen likes vanaf mei 2022. De zelfspot komiek is ook niet bang om een beetje rauw te worden, op een gegeven moment opent hij met de verklaring: "Sorry dat ik te laat was, ik ging naar de Amber Heard-rechtszaak." Normand host samen met Sam Morill de podcast We Might Be Drunk.

7 Stavros Haikias

Crowdwork, een vrolijke lach en zelfspot helpen deze jonge stripfiguur weg te komen met ranzige grappen over seks en porno. Maar de meeste video's van Haikia benadrukken zijn werk voor het publiek, waar hij echt uitblinkt.

6 Stef Dag

Vrouwelijke strips domineren ook de app en een daarvan is Stef Dag die klaar is om haar hete kijk op Hinge-datingprofielen, Bella Hadid's goth-poserstatus en seksuele humor te delen. Dag's stijl vertoont ook enkele overeenkomsten met de stijl van een andere opkomende strip, Taylor Tomlinson.

5 Armando Torres

De grappen van Torres omvatten alles, van actuele gebeurtenissen, zijn gewicht, zijn Mexicaanse afkomst en meer. Hij heeft ook een populaire podcast genaamd M ando Does Stuff. Armando is ook een stoner-komiek, waardoor hij in gezelschap is van mensen als Dave Chappelle en Doug Benson.

4 Jenny Zigrino

Zigrino heeft een Comedy Central-special geland, maar het kunnen haar TikToks zijn die haar de volgende Sarah Silverman zullen maken. Zigrino maakt grappen over seksisme, giftige lichaamsproblemen voor vrouwen en een verscheidenheid aan andere problemen waar mannelijke strips gewoon geen recht aan kunnen doen.

3 Jourdain Fisher

Hoe doe je raciale komedie in de jaren 2020? Nou, Fisher heeft een antwoord, rooster de racisten, niet de race. Fisher is zwart en staat klaar om blanke supremacisten te bespotten. Het gaat echter niet alleen om racen met hem, hij maakt ook een aantal observatiegrappen, zoals zijn stukje over Tinder-zwendelaars.

2 Max Zavidow

Zavidow's aantal volgers groeide nadat hij viraal ging voor zijn video's die biseksuele mensen in de app het gevoel geven dat ze gezien worden, volgens de enorme hoeveelheid duetten die ze ontvangen. De 21-jarige komiek is zo hardop en trots op zijn seksualiteit dat hij zijn vrienden opha alt om er samen met hem video's over te maken. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Max Zavidow.

1 Steve Hofstetter

Hofstetter is, net als Mat Braunger, een oudste van de komieken die de TikTok-gevechten wint, maar hij wint. De komiek gedijt goed bij het werk van mensenmassa's en vernietigt elke oplichter die dom genoeg is om het tegen hem op te nemen. Iedereen die een beginnende komiek is die ook een les nodig heeft in het omgaan met boze toeschouwers en dronkaards, zou een Hofstetter-video moeten bekijken. Hofstetter heeft al meerdere albums uit en hij zit al jaren in het clubcircuit. Het is bijna crimineel dat hij nog niet in stadions optreedt.

Aanbevolen: