Chris Hemsworth werd op verzoek van Netflix geliquideerd met een interceptor-cameo

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth werd op verzoek van Netflix geliquideerd met een interceptor-cameo
Chris Hemsworth werd op verzoek van Netflix geliquideerd met een interceptor-cameo
Anonim

Twee jaar later en de samenwerking van Chris Hemsworth met Netflix blijft sterk. Tot nu toe speelde de acteur in twee actiefilms voor de streamer, de 2020-film Extraction, en meer recentelijk, Spiderhead met Miles Teller. Tegelijkertijd is Hemsworth ook achter de schermen druk bezig geweest als uitvoerend producent in de actiethriller Interceptor, waarin zijn vrouw, Elsa Pataky, de hoofdrol speelt.

In de film speelt Pataky een legerkapitein die moet vechten tegen een groep terroristen die vastbesloten is om nucleaire aanvallen in de VS uit te voeren door eerst de onderscheppingsfaciliteiten uit te schakelen. En hoewel Hemsworth hier niet meedoet met Pataky in de actie op het scherm, maakt de Marvel-acteur wel een cameo in de film. Het blijkt dat het idee hiervoor mogelijk van Netflix zelf is gekomen.

Chris Hemsworth verschijnt als verkoper op Interceptor

Interceptor is een vrij snelle film en alle actie vindt plaats in een interceptorfamilie waar Pataky's kapitein J. J. Collins vecht om te voorkomen dat terroristen het controlecentrum overrompelen. Op een bepaald moment in de film slaagt de malafide groep infiltranten er echter in om zichzelf uit te zenden en mensen in de hele VS te informeren dat hun ondergang nabij is.

Het is ook op dit moment dat Hemsworth zijn verrassende cameo maakt, zich voordoend als een vrolijke verkoper, zich niet bewust van het dreigende gevaar om hem heen. "Ja, ik denk dat hij een nieuwkomer is, die acteur die Jed de stoner tv-verkoper speelde," merkte Matthew Reilly, die de film schreef en regisseerde, gekscherend op.

“Ik denk dat hij een toekomst heeft. Houd hem in de gaten. Zijn naam is… Hemswith? Oh, Hemsworth, denk ik.”

Hemsworth krijgt nauwelijks schermtijd in de film, hoewel het leuk is om hem een verkoper te zien spelen die begint te juichen voor Pataky's personage terwijl de uitzending in de interceptor doorgaat. Om nog maar te zwijgen, de acteur levert ook enkele hilarische regels in de film.

“Wat een vent. Gewoon zo grappig. Er is zelfs een rij waar ze de winkel uit stampen, en Chris zegt: 'Hé, we gaan nog niet dicht!' Dat was alles van hem, 'onthulde Reilly. "De hoeveelheid spullen die we met Chris op de vloer van de uitsnijderij hebben achtergelaten… Hij was gewoon zo'n goede sport, en als je hem ontmoet, besef je hoe grappig hij is."

Netflix wilde dat Chris Hemsworth in Interceptor zou verschijnen

Toen Reilly en Pataky aan Interceptor begonnen te werken, was het meestal duidelijk dat Hemsworth achter de schermen zou blijven. Maar toen had Netflix andere ideeën. "Netflix zei dat ze met Elsa wilden samenwerken en Chris zei dat hij er als EP bij betrokken zou zijn", legt Reilly uit. "Natuurlijk zegt iemand bij Netflix: 'Hé, Chris, misschien wil je in de film.'"

Dat zou geen uitdaging zijn geweest als Hemsworth niet meerdere projecten tegelijk had lopen. Op dat moment was de acteur echter bezig met het filmen van Thor: Love and Thunder met Taika Waititi. En dus had Reilly een beperkte tijd met de acteur. 'Ik heb Chris rechtstreeks van de Thor-set gehaald,' zei Reilly. “Ik mocht hem twee uur regisseren. Hij rommelt niet. Hij is lasergericht.'

Wat betreft Hemsworth's cameo-look in Interceptor, de acteur lijkt een beetje op dikke Thor en zoals de Thor: Love and Thunder-trailer heeft bevestigd, zijn er ook delen van de film waar dikke Thor zou verschijnen. Dat gezegd hebbende, kon Taika Waititi, die is teruggekeerd om de nieuwste Thor-aflevering te regisseren, niet bevestigen of dit in eerste instantie het geval zou zijn. “Dit is een voortdurend debat dat we nog steeds voeren bij Marvel. Want we proberen erachter te komen hoe lang - hoeveel maanden of jaren - dit is na Endgame, op welk punt vindt dit plaats? legde hij in plaats daarvan uit.

Thor was nog steeds zijn zwaardere zelf aan het einde van Avengers: Endgame en de schrijvers van de film, Christopher Markus en Stephen McFeely, geloven dat dit het meest logisch zou zijn in het verhaal. “Hij is emotioneel opgelost. We lossen zijn probleem op, en het is niet zijn gewicht', legde hij uit. "Maar ons probleem waarmee we wilden dat hij ermee omging, was zijn emotionele toestand die zijn moeder aanpakt. En ik denk dat hij de ideale Thor is aan het einde van de film, en hij draagt wat gewicht."

Uiteindelijk lijkt het erop dat Thor erin slaagt het gewicht af te werpen, maar niet voordat Hemsworth zijn scènes voor Interceptor filmde. Desalniettemin is het allemaal gelukt en fans konden niet blijer zijn.

Ondertussen hoeven fans die meer van Hemsworth op Netflix willen zien misschien niet zo lang te wachten. De opnames zijn al afgerond op Extraction 2, hoewel de streamer tot nu toe nog geen releasedatum heeft aangekondigd. Aan de andere kant staat Reilly open voor het idee om een Interceptor-vervolg te maken, en in feite heeft hij het al geschreven (“Netflix vindt het leuk.”).

En als het echt zou gebeuren, kan Natalie Portman, Thor: Love and Thunder-co-ster van Hemsworth, misschien ook meedoen aan de actie. "Elsa en Natalie zijn eigenlijk heel close", onthulde de regisseur.'We zouden haar in Interceptor 2 kunnen zetten. Dat zou ik kunnen. Ze is fantastisch.” Wat betreft een andere Hemsworth-cameo, zei Reilly: "Absoluut, oh ja. Als hij het wil doen, zullen we het doen.'

Aanbevolen: