Is Travis Barker naar Calabasas verhuisd om met Kim Kardashian te daten?

Inhoudsopgave:

Is Travis Barker naar Calabasas verhuisd om met Kim Kardashian te daten?
Is Travis Barker naar Calabasas verhuisd om met Kim Kardashian te daten?
Anonim

Eén ding over internet - het vergeet nooit.

Travis Barker vertelde Kris Jenner dat hij naar Calabasas was verhuisd om 'dicht' bij Kourtney Kardashian te zijn

In een recente aflevering van The Kardashians werd de matriarch van de familie - Kris Jenner - gefilmd terwijl ze de oudste dochter Kourtney Kardashian vertelde dat Travis haar had onthuld dat hij jaren eerder naar Calabasas was verhuisd, zodat hij dichtbij kon zijn aan haar. "Wil je de echte reden weten waarom hij naar Calabasas is verhuisd?" vroeg Kris aan Kourtney. "Hij zei: 'Omdat ik wist dat ze in Calabasas woonde, en ik wist dat ze de liefde van mijn leven was, en ik kende haar niet eens zo, maar ik wist gewoon of ik niet met haar kon uitgaan of bij haar kon zijn. omdat ze met iemand anders was, kon ik tenminste bij haar leven.’”

Travis verhuisde voor het eerst naar Calabasas in 2007. Hij verhuisde een jaar na zijn scheiding van zijn ex-vrouw, Shanna Moakler, naar de regio San Fernando Valley in Los Angeles County.

The Blink 182-drummer kocht in 2017 een tweede huis in de buurt. In zijn autobiografie uit 2015, "Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums", herinnert Travis zich een reis naar Amsterdam uit 2006. met Paris Hilton en haar beste vriendin Kim Kardashian. Destijds was Kim een populaire stylist van beroemdheden die werkte als de kastorganisator van Parijs.

Travis Barker heeft ooit toegegeven dat hij een enorme crush op Kim Kardashian had

Het duurde niet lang voordat fans de connectie maakten tussen Kim Kardashian en Travis Barker.

Barker schreef in zijn memoires dat hij een jaar voordat hij naar Calabasas verhuisde met Kim omging. Hij had eerder ook de CEO van SKIMS "fuing hot" en "eye candy" genoemd en toegegeven dat hij een enorme "verliefdheid" op haar had.

Travis Barker geeft toe dat hij 'zijn ogen er niet van af kon houden' Kim Kardashian

Travis gaat in openhartige details in zijn biografie over de tijd in Europa die hij doorbracht met Paris Hilton, Kim Kardashian en zijn assistent Chris "Lil Chris" Baker. Chris stierf op een gedoemde vlucht van 19 september 2008. Aan boord waren Barker en beste vriend Adam "DJ AM" Goldstein. "Ik vond het geweldig en was blij om het de wereld te laten weten. Ik bleef in het geheim naar Kim kijken en zei tegen Lil Chris: 'Het kan me niet schelen of ze het kastmeisje is, ze is bloedheet', voegt hij eraan toe.

Travis sprak ook over zijn aanvankelijke aantrekkingskracht op Kim in een interview in 2015 met Us Weekly en zei: “Hoe kon je niet naar Kim staren? Let wel, ik vond het leuk om met Paris om te gaan, maar ik hou van meisjes met rondingen. Kim was een eye-candy. Ik was op geen enkele manier respectloos naar Parijs, maar ik kon mijn ogen niet van Kim afhouden. Barker was ook onvermurwbaar in het interview dat hij nooit contact had met Kim.

Travis werd uiteindelijk herenigd met zijn vrouw en moeder van zijn twee kinderen Shanna Moakler. Maar hij gaf toe dat hij merkte dat hij nog steeds "echt [wil] om Kim te zien", wat naar verluidt leidde tot een aanvaring tussen de twee vrouwen.

Travis Barker beweerde dat zijn ex-vrouw Shanna Moakler een drankje over Kim Kardashian gooide

“Shanna begreep wat er aan de hand was. Ze schonk Kim een drankje in op een feestje van Carmen Electra. Ik voelde me verschrikkelijk', beweert hij, voordat hij volhield dat het nooit fysiek werd tussen hem en Kim. 'Kim en ik hebben elkaar nooit aangeraakt. Het was gewoon niet de bedoeling."

Vorig jaar beweerde Shanna Moakler dat ze haar huwelijk met Travis Barker had beëindigd omdat hij haar bedroog met Kim Kardashian, iets wat Kim ontkende.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn wettelijk getrouwd

Ondertussen zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker op zondag legaal in het huwelijksbootje gestapt in een gerechtsgebouw in Santa Barbara. Ze zullen hun verbintenis vieren tijdens een uitbundige ceremonie in het prachtige vissersdorp aan de kust van de Italiaanse Rivièra.

Aanbevolen: