Wat heeft Heather Rae Young gezegd over stiefmoeder worden en zelf kinderen krijgen?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Heather Rae Young gezegd over stiefmoeder worden en zelf kinderen krijgen?
Wat heeft Heather Rae Young gezegd over stiefmoeder worden en zelf kinderen krijgen?
Anonim

Heather Rae Young is een makelaar die in 2019 voor het eerst op reality-tv verscheen op Netflix's Selling Sunset. De show toonde de vrouwen van The Oppenheim Group, een toonaangevend makelaarskantoor gevestigd in Los Angeles, Californië. De dames waren onder meer Chrishell Stause, Christine Quinn, Davina Potratz, Maya Vander, Mary Fitzgerald en natuurlijk Heather Rae. De tweelingbroers die eigenaar zijn van het bedrijf zijn Jason en Brett Oppenheim. De serie laat zien hoe het is om te werken in deze moordende industrie die huizen verkoopt die miljoenen dollars kosten. Het weelderige leven dat deze makelaars aan hun klanten verkopen, is wat de fans aantrekt … en natuurlijk het nooit eindigende drama. Heather zit al jaren in het vak, net als haar nieuwe echtgenoot Tarek El Moussa.

Tarek is zeker een bekend gezicht als het gaat om reality-tv. Hij is op meerdere HGTV-shows geweest, waaronder Flipping 101 With Tarek El Moussa, Tarek's Flip Side, Rock The Block, Flip or Flop Follow-Up en zijn meest bekende serie, Flip of Flop. Ironisch genoeg kwamen zijn reality-tv-dagen voort uit zijn werkrelatie met zijn nu ex-vrouw Christina Haack. De twee begonnen samen hun bedrijf en zetten het zelfs voort na hun scheiding. De twee realiseerden zich dat ze beter samenwerkten als collega's en niet als echtgenoten. Tarek en Christina delen samen twee kinderen Taylor (10) en Brayden (5). Heather is vereerd om in haar nieuwe rol als bonusmoeder voor hun kinderen te stappen. Het is echt de rol van je leven geweest voor de beroemde makelaar.

6 Hoe Tarek en Heather elkaar ontmoetten

Tarek en Heather ontmoetten elkaar aan boord van een partyboot tijdens het weekend van 4 juli in 2019. Tarek gleed eerder in haar DM's, maar ze had op dat moment een relatie. Snel vooruit naar 4 juli en ze wist niet dat de eigenaar van de boot niemand minder was dan Tarek zelf. Moussa vroeg haar nummer en de rest was geschiedenis!

5 Dingen gaan snel

In de eerste week van hun relatie lieten ze allebei de L-bom vallen en begonnen ze dezelfde tandpasta te gebruiken. Ja, dat heb je goed gehoord … Tarek en Heather gingen samenwonen in dezelfde week dat ze begonnen te daten. Als je het weet, weet je het!

4 Tareks voorstel

Na een jaar van een wervelende romance, ging Tarek op één knie en vroeg Heather ten huwelijk tijdens hun reis naar Catalina Island. Hij wilde vastleggen hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten, dus nam hij haar vlak daarvoor mee om te gaan varen.

"Ik heb er menselijkerwijs alles aan gedaan om het af te spelen alsof we filmen voor onze normale tv-shows", zei hij op Flipping 101 With Tarek El Moussa. Gelukkig voor hem zorgde hij voor de verrassing en voerde hij een van de meest romantische voorstellen perfect uit.

3 Heather als stiefmoeder

Toen Heather Rae Young ermee instemde om mevrouw El Moussa te worden, kreeg ze ook twee prachtige kinderen. Heather houdt van Taylor en Brayden alsof ze van haarzelf zijn.

"Ik ben dol op die kinderen. Ik voed ze op alsof ze van mij zijn", gutste Young tijdens een aflevering van E! Dagelijkse pop. Toen haar werd gevraagd of ze er zelf een wilde, zei ze: "Ik heb al het gevoel dat ik twee kinderen heb."

Stiefmoeder zijn is iets waar ze nog nooit aan heeft gedacht, maar ze zou niet gezegender kunnen zijn om er een te zijn. Het is te vroeg om te zeggen of Heather en Tarek zelf kinderen zullen krijgen. Tussen het fotograferen van Selling Sunset en het zijn van een zakenvrouw, heeft ze momenteel niet echt aan baby's gedacht.

2 Heather over een bonusmama zijn

Heather deelde een lief bericht op haar Instagram-verhaal op Moederdag om alle moeders te eren.

"Fijne Moederdag aan mijn mooie moeder en aan alle geweldige moeders in mijn leven: mijn zus, Angelique, mijn schoonmoeder, en vandaag is ook de eerste keer dat ik het gevoel heb dat ik mezelf mag vieren vandaag ook een beetje, als bonusmama", begon ze met de post. Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel geweldige vrouwen in mijn leven heb waar ik naar kan opkijken… mijn moeder, Dominique, mijn zus en Angelique zijn de sterkste vrouwen die ik ken en ook de aardigste, liefste en meest zorgzame mensen die ik ken."

"In de afgelopen paar jaar dat ik een bonusmoeder ben, heb ik de meest speciale ervaring gehad om in het leven van Tay en Bray te zijn, ze te zien opgroeien, ze op de eerste plaats te zetten, er voor hen te zijn, wat er ook gebeurt, en een band met hen op een geheel nieuw niveau, "vervolgde ze. "Het is de grootste zegen in mijn leven en hoewel ik nooit wist dat ik het wilde of nodig had, nu ik twee geweldige kinderen in mijn leven heb, kan ik me geen leven zonder hen voorstellen."

1 De trouwdag

In oktober 2021 zijn Tarek en Heather officieel in het huwelijksbootje gestapt! De ceremonie was prachtig en fans kunnen niet wachten om hun special op Discovery+ met de titel Tarek and Heather: The Big I Do te bekijken. Veel castmates van Selling Sunset woonden de bruiloft bij, maar Christina was merkbaar niet aanwezig. Hoewel de exen op goede voet staan, lijkt het erop dat Haack niet was uitgenodigd voor het huwelijk van de koppels.

Aanbevolen: