De echte reden waarom Sydney Sweeney wanhopig haar ware zelf verbergt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sydney Sweeney wanhopig haar ware zelf verbergt
De echte reden waarom Sydney Sweeney wanhopig haar ware zelf verbergt
Anonim

Sydney Sweeney is snel het ultieme droommeisje en de schoonheid van het bal geworden. Alles aan haar heeft popcultuurjunkies geboeid, in ieder geval de jongere generatie die geen genoeg van haar kan krijgen op Euphoria. Het lijdt geen twijfel dat ze de doorbraakster van de HBO-show is dankzij haar ruige, brutaal eerlijke, rauwe, belachelijk verleidelijke en hartverscheurende vertolking van Cassie Howard. Haar gezicht is op elke tabloid gepleisterd, haar stijl wordt door duizenden geïmiteerd, ze is gecast in tal van spraakmakende projecten, waaronder een aankomende film in The Marvel Cinematic Universe, en zowat iedereen (inclusief Logan Paul) is verliefd op haar.

Al deze aandacht was genoeg om Sydney's verlammende angst op te wekken. Hoewel ze ongelooflijk zelfverzekerd lijkt in interviews en op het scherm, is de waarheid dat Sydney zich niet altijd op haar gemak voelt met hoe haar leven is veranderd. Om dit tegen te gaan, heeft ze bepaalde persona's gecreëerd om de wereld te beschermen tegen haar ware zelf.

Is Sydney Sweeney echt?

De inwoner van de staat Washington is inderdaad buitengewoon authentiek met haar fans. Ze is gewoon niet authentiek over alles. En niet de hele tijd. Dit heeft er ongetwijfeld voor gezorgd dat fans nog meer verliefd op haar zijn geworden. Ze willen het echte Sydney kennen. Het mysterie is bedwelmend. Ze willen de code kraken. Maar ze laat ze niet toe. En ze is er heel goed in om haar verdediging op peil te houden.

In een recent interview met Vogue gaf Sydney toe openbare 'persona's' te hebben gemaakt om delen van zichzelf geheim te houden en haar te helpen de vaak gecompliceerde ervaring van beroemd zijn te doorstaan. Sydney verwees specifiek naar hoe ongemakkelijk ze zich voelt om zich te verkleden en over de rode loper te lopen voor honderden camera's.

"Ik heb geleerd personages te maken", zei Sydney tegen Vogue. "Ik heb sociale angst en werd vroeger nerveus voor of tijdens evenementen. Nu creëer ik verschillende persona's die [vertegenwoordigen] wie ik op dat moment zou willen zijn, wat me op mijn gemak stelt."

Wat Sydney Sweeney voor fans heeft verborgen

In een fantastisch interview met Elite Daily uit 2019 zinspeelde Sydney op beroemde wijze op het feit dat ze cool is om "wie" haar fans willen dat ze is. Ze weet dat fans al deze ideeën over haar hebben. Ze weet dat de roddelbladen over haar gaan schrijven. Maar ze leeft haar leven privé en deelt alleen wat ze nodig heeft of wil om alles wat met werk te maken heeft te promoten. Het is allemaal een digitale persoonlijkheid om de privacy in haar persoonlijke leven te behouden en om te voorkomen dat ze het slachtoffer wordt van haar angst.

Maar Sydney deed dit masker beroemd af toen ze het begaf op Instagram Live nadat talloze Twitter-gebruikers haar hadden uitgescholden omdat ze "lelijk" was.

"Blijkbaar ben ik momenteel trending op Twitter omdat ik lelijk ben, en ik zou dit nooit doen, zoals altijd, maar ik denk dat het heel belangrijk is voor mensen om te zien hoe woorden mensen echt beïnvloeden," zei Sydney door tranen voor haar fans. "En ik weet dat iedereen zegt dat je dingen niet kunt lezen en dat je dingen niet moet lezen, maar ik ben een verdomd persoon."

Ze zei verder: "Voor mij is sociale media een werkruimte waar ik mijn pers of andere dingen die mijn werk omringen plaats, maar soms voel ik me schuldig dat [mensen] het niet te zien krijgen de echte Syd. Maar ik weet niet of ik die barrière moet overschrijden. Het is deze fijne lijn van proberen de meest authentieke ik te laten zien door middel van mijn werk."

Sydney gaf later toe dat ze een bijzonder slechte dag had in de aanloop naar dit moment en dat ze te maken had met lichaamsdysmorfie sinds ze borsten ontwikkelde voor een van haar klasgenoten.

Hoewel Sydney een aantal van haar interesses met haar fans heeft gedeeld, waaronder haar liefde voor MMA-gevechten en autoreparaties, is ze vooral moeder gebleven over belangrijke dingen in haar leven. Ze heeft heel weinig over haar vriendschappen gesproken, behalve dat ze de meeste van haar kleine stadsvrienden verloor toen ze naar L. A. verhuisde. Ze heeft ook nog minder over haar romantische leven genoemd --- maar daar komen we op terug. En Sydney heeft pas onlangs onthuld dat haar gezinsleven behoorlijk gecompliceerd is geweest. Zozeer zelfs dat het eigenlijk de verhaallijn van Cassie op Euphoria weerspiegelt.

"Nadat we naar L. A. waren verhuisd, zodat ik kon acteren, waren de financiën een enorme stress. Mijn vader verloor zijn baan en we gingen failliet. Ze zeggen altijd: 'Het was niet jouw schuld.' Het was, "beweerde Sydney in haar interview met Cosmo. "En toen mijn ouders gingen scheiden, gaf mijn broer mij de schuld."

"Rond de tijd dat mijn ouders scheidden, ging ik met jongens om. Ik liep in de armen van jongens om te proberen deze leegte te vullen… Ik was op zoek naar liefde om de leegte van een huis te vervangen, " verklaarde Sidney."Mijn relatie met mijn moeder werd veel gezonder, en mijn vader en ik dreven een beetje uit elkaar, wat mijn hart brak. Mijn broer en ik zijn nu veel beter. Zou ik willen dat we allemaal samen konden zijn? niet?"

Waarom heeft Sydney Sweeney haar verloving niet bevestigd?

Sydney heeft wel een extreem geheim vriendje, maar ze heeft misschien geen verloofde. Terwijl People beweert dat ze in feite verloofd is, hebben Sydney noch haar oude en veel oudere vriend, Jonathan Davino, dit publiekelijk bevestigd. Sydney heeft zelfs nooit haar vriend genoemd aan de pers of haar fans. Hij verschijnt nooit in het openbaar op haar arm en is slechts zelden en obscuur op haar Instagram te zien geweest.

Maar ze zijn opgemerkt door de paparazzi; ook wanneer ze per ongeluk een intieme PDA tentoonstelden aan boord van een jacht in Italië.

Toch zorgde een afbeelding van Sydney met een enorme ring in het openbaar zeker voor opschudding. Sindsdien is ze niet meer gezien met het dragen. Het lijdt geen twijfel dat dit een van de vele dingen is die ze wanhopig probeert privé te houden.

Aanbevolen: