Houdt Winona Ryder nog steeds van Johnny Depp?

Inhoudsopgave:

Houdt Winona Ryder nog steeds van Johnny Depp?
Houdt Winona Ryder nog steeds van Johnny Depp?
Anonim

Hollywood-sterren Johnny Depp en Winona Ryder zijn absoluut een van de meest iconische koppels van de jaren '90. Beiden waren op dat moment hun carrière aan het aftrappen, en geen van beiden had het succes kunnen voorspellen dat ze later zouden hebben.

Vandaag bekijken we hoe Winona Ryder meer dan 25 jaar later over haar ex denkt. Blijf scrollen om te zien wat de Stranger Things-ster heeft onthuld over de pijnlijke breuk en de beschuldigingen die Amber Heard tegen Johnny Depp heeft ingediend.

Hoe lang waren Winona Ryder en Johnny Depp samen?

Winona Ryder en Johnny Depp ontmoetten elkaar tijdens een filmpremière in 1989 en volgens de acteur werd hij meteen verliefd op de jonge actrice."Ik kreeg een cola", vertelde Depp in 1991 aan Rolling Stone. "Het was een klassieke blik, zoals de zoomlenzen in West Side Story, en al het andere wordt mistig."

De twee gingen vier jaar door en werden begin jaren '90 al snel het bekendste koppel in de branche. Na slechts vijf maanden daten, verloofde het paar zich. Helaas gingen de twee sterren in 1993 uit elkaar en veranderde Depp's "Winona Forever"-tatoeage snel in "Wino Forever".

Winona Ryder's leven werd donker na hun breuk

In een interview met Harper's Bazaar vertelde Winona Ryder hoe moeilijk de breuk met Johnny Depp was. Hoewel de actrice niet in details trad over waarom de twee uit elkaar gingen, onthulde ze wel dat de periode na hun breuk ongelooflijk moeilijk was.

"Dat was mijn meisje, het echte leven onderbroken", onthulde Ryder, verwijzend naar de film uit 1999 waarin ze speelde."Ik herinner me dat ik dit personage speelde dat uiteindelijk werd gemarteld in een Chileense gevangenis [in het drama The House of the Spirits uit 1994]. Ik keek naar deze nep-blauwe plekken en snijwonden op mijn gezicht [van de shoot], en ik zou moeite hebben om mezelf als dit kleine meisje te zien. 'Zou je dit meisje behandelen zoals je jezelf behandelt?' Ik herinner me dat ik naar mezelf keek en zei: 'Dit doe ik mezelf van binnen aan.' Omdat ik gewoon niet voor mezelf zorgde."

De Hollywood-ster gaf toe dat haar mede-ster van The Age of Innocence, Michelle Pfeiffer, haar hulp aanbood.

"Ik herinner me dat Michelle zei: 'Dit gaat voorbij.' Maar ik kon het niet horen. Ik heb er nooit over gesproken, 'gaf Ryder toe. "Er is een deel van mij dat erg privé is. Ik heb voor die tijd zo'n plek in mijn hart. Maar voor iemand die jonger is en is opgegroeid met sociale media, is het moeilijk te beschrijven."

In 2001 werd Winona Ryder verscheurd door roddelbladen nadat ze was gearresteerd voor winkeldiefstal op Saks Fifth Avenue. Daarna nam de actrice een lange pauze van de industrie.

"Ik heb me zeker teruggetrokken. Ik was in San Francisco. Maar ik kreeg ook geen aanbiedingen. Ik denk dat het een wederzijdse onderbreking was", zei Ryder. "Het is zo interessant als je naar de vroege jaren kijkt. Het was een soort wrede tijd. Er was veel gemeenheid daarbuiten … En toen herinner ik me dat ik terugkwam naar L. A. en - het was een moeilijke tijd. En ik niet weet of dat deel van mijn leven voorbij was.'

Gelukkig heeft de actrice haar carrière nieuw leven ingeblazen dankzij rollen in projecten als Black Swan, Stranger Things en The Plot Against America.

Wat vindt Winona Ryder vandaag van Johnny Depp?

Hoewel de actrice het moeilijk had na hun breuk, heeft Ryder nooit iets slechts gezegd over haar tegenhanger van Edward Scissorhands. In 2016, toen Amber Heard Johnny Depp beschuldigde van misbruik, kwam zijn ex hem te hulp. In een interview met Time zei Ryder dat de gedachte dat Johnny Depp beledigend zou zijn voor haar "onvoorstelbaar" is.

Winona Ryder in een still uit Stranger Things
Winona Ryder in een still uit Stranger Things

"Ik kan alleen uit mijn eigen ervaring spreken, die heel anders was dan wat er wordt gezegd. Hij was nooit, nooit op die manier tegen mij. Nooit beledigend tegen mij. Ik ken hem alleen als een echt goede, liefdevolle, zorgzame man die heel, heel beschermend is voor de mensen van wie hij houdt, " onthulde Ryder.

"Ik was er niet bij. Ik weet niet wat er is gebeurd. Ik noem niemand een leugenaar. Ik zeg alleen maar, het is moeilijk en verontrustend voor mij om mijn hoofd eromheen te wikkelen. Kijk, het was lang geleden, maar we waren vier jaar samen en het was een grote relatie voor mij. Stel je voor dat iemand met wie je uitging toen je was - ik was 17 toen ik hem ontmoette - daarvan werd beschuldigd. Het is gewoon schokkend. Ik heb hem nog nooit gewelddadig tegen een persoon gezien."

In 2001 onthulde Ryder dat Depp haar eerste liefde was. "Ik had mijn eerste echte relatie met Johnny, een fel diepe liefde waarvan ik niet weet dat ik die ooit [weer] zal hebben]. De eerste liefde is zo, nietwaar? Ik weet het niet vandaag. Het was een echte wilde tijd toen."

Hoewel het bijna 30 jaar geleden is dat Winona Ryder en Johnny Depp uit elkaar gingen, lijkt het zeker alsof de actrice zich hun relatie nog steeds met plezier herinnert. Fans kunnen alleen maar hopen dat de twee sterren elkaar weer professioneel kruisen, misschien voor een vervolg op Edward Scissorhands?

Aanbevolen: