Falcon And The Winter Soldier': hoe krijgt de Amerikaanse agent Captain America's Shield?

Inhoudsopgave:

Falcon And The Winter Soldier': hoe krijgt de Amerikaanse agent Captain America's Shield?
Falcon And The Winter Soldier': hoe krijgt de Amerikaanse agent Captain America's Shield?
Anonim

In Falcon And The Winter Soldier zal Wyatt Russell zijn MCU debuut maken als John Walker, ook wel bekend als U. S. Agent. Hij is een complex personage, maar de beste manier om hem te beschrijven is als een door de overheid gefinancierde versie van Captain America. Steve Rogers (Chris Evans) was dat ook, tot zijn introductie in de Avengers.

Belangrijker is dat de Amerikaanse agent (Russell) iets heeft dat niet van hem zou moeten zijn, het schild van Cap. Afbeeldingen van hem op de set tonen Russell in kostuum, met het iconische Vibranium-schild. Een korte glimp van Agent Walker die een aanvangsceremonie tegenkomt, toont ook hoe hij het schild hanteert.

Het ding met Walker met het schild is dat het niet van hem is. Rogers gaf het aandenken door aan Sam Wilson (Anthony Mackie) in de veronderstelling dat hij de volgende Captain America zou worden. Maar zoals we zijn gaan leren, heeft Wilson de rol nog steeds niet geaccepteerd. Misschien is dat de reden waarom de overheid erbij betrokken is geraakt.

Door de overheid gefinancierde Captain America

Afbeelding
Afbeelding

De MCU-versie van de regering van de Verenigde Staten onderschrijft Walker vermoedelijk als de volgende Cap, ongeacht de wensen van Rogers. De ceremonie die in de exclusieve eerste look voor Falcon And The Winter Soldier te zien was, leek te duiden op een enorme aankondiging. Walker, gekleed in een soortgelijk uniform, wees ook op het leger dat de identiteit van Captain America overnam.

De vraag is, hoe heeft de regering Cap's schild verkregen van het gedenkteken dat ter ere van hem is opgericht? Het was naast Rogers andere aandenkens toen Falcon de zaal bezocht, dus ze moeten het kort daarna hebben meegenomen. Onze gok is dat wettelijke vertegenwoordigers de curator van het museum hebben benaderd over het ophalen van het schild, mogelijk terwijl Falcon zelf in het monument was. Dat zou waarschijnlijk tot een confrontatie tussen hen leiden, en met de wet aan hun kant is het duidelijk wat er daarna gaat gebeuren.

Dialoog vanaf de eerste blik zou ook geloofwaardigheid verlenen aan die beweringen. Sam zegt: "De erfenis van dat schild is ingewikkeld", alsof hij met Bucky Barnes (Sebastian Stan) praat, maar het kan Sam's reactie zijn op welke G-men dan ook komen om het schild te herstellen. Wilson weet wie het schild heeft gemaakt, hoe het in Rogers' bezit terecht is gekomen, wat het artefact heeft meegemaakt en wat het symboliseert.

Als zodanig zou hij op die factoren wijzen in de hoop de erfenis van het schild te behouden. Dat doet er natuurlijk niet toe als de regering eenmaal uitlegt dat sinds Howard Stark, hun werknemer, de bewapening heeft gemaakt, ze er recht op hebben omdat het hun eigendom is.

Wat zullen Falcon en de Winter Soldier doen

Afbeelding
Afbeelding

Ongeacht hoe de regering het schild van Cap heeft gekregen, Sam Wilson zal niet werkeloos toezien hoe een onwaardige opvolger het gebruikt. Hij heeft meerdere redenen om het artefact terug te willen, hoewel de meest relevante is dat Walker zich misschien niet gedraagt als iemand die de nieuwste Captain America wordt.

Hoewel de openbare versie van U. S. Agent vermoedelijk een posterjongen zal zijn, op dezelfde manier als Rogers was voordat hij verbeterd werd, kunnen zijn acties in het veld controversieel blijken te zijn. Er is geen manier om met zekerheid te zeggen, maar als Walker een verdachte neerschiet die zich overgeeft, zal dat niet goed zitten bij de Falcon. Of in het scenario van Walker die genadeloos een gevangene executeert, willen Wilson en Barnes hem allebei neerhalen, en het schild keert terug naar zijn rechtmatige plaats.

De zilveren voering is dat de strijd om Caps schild kan eindigen met Bucky of Falcon die de officiële Captain America wordt. Rogers verzorgde Wilson voor de rol en liet zijn schild aan hem na in Avengers: Endgame. Ook Barnes heeft evenveel potentie. En aangezien Disney ons altijd scherp probeert te houden, zou Bucky's evolutie naar Captain America een verrassing zijn, zij het een welkome.

Aanbevolen: