Hier is waarom Britney Spears-fans denken dat ze geen conservatorium nodig heeft

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Britney Spears-fans denken dat ze geen conservatorium nodig heeft
Hier is waarom Britney Spears-fans denken dat ze geen conservatorium nodig heeft
Anonim

Britney Spears getuigde in de rechtbank over haar conservatorschapszaak op 23 juni, met details over gruwelijk misbruik en schending van privacy.

Spears' vader Jamie nam in 2008 de controle over haar fortuin en persoonlijkheid vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. Na jaren van stilte en cryptische Instagram-berichten sprak de zangeres de rechtbank toe over haar eigen zaak.

In haar getuigenis zei de popster dat ze tegen haar wil moest optreden en dat haar wordt verhinderd dat haar anticonceptieapparaat wordt verwijderd.

Britney Spears zei dat ze nieuwe dansers leidde tijdens repetities

The Toxic-zangeres legde uit dat ze in 2018 op tournee ging - tien jaar in haar conservatorium - "uit angst".

Ze legde echter ook uit dat ze de repetities met nieuwe dansers volledig onder controle had, waarmee ze een oprechte liefde voor haar werk uitdrukte.

“Toen ik van die tour kwam, zou er een nieuwe show in Las Vegas plaatsvinden. Ik begon vroeg met repeteren, maar het was moeilijk omdat ik al vier jaar aan Vegas had gedaan en ik een pauze nodig had tussendoor. Maar nee, ik kreeg te horen dat dit de tijdlijn is en dit is hoe het zal gaan. Ik repeteerde vier dagen per week', zei Spears in de rechtszaal.

“De helft van de tijd in de studio en de helft van de andere tijd in een Westlake-studio. Ik regisseerde eigenlijk het grootste deel van de show. Ik heb eigenlijk het grootste deel van de choreografie gedaan, wat betekent dat ik mijn dansers mijn nieuwe choreografie zelf heb geleerd. Ik neem alles wat ik doe heel serieus. Er zijn massa's video's met mij tijdens repetities. Ik was niet goed - ik was geweldig. Ik leidde een zaal met 16 nieuwe dansers tijdens de repetities, 'voegde ze eraan toe.

Fans delen video van Spears on Tour om deze belangrijke reden

Ze zei ook dat haar managers een andere versie van het verhaal vertellen, wat impliceert dat ze niet aanwezig was bij de repetities.

Fans hebben tijdens de repetities video's van Britney gedeeld om deze beweringen te betwisten. Velen willen bewijzen dat Spears competent genoeg was om haar werk te doen, zelfs als haar conservator en team dit niet konden.

Twee bronnen bereikten de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi met beelden van Spears die haar dansploeg actief leidde. Hoewel het niet duidelijk is wanneer deze twee video's zijn gemaakt, is het niet onwaarschijnlijk dat ze in de afgelopen 13 jaar zijn gefilmd, dat is de tijd dat Britney een conservator had.

"Als ze competent genoeg is om dit te doen, kan ze haar leven leiden volgens haar [wil]", merkte een fan op.

Aanbevolen: