Jamie Lee Curtis heeft ooit deze ernstige misdaad op de meest beleefde manier begaan

Inhoudsopgave:

Jamie Lee Curtis heeft ooit deze ernstige misdaad op de meest beleefde manier begaan
Jamie Lee Curtis heeft ooit deze ernstige misdaad op de meest beleefde manier begaan
Anonim

In Hollywood is de overgrote meerderheid van de sterren geobsedeerd door één ding boven alles, het perfecte beeld voor zichzelf maken. Als gevolg hiervan zijn er veel sterren die zo gecontroleerd zijn tijdens interviews dat alles wat ze zeggen zorgvuldig gerepeteerd lijkt en ze nooit veel over zichzelf onthullen. Gelukkig is er echter een uitzondering op elke regel en zijn sommige Hollywood-sterren verrassend open, waaronder Tiffany Haddish die heeft toegegeven door bijvoorbeeld sterren te zijn afgewezen.

Net als Tiffany Haddish is Jame Lee Curtis veel openhartiger als ze met de pers praat dan de meeste van haar leeftijdsgenoten. Curtis heeft haar angsten over plastische chirurgie bekend en haar opmerkingen oogstten veel steun van haar fans. Bovendien sprak Curtis ooit op een zeer beleefde manier over een donker hoofdstuk in haar leven en de ernstige misdaad die ze in die tijd had begaan.

Jamie Lee Curtis heeft onthuld dat ze jarenlang een verslaafde was

In 2019 werd Jamie Lee Curtis geïnterviewd door Variety voor hun herstelnummer. Daarvoor had het grote publiek geen idee dat Curtis ooit met verslavingsproblemen te maken had gehad. Echter, zoals Curtis tijdens dat interview onthulde, was ze vanaf 2019 twintig jaar nuchter geweest, maar daarvoor had ze een serieus probleem waardoor ze iets behoorlijk schokkends deed.

Volgens het eerder genoemde Variety-artikel heeft Jamie Lee Curtis er ooit voor gekozen om kleine plastische chirurgie te laten doen om "wallen" rond haar ogen te verminderen. Tijdens haar herstelproces kreeg Curtis een krachtige pijnstiller voorgeschreven. Helaas, net als veel andere mensen die om de juiste reden begonnen met het nemen van een pijnstiller, ontwikkelde Curtis een verslaving aan de pillen.

Volgens hoe Jamie Lee Curtis zichzelf beschreef in het Variety-artikel, was ze meer dan tien jaar een hoogfunctionerende verslaafde nadat ze onder het mes was gegaan. Bovendien onthulde Curtis ook dat haar beroemde vader Tony Curtis verslaafd was en dat haar broer Nicholas zijn leven verloor aan een overdosis toen hij 21 jaar oud was.

In 1998 leken de verslavingsproblemen van Jamie Lee Curtis hun hoogtepunt te bereiken. Per slot van rekening sloop Curtis dat jaar op een avond weg om haar verslaving aan te pakken toen een vriend haar ermee confronteerde. ‘Weet je, Jamie, ik zie je. Ik zie je met je kleine pillen, en je denkt dat je zo fantastisch en zo geweldig bent, maar de waarheid is dat je dood bent. Je bent een dode vrouw.'”

Hoewel Curtis opmerkte dat "de mal op was" na dat moment omdat "iemand het wist", weerhield dat haar er niet van om kort daarna een ernstig misdrijf te plegen om haar verslaving te voeden.

Waarom Jamie Lee Curtis een misdaad heeft begaan

Een paar weken nadat de vriend van Jame Lee Curtis haar confronteerde met haar verslaving, logeerde de zus van de geliefde acteur bij haar thuis. Destijds liep Kelly Curtis een blessure op tijdens een toneelstuk en kreeg Jamie's favoriete pijnstiller voorgeschreven om het hoofd te bieden. Nadat ze het medicijn had ingenomen, vond Kelly het niet prettig hoe het haar voelde en nam het nooit meer.

Nadat Jamie Lee Curtis hoorde dat haar zus haar voorgeschreven medicijnen niet zou nemen, begon ze haar kamer binnen te sluipen en ze voor zichzelf af te vegen. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat het stelen van een gereguleerde stof een ernstige misdaad is die iemand in grote problemen kan brengen. Toen Jame zich realiseerde dat haar zus snel zou gaan beseffen wat er aan de hand was, besloot ze de situatie op een zeer beleefde manier aan te pakken.

“Maar toen ze ging verhuizen, wist ik dat ze de lege fles zou vinden. Dus schreef ik haar een brief en zei: "Ik heb iets vreselijks gedaan en ik heb je pillen van je gestolen, en het spijt me." Toen ik die avond thuiskwam, was ik doodsbang dat ze zou gaan. om zo boos op me te zijn, maar ze keek me alleen maar aan en stak haar armen uit en omhelsde me en zei: 'Je bent een verslaafde en ik hou van je, maar ik ga je niet zien sterven.' Dat is het. Ze kwispelde niet met haar vinger naar me. Ze heeft me niets anders verteld.'

Ondanks de botte opmerking van Kelly Curtis aan haar zus, was Jamie Lee Curtis in 1998 nog niet klaar om tegen haar verslaving te vechten. In 1999 las Jamie echter een nummer van Esquire toen ze langskwam met een artikel over verslaving aan pijnstillers door Tom Chiarella door een gril van het lot.

Na het lezen van het artikel voelde Jamie zich voor het eerst niet alleen in haar verslaving en dat inspireerde haar om haar eerste herstelbijeenkomst bij te wonen en sindsdien is ze nuchter.

Tijdens de carrière van Jamie Lee Curtis heeft ze veel badass-personages gespeeld, ook toen ze in 2018 terugkeerde naar de rol die haar tot een ster maakte. ooit heeft gedaan, is herstellen en vechten tegen haar verslaving.

Aanbevolen: