Waarom Pete Davidson besloot om SNL voorgoed te verlaten

Inhoudsopgave:

Waarom Pete Davidson besloot om SNL voorgoed te verlaten
Waarom Pete Davidson besloot om SNL voorgoed te verlaten
Anonim

Na acht seizoenen heeft de hilarische Pete Davidson besloten zijn huis te verlaten bij Saturday Night Live.

Te midden van vele jaren van schandalen, geruchten en groeiende populariteit, heeft het vertrek van de komiek veel vragen opgeroepen. Velen speculeren waarom de ster ervoor koos om nu te vertrekken, dus wat is de echte reden waarom Davidson SNL verliet ?

8 Pete Davidson heeft een verklaring vrijgegeven over zijn vertrek

Pete Davidson verlaat 'Saturday Night Live&39
Pete Davidson verlaat 'Saturday Night Live&39

Op Instagram plaatste Davidson een video waarin hij de komiek Jerrod Carmichael omhelst met een lang bijschrift:

"Deze video is acht jaar geleden gemaakt, Jerrod stuurde hem gisteravond naar mij, en het maakte me op de beste manier super emotioneel. In de video was ik net terug van mijn allereerste update en schets. Het is gek om te denken dat ik vandaag mijn laatste zal doen. Toen ik de show kreeg, was ik 20 jaar oud en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik nog steeds niet, maar vooral toen. Ik was niet echt een sketch performer. Ik was gewoon een stand-up. Ik wist dat ik nooit gelijke tred zou kunnen houden met een Kenan Thompson of een Kate McKinnon, dus ik was super bang om te bedenken uit wat ik zou kunnen brengen of doen voor zo'n historische, gerespecteerde show en platform. Ik dacht, aangezien ik een stand-up ben, zal ik mijn stand-up en persoonlijke stukjes op 'Weekend Update' gewoon als mezelf proberen, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb zoveel mogen delen met dit publiek en letterlijk voor je ogen opgroeien. We waren samen in goede en slechte tijden, in de gelukkigste en in de donkerste tijden. Ik ben Lorne Michaels en iedereen bij SNL mijn leven schuldig. Ik ben zo dankbaar, en ik zou hier niet zijn zonder hen. Ik waardeer het dat jullie altijd achter me staan en voor me opkomen, zelfs als dat niet de populaire mening was. Bedankt dat je altijd in mij hebt geloofd en aan mijn zijde bent blijven staan, zelfs als het komisch leek. Bedankt dat je me levenswaarden hebt geleerd, hoe ik moet opgroeien en dat je me herinneringen hebt gegeven die een leven lang meegaan. SNL is mijn thuis. Ik ben zo blij en verdrietig over de show van vanavond. Om zoveel redenen kan ik het niet uitleggen. Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te zijn in een muzikaal nummer van Mulaney. "

7 Het gerucht gaat dat hij een tijdje weggaat

Pete Davidson SNL chad space
Pete Davidson SNL chad space

In februari 2022 miste de acteur drie opeenvolgende afleveringen, en dat is waar de geruchten begonnen. Gedurende deze tijd werden Pete en zijn nieuwe vriendin, Kim Kardashian, geconfronteerd met veel bedreigingen van haar ex-man, Kayne West, inclusief teksten in zijn liedjes dat hij "Pete's a-- kon verslaan". Velen speculeerden dat de rapper de reden was dat hij niet kwam opdagen. Later werd bevestigd dat Davidson aan het filmen was voor een aankomende film.

6 Pete Davidson's contract liep af

Kim Kardashian en Pete Davidson in een schets op Saturday Night Live
Kim Kardashian en Pete Davidson in een schets op Saturday Night Live

Davidson's contract bij SNL liep eind 2021 af. De King Of Staten Island-ster opende in een interview met The Hollywood Reporter dat hij na zeven seizoenen klaar was om te vertrekken. Hij ging verder met te zeggen dat de omgeving bij de sketchshow niet de beste was en dat hij denkt dat veel van zijn co-sterren dachten dat hij dom was en zei: "Ik hou van de willekeur ervan en ik speel meestal erg domme karakters. Dus, het is heel gemakkelijk voor mij, ik heb één personage dat ik heb gedaan in mijn zeven jaar in de show, wat laat zien hoe geweldig ik ben. Zijn naam is Chad, en hij is erg dom, en elke reactie is gewoon, 'OK.' En ik zie veel van mezelf in Tsjaad."

5 Deed Pete Davidson het voor de liefde?

Kim Kardashian Zilveren Ketting En Oorbellen Zilveren Jurk Zilveren Armband Arm Rond Pete Davidson Wit T-shirt Knuffelen Kim's Nek
Kim Kardashian Zilveren Ketting En Oorbellen Zilveren Jurk Zilveren Armband Arm Rond Pete Davidson Wit T-shirt Knuffelen Kim's Nek

Pete is geen onbekende in het daten van ongelooflijk beroemde vrouwen, en de schandalen die daarmee gepaard gaan, maar zijn relatie met Kim Kardashian zette de wereld in feite in vuur en vlam. De romance tussen het paar begon zelfs toen de oprichter van SKIMS de show in oktober 2021 presenteerde. Ze is heel open geweest over haar steun bij zijn beslissing om de show te verlaten en zei dat ze het de "beste beslissing van zijn carrière" vindt en dat het een geweldige beslissing was. kans voor hem, maar hij heeft nu een enorme schare fans en er staan veel projecten op stapel.

4 Pete Davidson heeft veel aankomende projecten

Pete-Davidson-film
Pete-Davidson-film

De afgelopen jaren heeft hij het zeker druk gehad, bijna overal opduikend. Hij maakte zijn filmdebuut in Big Time Adolescence en The Dirt voordat hij samen met Judd Apatow aan The King Of Staten Island schreef. Reeds uitgebracht in 2022, verscheen hij in I Want You Back, Marmaduke en de tv-serie The Rookie. Hij zal later verschijnen Bodies, Bodies, Bodies and Good Mourning met zijn bestie Machine Gun Kelly.

3 Pete Davidson heeft nu zijn eigen serie

Pete Davidson netto waarde
Pete Davidson netto waarde

Peacock heeft onlangs groen licht gegeven voor Bupkis, een show die Davidson zal schrijven, produceren en spelen. Het productiebedrijf van Lorne Michaels zal de show produceren waarvan wordt beweerd dat het een Curb Your Enthusiasm-achtige meta-komedie is over het leven van Davidson. Sopranos matriarch Edie Falco is al aangemeld om de moeder van Davidson te spelen. Op de NBCUniversal Upfronts eerder dit jaar zei de ster tegen de pers: Ik kan niet geloven dat we op Peacock gaan spelen, de streamer die verantwoordelijk is voor zoveel geweldige shows zoals MacGruber en de herhalingen van The Office. hier, zodat de media eindelijk aandacht aan mij gaan schenken.”

2 Werd Pete Davidson niet genoeg betaald?

Pete Davidson op SNL
Pete Davidson op SNL

SNL is sinds 1975 een mijlpaal op tv. Volgens Celebrity Net Worth zou een acteur op SNL zo lang ongeveer $ 15.000 per aflevering of ongeveer $ 315.000 per seizoen verdienen. Op het niveau van Davidson zou hij heel goed meer kunnen verdienen dan dat, maar SNL heeft beweerd dat ze nooit boven $ 25.000 per aflevering gaan voor een acteur, dat bedrag is voor toppresteerders. Dit is natuurlijk een heel groot bedrag, maar vergeleken met andere tv-acteurs is dit bedrag vrij laag.

1 Waarom heeft Pete Davidson SNL verlaten?

Hoewel het nieuws over zijn vertrek als een schok kwam, is de komiek al een paar jaar bezig met zijn vertrek. Zijn lange afwezigheden in de show om andere projecten te filmen waren zeer merkbaar, en hij was in steeds minder afleveringen naarmate de seizoenen vorderden. Davidson zei in zijn laatste woorden over de show dat hij het gevoel heeft dat hij de cirkel rond was in de show, maar hij zal altijd dankbaar zijn voor zijn tijd daar en dat het voorlopig alleen maar afscheid is.

Aanbevolen: