Star Wars': zal Hayden Christensen cameo zijn in Disney's 'Ahsoka'-serie?

Inhoudsopgave:

Star Wars': zal Hayden Christensen cameo zijn in Disney's 'Ahsoka'-serie?
Star Wars': zal Hayden Christensen cameo zijn in Disney's 'Ahsoka'-serie?
Anonim

Met het nieuws dat Hayden Christensen zijn rol als Darth Vader in de Obi-Wan-serie opnieuw vertolkt, kan er een grote toekomst zijn voor de acteur in het Disney+-universum. Er zijn momenteel meerdere Star Wars-shows in ontwikkeling, waarvan er verschillende ideaal zijn voor extra cameo's. Vooral de Ahsoka-serie heeft veel potentieel.

Hoewel we niet veel details weten over de Tano-spin-off, zijn er een aantal manieren waarop Anakin/Vader (Christensen) in het plot kan worden betrokken. Als de show rond dezelfde tijd als The Mandalorian plaatsvindt, kan Ahsoka The Force gebruiken om samen te komen met Anakin's Force-geest. Luke en Leia kregen de afsluiting die ze nodig hadden met de val van het rijk, maar de voormalige leerling van Skywalker niet. Of tenminste, voor zover we weten, heeft ze dat niet.

Of ze nu haar connectie met The Force heeft gebruikt of niet, als ze Ahsoka door de melkweg ziet reizen terwijl ze af en toe met Anakin praat, zou het voor hen mogelijk zijn om de zaken op de juiste manier af te ronden. Wie weet zien we zelfs Christensens fysieke vorm.

Will It Be Anakin's Force Ghost

Afbeelding
Afbeelding

In het scenario waarin Ahsoka geconfronteerd wordt met onoverkomelijke kansen of een situatie waarin ze de dood nadert, zou Anakin's Force-geest zich kunnen materialiseren op dezelfde manier waarop Yoda terugkeerde om met Luke te praten in The Last Jedi. Het exemplaar was om veel redenen memorabel. Maar niets meer dan de terugkeer van een dode Jedi in fysieke vorm.

Wat dat betekent voor Christensens karakter is dat hij bij het haardvuur zou kunnen zitten terwijl Ahsoka nadenkt over de reis die voor hem ligt. Of, zoals we al aangaven, te hulp schieten wanneer zijn voormalige padawan het het meest nodig heeft, klinkt haalbaar.

Het beeld van Force-spook Anakin en Ahsoka die een bataljon stormtroopers aanpakken, zou ultra nostalgisch zijn, en zou de harten van fans die weten dat deze twee personages op een bepaald moment dichtbij waren, aan het hart komen. Ook het zien van ze in live-action-formaat klinkt net zo opwindend als de terugkeer van Luke Skywalker was op The Mandalorian.

Aan de andere kant is Christensens verschijning op Disney's Ahsoka misschien als Vader. De show zal waarschijnlijk plaatsvinden rond dezelfde tijd als The Mandalorian of binnen dat tijdsbestek, maar we kunnen hier en daar ook een paar flashbacks zien.

Live-Action-aanpassingen van klassieke Clone Wars/Rebels-scènes

Afbeelding
Afbeelding

De versie van Tano, gespeeld door Rosario Dawson, sprak kort over haar verleden. Hoewel het feit dat ze geen volledige oorsprong heeft in live-action-formaat, reden genoeg zou moeten zijn om het personage van Dawson weer te geven, reflecterend op de jaren die haar het meest veranderden. Daarin ligt de behoefte aan flashbacks.

Om het snel samen te vatten: Ahsoka was een zeer toegewijde Jedi-ridder totdat ze de Orde achter zich liet. Deze verandering vond plaats rond de tijd van Clone Wars/Rebels en we kunnen bevestigen dat ze vastzit aan die beslissing.

Tano's verschijning op The Mandalorian ondersteunde beweringen dat ze evolueerde naar een soort Grijze Jedi, ook wel bekend als een Force-gebruiker die niet gebonden is aan de Dark of Light Side. Degenen die ruzie hebben gemaakt met de Jedi Hoge Raad of zich hebben gedistantieerd van de kernleringen van de Orde vallen ook in deze categorie.

Ervan uitgaande dat er flashbacks zijn over Ahsoka, is de kans groot dat Hayden Christensen zijn rol opnieuw vertolkt. Nu is het heel goed mogelijk dat Disney alleen van plan is de acteur uit de prequel-trilogie terug te brengen voor een eenmalig optreden. Maar als je bedenkt hoeveel van het verhaal van Anakin/Vader niet op het scherm is getoond, zou het een vergissing zijn om deze kans om de onzichtbare delen te verkennen, voorbij laten gaan. Een die Disney niet zal maken nu hun Star Wars-universum steeds populairder wordt.

Aanbevolen: