Meer dan 30.000 internetgebruikers tekenden een petitie om James Corden uit 'Wicked' te houden

Inhoudsopgave:

Meer dan 30.000 internetgebruikers tekenden een petitie om James Corden uit 'Wicked' te houden
Meer dan 30.000 internetgebruikers tekenden een petitie om James Corden uit 'Wicked' te houden
Anonim

Ariana Grande en Cynthia Erivo zijn gecast in een verfilming van de populaire Broadway-musical Wicked, een nieuwtje waar internet dol op is. Het is een prequel op The Wizard of Oz en vertelt het verhaal dat leidt tot de komst van Dorothy, met als middelpunt Elphaba, het onbegrepen, vurige jonge meisje dat opgroeit tot de Boze Heks van het Westen.

De film is een droomrol voor Grande, die al sinds 2011 verlangt om te schitteren in een Wicked-aanpassing. Fans zijn enthousiast over de casting, maar ze zijn bang dat James Corden op de een of andere manier een manier zal vinden om mee te doen de aanpassing.

Duizenden gebruikers tekenden een petitie

Nadat Corden deel uitmaakte van films zoals Into The Woods, Assepoester en The Prom, die veel kritiek kregen, doen gebruikers van sociale media hun uiterste best om contact op te nemen met het Wicked-productieteam en hun afkeer te uiten voor Corden. Na een virale Twitter-campagne ondertekenden meer dan 30.000 gebruikers een petitie waarin werd gevraagd om de presentator van de talkshow uit de buurt van de film te houden.

De petitie werd gelanceerd op 5 november en in slechts drie dagen hebben 30.000 mensen (en nog steeds) het ondertekend! "James Corden mag op geen enkele manier in of in de buurt van de productie van Wicked de film zijn", luidt de beschrijving.

Waarom hij niet door iedereen aardig gevonden wordt

De hernieuwde opkomst van anti-James Corden-fans deed anderen zich afvragen waarom er zoveel haat tegen hem is gericht. De afkeer van de populaire talkshowhost komt van verschillende evenementen; sommige fans geloven niet dat hij een aardig persoon is, terwijl anderen hebben gezien dat hij onbeleefd was tijdens zijn interviews met beroemdheden.

Om daar nog aan toe te voegen, houdt zijn huiveringwekkende Assepoester-flashmob zijn fans 's nachts nog steeds wakker.

Zijn fan-favoriete YouTube-segment Carpool Karaoke is ook bespot door fans, die van mening zijn dat Corden de neiging heeft om over zijn gasten heen te zingen en het verschil niet weten tussen grappig en aanstootgevend zijn.

Andere fans denken dat er getalenteerde acteurs zijn om de plaats van James Corden in de films in te nemen, en dat ze het beter zouden doen dan de strip. Ze willen de Engelse acteur-komiek niet zien in de verfilming van Wicked, en ze konden hun mening niet duidelijker maken!

Aanbevolen: