De waarheid over het indrukwekkende vermogen van Catelynn en Tyler B altierra

Inhoudsopgave:

De waarheid over het indrukwekkende vermogen van Catelynn en Tyler B altierra
De waarheid over het indrukwekkende vermogen van Catelynn en Tyler B altierra
Anonim

Sinds Catelynn Lowell halverwege haar tienerjaren is, zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die de ups en downs van haar leven hebben gevolgd. Ingehuurd om te schitteren in de show 16 en Zwanger omdat ze op jonge leeftijd een baby zou krijgen, had Catelynn een aanwezigheid op het scherm die de producenten van de show niet konden ontkennen. Als gevolg hiervan werd ze ingehuurd om te schitteren in de show Teen Mom en mensen blijven zo geïnteresseerd in Catelynn dat ze meer willen weten over haar leven voordat ze beroemd werd.

Zoals Teen Mom-fans al zullen weten, zijn er een paar mensen in het leven van Teen Mom Catelynn die het belangrijkst voor haar zijn. Ten eerste moet het vanzelfsprekend zijn dat, net als vrijwel alle ouders, Catelynn van haar kinderen houdt. Bovendien is Catelynn sindsdien getrouwd met Tyler B altierra en hoewel ze voor het eerst aan de wereld werd voorgesteld toen ze de achternaam Lowell had, heeft ze sindsdien de achternaam van haar man aangenomen. Het is niet verwonderlijk dat het leven niet altijd gemakkelijk is geweest voor het paar, maar Catelynn en Tyler hebben nog steeds een zoete band. In gedachten houdend dat geld een groot probleem is in de meeste relaties, willen mensen die om Catelynn en Tyler geven, weten hoeveel geld ze waard zijn.

Waarom wordt aangenomen dat Catelynn en Tyler B altierra veel geld hebben

Hoewel er veel mensen zijn die dol zijn op Catelynn B altierra, is de waarheid dat ze nooit het meest spraakmakende lid van de Teen Mom-cast is geweest. In plaats daarvan zijn haar co-sterren zoals Farrah Abraham, Bristol Palin en Jenelle Evans allemaal veel consistenter in de krantenkoppen geweest dan Catelynn ooit heeft gehad. Met dat in gedachten is het logisch dat de media niet elk klein detail van Catelynns leven op dezelfde manier hebben bekeken als bij sommige van haar medesterren. De media brengen bijvoorbeeld graag verslag uit over alle informatie die Farrah Abraham geheim zou willen houden. Als gevolg hiervan is de waarheid dat er veel gemengde informatie online is over hoeveel Catelynn en haar man Tyler B altierra waard zouden kunnen zijn.

Sinds Catelynn B altierra op het moment van schrijven al meer dan tien jaar een tv-ster is, hebben de meeste mensen lang aangenomen dat ze veel geld heeft. De best betaalde tv-sterren hebben immers tientallen miljoenen dollars op hun bankrekening staan. Hoewel het vanzelfsprekend zou moeten zijn dat de bankrekening van Catelynn nooit zal kunnen concurreren met die van mensen als Kaley Cuoco of Ashton Kutcher, moet ze het toch goed doen, toch?

Enerzijds beweren sommige rapporten dat Catelynn en Tyler B altierra het financieel allebei heel goed doen. Volgens cheatsheet.com heeft Catelynn B altierra bijvoorbeeld een werkelijk indrukwekkend vermogen van $ 1,3 miljoen, een cijfer waar de meeste mensen nooit in de buurt zullen komen. Van zijn kant is Tyler B altierra eigenlijk een beetje rijker volgens allfamousbirthday.com, aangezien die website meldt dat hij een fortuin van $ 1,5 miljoen heeft.

Naast die websites die melden dat Catelynn en Tyler B altierra een gecombineerd vermogen van bijna $ 3 miljoen hebben, zijn er nog andere redenen om te denken dat ze echt geld hebben. Op basis van de posts van Catelynn op Instagram lijkt ze bijvoorbeeld veel van het goede leven te genieten. Bovendien is bekend dat het paar een huis van $ 220.000 kocht dat ze vervolgens lieten renoveren, wat een aardige cent zou hebben gekost.

Catelynn en Tyler B altierra hebben waarschijnlijk veel minder geld dan fans aannemen

Hoewel er veel redenen zijn om aan te nemen dat Catelynn en Tyler B altierra rijk zijn geworden, geven de meest geloofwaardige bronnen aan dat dit waarschijnlijk niet het geval is. Op basis van het beeld dat door opmerkelijke websites is geschetst van de financiën van het paar, ziet het er helemaal niet goed uit voor Catelynn en Tyler B altierra.

Behalve in zeldzame gevallen waarin beroemdheden in een echtscheidingsgerechtshof of andere juridische procedures terechtkomen, is het nooit mogelijk om precies te weten hoeveel geld beroemdheden hebben. Afgezien van het vertellen aan hun accountants, hebben sterren immers niets te winnen bij het vrijgeven van die informatie. Van alle websites die rapporteren over de hoeveelheid geld die de sterren hebben, beschouwen de meeste mensen celebritynetworth.com echter als een van de meest geloofwaardige. Met dat in gedachten zegt het veel dat volgens die website Catelynn B altierra slechts $ 20.000 waard is. Hoewel Tyler niet beroemd genoeg is om te worden vermeld op celebritynetworth.com, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze een soortgelijk cijfer zouden rapporteren voor hem.

Voor iedereen die probeert het idee te begrijpen dat Catelynn en Tyler B altierra zo'n klein bedrag waard kunnen zijn, is dat gemakkelijk uit te leggen. In 2020 meldde People dat Catelynn en Tyler de overheid meer dan $ 800.000 aan achterstallige belastingen verschuldigd waren. Onnodig te zeggen dat het nemen van zo'n belastingaanslag de financiën van de meeste mensen zou verwoesten en volgens celebritynetworth.com, dat is het geval voor Catelynn.

Aanbevolen: