Leeft Kazi van Hawkeye nog? Fra Fee plaagt, 'Niemand is ooit dood in Marvel

Inhoudsopgave:

Leeft Kazi van Hawkeye nog? Fra Fee plaagt, 'Niemand is ooit dood in Marvel
Leeft Kazi van Hawkeye nog? Fra Fee plaagt, 'Niemand is ooit dood in Marvel
Anonim

Het Marvel Cinematic Universe (MCU) breidt zijn wereld tegenwoordig mogelijk voortdurend uit. Van tijd tot tijd legt het echter ook de nadruk op superhelden die er al sinds het begin zijn. In 2021 dook het verder in het verhaal van Clint Barton (Jeremy Renner) in de serie Hawkeye met een vakantiethema.

De show introduceerde ook Hailee Steinfeld als Hawkeye's sidekick, Kate Bishop. Om nog maar te zwijgen, het bood fans ook de kans om meer van Florence Pugh's Yelena Belova te zien nadat ze het grote scherm deelde met Scarlett Johansson in Black Widow. De serie introduceerde ook verschillende andere nieuwe Marvel-talenten, waaronder Alaqua Cox en Fra Fee. En fans zullen Cox binnenkort in haar eigen Marvel-serie (Echo) zien, het lijkt erop dat Fee's toekomst in de MCU nogal onzeker is, aangezien zijn personage, Kazi, sterft in Hawkeye. Voor de acteur is er echter altijd een manier om Kazi terug te brengen.

Dit is wat Fra Fee heeft gedaan sinds Hawkeye

Nadat hij zijn carrière op Broadway was begonnen, zou het logisch zijn dat Free besloot terug te keren naar het podium nadat hij aan Hawkeye had gewerkt, waar hij optrad als The Emcee in West End's productie van Cabaret. Het is een rol die eerder werd gespeeld door Eddie Redmayne, Neil Patrick Harris en Alan Cumming. En gratis, het personage is altijd interessant geweest omdat het altijd in mysterie is gehuld.

"Vanuit mijn perspectief van hoe ik het personage van The Emcee bekeek, is het altijd zo'n enigma geweest", zei de acteur. “Hij heeft geen achtergrondverhaal binnen de musical; dat is wat zo'n intrigerende, leuke rol maakt om te spelen."

En hoewel Free misschien druk bezig is met optreden, keert de acteur ook snel genoeg terug naar het scherm, aangezien Fee zich ook bij de cast van Zack Snyder's Rebel Moon heeft gevoegd. Hoe druk hij het tegenwoordig ook heeft, het lijkt erop dat Fee bereid is zijn schema wat vrij te maken als Marvel weer zou bellen.

Voor Fra Fee, 'Niemand is ooit dood in Marvel'

Nu heeft Echo mogelijk Fee's Kazi gedood tegen het einde van Hawkeye's finale. Fee is echter van mening dat dit niet noodzakelijk het einde van het personage in de MCU betekent. "Eh, de waarheid is dat ik het nog niet echt weet", gaf de acteur toe over een mogelijke terugkeer naar Marvel. "Maar ik hoop heel erg dat Kazi kan verschijnen."

Hij wil iedereen er ook aan herinneren dat de dood niet noodzakelijk het einde is in het MCU. “Ik zou geen geld zetten op het feit dat hij aan het einde van Hawkeye vroegtijdig ten einde kwam. Niemand is ooit dood in Marvel', plaagde de acteur. "Ik zou heel hoopvol zijn, en ik zou zeker blij zijn om het personage en de wereld opnieuw te bezoeken - ik had zo'n goede tijd."

Ondertussen is Marvel net begonnen met de productie van Cox's Echo, wat ook de perfecte serie zou zijn die de terugkeer van Kazi zou kunnen zien, gezien de hechte relatie die het personage tot aan zijn dood heeft gedeeld. Het is ook vermeldenswaard dat Echo geacht wordt in het verleden van het personage te duiken, zoals de officiële synopsis suggereert.

“Het oorsprongsverhaal van Echo gaat terug naar Maya Lopez, wiens meedogenloze gedrag in New York City haar inha alt in haar geboortestad”, staat er. "Ze moet haar verleden onder ogen zien, opnieuw contact maken met haar Indiaanse roots en de betekenis van familie en gemeenschap omarmen als ze ooit hoopt vooruit te komen." Free's Kazi is vrij prominent aanwezig in het verleden van Maya. Zozeer zelfs dat hij zelfs in Echo's flashback-scène verschijnt, zoals bevestigd door Hawkeye-schrijver Tanner Bean, terwijl hij ook zegt: "De connectie van Maya en Kazi zit diep."

Free heeft ook altijd geweten dat de twee personages ver teruggaan. “Ze hebben dus een heel lange geschiedenis samen. Ze bevinden zich in deze surrogaatfamilie, je weet wel, de trainingspakmaffia”, legde de acteur uit. 'Dus als Maya erin slaagt om boven Kazi in de pikorde te staan, is dat een zware pil voor hem om te slikken. Maar tegelijkertijd hebben ze dit verleden samen. En hij is haar loyaal.'

Tegelijkertijd zinspeelde Free ook eens op Kazi die gevoelens voor Maya had. “Ze hebben samen een geschiedenis. Ze kennen elkaar al hun hele leven en hij koestert misschien wat diepere gevoelens voor haar', legt de acteur uit. “Dat is aan iedereen om te beslissen, maar ik vermoed dat dat waar zou kunnen zijn. Het is dus complex en rommelig en er is sprake van dubbele loyaliteit…”

Ondertussen, voor het geval hij terug moet naar de set, zal Marvel blij zijn te weten dat Free zijn kostuum nog steeds van Hawkeye heeft. "Misschien heb ik per ongeluk per ongeluk een trainingspak mee naar huis genomen", bekende de acteur. “Misschien wel. Ze zijn heel, heel gezellig. Het was alsof je in je pyjama werkte. Het was geweldig!" Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat Free niet is opgenomen in de officiële castlijst die Marvel tot nu toe heeft uitgebracht.

Aan de andere kant staat Free ook open voor samenwerking met Marvel voor het geval Rogers the Musical zijn Broadway-debuut maakt. "Misschien doe ik de echte musical…" zei de acteur ooit.

Aanbevolen: