Houdt Disney's 'Liv And Maddie'-cast nog steeds contact vandaag?

Inhoudsopgave:

Houdt Disney's 'Liv And Maddie'-cast nog steeds contact vandaag?
Houdt Disney's 'Liv And Maddie'-cast nog steeds contact vandaag?
Anonim

Disney's Liv en Maddie eindigde helaas in 2017. De verhaallijn over een reeks identieke tweelingen die vier jaar lang heel verschillende levens hadden gevolgd voordat ze herenigd werden, was populair bij het publiek. In afleveringen zagen de Rooney-tweeling, de een een Hollywood-ster en de ander een basketballer, ernaar streven hun verschillen te overwinnen, vaak met hilarische resultaten.

Tijdens de opnames van de serie, die 4 seizoenen duurde, gaven veel mensen commentaar op hoe dicht de sterren van de show bij elkaar waren. Interviewers zeiden vaak dat het voelde alsof het team van acteurs meer als familie dan louter collega's was. De acteurs zijn elk naar nieuwe projecten gegaan, maar zijn ze in de buurt gebleven nadat de serie in maart 2017 eindigde?

Het lijkt erop dat nogal wat van hen dat hebben.

Joey Bragg en Audrey Whitby zijn een koppel

Zeker twee van de acteurs die in de serie verschenen zijn erg close.

Joey Bragg speelde de rol van Joey, het middelste kind van de Rooney-familie. Audrey Whitby, die later Cherry ging spelen in de Nickelodeon-comedyserie The Thundermans, verscheen op Liv And Maddie in seizoen twee van de show, als het personage van Aubrey.

Hoewel Joey en Audrey Whitby allebei aan Liv en Maddie werkten, ontmoetten ze elkaar niet op die set. Het stel begon in 2013 te daten, toen ze samenwerkten aan een schets voor Awesomeness TV.

Ze zijn sindsdien samen en zijn dolgelukkig.

Jessica Marie Garcia's bruiloft zag een mini 'Liv And Maddie'-reünie

Jessica was een van de hoofdpersonages in Liv en Maddie en speelde de rol van Willow Cruz, de beste vriend van Maddie. Toen Jessica in 2018 met Adam Celorier trouwde, stonden Joey Bragg en Audrey Whitby op de gastenlijst. Niet alleen dat, als een van Jessica's beste vrienden, maakte Audrey deel uit van het bruidsfeest. De twee koppels zijn hecht gebleven.

Dove Cameron was niet op de bruiloft

Jessica en Dove Cameron, die schitterden als de tweeling, Liv en Maddie, waren goede vrienden geworden tijdens de opnames van de serie. Er werd verwacht dat Dove op de bruiloft zou zijn, maar ze was opvallend afwezig.

Vrienden postten later dat ze niet kon komen omdat ze aan het repeteren was voor haar rol in de komende Clueless Musical. Of misschien was het te dicht bij het bot. Jessica en Dove waren bijna tegelijkertijd verloofd en Jessica plaatste voor de grap een bericht over de 'Bride Wars'.

Helaas ging Dove's relatie een paar maanden later stuk.

Dove's Body Double woonde de bruiloft bij

Fans herinneren zich de naam Shelby Wulfert misschien niet als een van de castleden van Liv en Maddie, maar ze was bijna altijd op de set als Dove Cameron was. Shelby werkte als Dove's stuntdubbel en viel in voor de hoofdrolspeelster in bijna alle scènes waarin kijkers Liv en Maddie tegelijkertijd zien. De bemanning moest camerahoeken en speciale effecten gebruiken om het te laten lijken alsof Dove op twee plaatsen tegelijk was.

Shelby was ook een van Jessica's bruidsmeisjes.

Er is nog een link naar Liv en Maddie: een van de bruidsjonkers op de bruiloft was Lucas Adams, die in seizoen drie en vier van de show verscheen. Ironisch genoeg speelde Lucas Josh, die Maddie's liefdesbelang was.

Het paar liep samen door het gangpad voor het bruidspaar uit. En het lijkt alsof de trouwklokken van Liv en Maddie overal zijn, want Shelby en Lucas kondigden hun verloving in juli vorig jaar aan.

Dove Cameron en Ryan McCartan praten niet

Twee van de sterren die zeker niet nog steeds samen zijn, zijn Dove Cameron en Ryan McCarton, die de rol van Diggie Smalls speelden. Dove en Ryan begonnen in 2013 te daten en verloofden zich drie jaar later. Helaas kwam er geen sprookjeseinde voor het paar, dat een paar maanden later uit elkaar ging.

Dove zinspeelde later publiekelijk op het feit dat ze slecht werd behandeld door haar ex-verloofde, en dat er veel modder werd gegooid.

Dove Cameron en Cameron Boyce werden heel close

Cameron Boyce speelde Craig in de zeventiende aflevering van seizoen twee van Liv and Maddie. Het personage van Craig was een neef van de familie Rooney, die was gevraagd om Maddie te vergezellen naar het bal. De aflevering, getiteld Prom-A-Rooney, was erg populair en de jonge acteur werd gemakkelijk tussen de vaste cast geplaatst. Hij en Dove werden goede vrienden en de twee schitterden in de tv-film The Descendants uit 2015.

Het meest trieste soort reünie

Een zeer triest soort reünie van de cast vond plaats in juli 2019, toen Cameron Boyce stierf na een epileptische aanval. Hij werkte op dat moment aan Disney's Descendants 3.

Onder de eerbetonen aan de jonge acteur waren condoleances gepost door Dove Cameron.

In 2021 plaatste Dove opnieuw een bericht over wat de verjaardag van Cameron zou zijn geweest, waaruit blijkt dat ze nauwe banden onderhield met in ieder geval een paar castleden uit haar Disney-dagen.

Aanbevolen: