15 vergeten feiten over de meisjes van tienermoeder

Inhoudsopgave:

15 vergeten feiten over de meisjes van tienermoeder
15 vergeten feiten over de meisjes van tienermoeder
Anonim

Sinds 2009 worden we vermaakt door Teen Mom, een spin-off van 16 And Pregnant. Teen Mom volgt de jonge moeders terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe leven, navigeren door het moederschap en het beste maken van wat de meesten als een moeilijke situatie beschouwen.

Sommigen beweren misschien dat ze het gemakkelijk hebben en ronduit bevoorrecht zijn, aangezien ze sterretjes zijn in een populaire MTV reality-tv-show en dus niet de moeilijkheden en ontberingen onder ogen zien waarmee een gewone tienermoeder te maken zou hebben. Dat is echter niet altijd het geval.

De meisjes van Teen Mom zijn geen vreemden voor controverses, zoals illegaal drugsgebruik, huiselijk geweld, twijfelachtig ouderschap en soms slechte rolmodellen voor hun kinderen. Sommige Teen Mom-sterretjes hebben zich tot het uiterste ingespannen om hun leven te veranderen, maar het is alleen mogelijk om die skeletten zo lang in de kast verborgen te houden.

15 Kailyn Lowry daagde Farrah Abraham ooit uit voor een bokswedstrijd

Farrah Abraham is de Teen Mom-ster die iedereen graag haat… iedereen inclusief haar mede-sterren. Kailyn daagde Farrah uit om te vechten in een bokswedstrijd voor beroemdheden, maar de laatste was wijs genoeg om te weigeren. Dat is een gevecht waar velen graag naar wilden kijken. Nu Farrah van Teen Mom wordt geboot, kan Kailyn gerust zijn.

14 Chelsea ontmoette haar man bij een tankstation

Teen Mom-ster Chelsea De Boer's liefdesverhaal is een verhalenboek waard. Ze vond haar niet lang en gelukkig bij baby papa Adam Lind maar vond het bij nu echtgenoot, Cole De Boer. Het favoriete koppel ontmoette elkaar bij een tankstation, de vonken sloegen over en de rest is geschiedenis. Liefde heeft gewonnen!

13 Amber Portwood zat enige tijd achter de tralies

Amber Portwood's reis op de Teen Mom-franchise is doorzeefd met drama, worstelt met haar geestelijke gezondheid en een paar borstels met de wet. Haar gewelddadige gedrag jegens haar toenmalige vriend Gary Shirley leverde Amber haar eerste veroordeling op en vanaf daar ging het bergafwaarts. Amber heeft andere incidenten gehad waardoor ze achter de tralies is beland.

12 Leah Messer hield een smerig huis

Een voormalige cameraman van Teen Mom beschuldigde Leah ervan een smerig huis te hebben. Volgens Teen Mom Talk Now onthulde het voormalige bemanningslid dat, "Als ze haar tweeling voedde, morste ze een stel kaassoesjes op het smerige tapijt en de meisjes zouden rondkruipen en de kaassoesjes opzuigen, zonder handen. Dit maakte ik huil een paar keer."

11 Maci heeft een diploma in mediatechnologie

Maci Bookout was vanaf het begin een van de favorieten van Teen Mom's fans. Kijkers zagen Maci jongleren met moederschap en school. De Teen Mom-ster gaf haar opleiding niet op en studeerde af aan het Chattanooga State Community College met een graad in mediatechnologie. Maci en haar man hebben ook een cursus zakelijk ondernemerschap gevolgd.

10 Farrah Abraham verbood de productieploeg haar badkamer te gebruiken

Drama lijkt de voormalige Teen Mom-ster Farrah Abraham te volgen, van vetes met mede-sterren tot staren in haar eigen volwassen film. Als je denkt dat het niet erger kan, dan is dat zo. Farrah verbood de productieploeg van Teen Mom om haar badkamer te gebruiken. Hopelijk had ze een struik in de buurt waar ze tegenaan konden lopen.

9 Bristol Palin werd opgeroepen voor haar vermeende tirade tegen het homohuwelijk

Bristol Palin stond al in de schijnwerpers voordat MTV bij haar aanklopte. Als voormalig gouverneur van Alaska, Sarah Palin's dochter, werd haar tienerzwangerschap alom bekritiseerd. Maar niet zoveel als haar opvattingen over het homohuwelijk waren. Beroemdheden, waaronder Leah Michelle, gingen naar Twitter om de Teen Mom-ster te roepen.

8 Kailyn is een bestverkopende auteur

Kailyn Lowry is een vrouw die veel hoeden draagt, waaronder de bestsellerauteur. Ze heeft tot nu toe vier boeken geschreven, Pride Over Pity, Hustle and Heart, een kinderboek Love is Bubblegum en Hustle and Heart. De laatste leverde haar een titel op als bestverkopende auteur van de New York Times.

7 Brianna De Jesus heeft een vaste baan

Als je je afvroeg wat Brianna De Jesus nog meer doet voor de kost dan het filmen van Teen Mom, de ster van de realityshow ging naar Twitter om te onthullen: "Ik haat het als mensen me vertellen dat ik een echte baan moet zoeken. Ik heb er een ! Ik werk in het Amerikaanse bedrijfsleven. Regelmatig 9-5 zoals iedereen. Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kwam."

6 Janelle ondertekent de voogdij over Jace aan haar moeder toen hij werd geboren

Als je een fervent Teen Mom-kijker bent, zou je begrijpen waarom de moeder van Janelle haar kleinzoon Jace al te beschermend is. Janelle droeg de voogdij over Jace over aan haar moeder toen hij werd geboren. Janelle heeft nogal twijfelachtige levenskeuzes gemaakt en al haar kinderen zouden waarschijnlijk beter af zijn bij hun grootmoeder.

5 Caitlyn mocht alleen filmen na school

Caitlyn en haar nu echtgenoot Tyler B altierra mochten alleen na school filmen. Teen Mom-producer Kirsten Malone vertelde Insider: "Ze hadden school en moesten hun huiswerk maken, wat ik fantastisch vond. Het maakte ons werk niet gemakkelijk, maar we hebben het gedaan en we hebben nog steeds super respect voor de kinderen en hun schema's."

4 De kledinglijn van Maci en haar man is opgelost

Maci en haar man Taylor Mckinney hadden een kledinglijn genaamd Things That Matter Lifestyle. Volgens In Touch Weekly: "Het bedrijf heeft het jaarverslag dat op 1 april 2019 moest worden ingediend, niet ingediend" en werd het door de staat ontbonden. Het paar gaf een verklaring af die gedeeltelijk onthulde: "We waren in augustus het land uit en kregen het papierwerk gewoon niet gedaan."

3 Amber heeft een aanbod om in een volwassen film te schitteren afgewezen

Amber Portwood merkt dat ze de krantenkoppen ha alt om de verkeerde redenen, van meerdere aanrakingen met de wet tot haar twijfelachtige ouderschap. Wat ze echter niet deed, is een aanbod van $ 500.000 accepteren om in haar eigen volwassen film te spelen. Dat was een slimme zet, als je ziet hoe Farrah Abraham door te staren in haar eigen pornofilm werd ontslagen bij Teen Mom.

2 Kailyn heeft een diploma in massacommunicatie

Net als haar Teen Mom co-ster, Maci Mckinney, volgde Kailyn Lowry haar opleiding na de middelbare school en studeerde af aan de Delaware State University met een Bachelor of Arts in Mass Communication. Kailyns reis op Teen Mom was niet gemakkelijk, en we durven te wedden dat ze enorm trots is op alles wat ze heeft bereikt. Het is ook een goed voorbeeld voor haar kinderen.

1 The Teen Mom Stars Make Serious Bank

De meeste tienermoeders hebben het goed voor zichzelf gedaan. Er wordt beweerd dat MTV de cast verbiedt om over hun salarissen te praten, maar volgens Cheatsheet verdienden de Teen Moms elk ongeveer $ 250.000 per aflevering en zouden ze nu ongeveer $ 500.000 kunnen verdienen. Niet te armoedig. Sommigen van hen hebben boeken geschreven en runnen zelfs een bedrijf… ze doen geen pijn voor geld.

Aanbevolen: