Christina Aguilera brandde een 'flop' terwijl ze een nieuw album plaagde

Christina Aguilera brandde een 'flop' terwijl ze een nieuw album plaagde
Christina Aguilera brandde een 'flop' terwijl ze een nieuw album plaagde
Anonim

Popprinses Christina Aguilera is het mikpunt geworden van de grappen van Twitter-trollen na het plagen van haar aankomende album.

Als iemand de officiële website van de iconische "Genie In A Bottle"-zanger zou bezoeken, zou hij een simplistisch zwart scherm vinden met een bericht voor alle fans en kijkers. “Redescubriendo-rassen. Nos vemos pronto” staat in grote witte letters in het midden van het zwarte scherm. De Spaanse zin verta alt naar "Herontdekking van wortels. Tot ziens." De subtiele boodschap lijkt het aankomende album van Aguilera te plagen, dat naar verluidt uitsluitend Spaanse liedjes bevat.

In juli 2021 deelde Aguilera het nieuws over haar aankomende werken toen ze onthulde dat er twee albums zouden worden uitgebracht, één in het Engels en één in het Spaans. Terwijl hij met TooFab sprak over de aankomende albums, 12 juli, had Aguilera de "twee verschillende gevoelens" benadrukt die elk album zou omvatten.

De zangeres ging ook dieper in op het opnemen in het Spaans toen ze het toekomstige album vergeleek met haar eerste Spaanse plaat die 21 jaar geleden werd uitgebracht, getiteld Mi Reflejo (My Reflection).

Aguilera reflecteerde op haar culturele achtergrond die het nieuwe album had beïnvloed. Ze verklaarde: "Ik ben mijn wortels cultureel een beetje meer aan het verkennen, ik zing over mijn vader en dat is altijd een soort interessant, privé maar gelaagd onderwerp voor mij geweest." Ze bleef delen: "Dus ik ben dat aan de Spaanse kant echt aan het verkennen met een heel speciaal nummer, en hopelijk zullen de fans die eerlijkheid en liefde echt waarderen, afkomstig van de plek waar ik nu ben."

Na de recente albumteaser kreeg de zangeres echter wrede reacties van trollen die haar een 'flop' noemden. Velen dachten dat het album niet goed zou gaan. Ze beweerden dat de zangeres niet meer succesvol was en "eraf gevallen" een tijdje geleden.

Een criticus verklaarde: "OMG ZE KOMT… weer te floppen." Anderen roosterden Aguilera voor haar keuze om een Spaans album te maken. Ze beweerden dat ze niet de juiste culturele ervaring had om Spaanse inhoud te creëren.

Een ander trollde Aguilera terwijl ze vroegen: "Misschien bedoelde ze de haarwortels die ze zal laten groeien, wie weet?" Terwijl een ander opmerkte: "Ik toen ik erachter kwam dat ik 5% Iberisch ben en me meteen aanmeldde voor een Spaanse graad."

Eén criticus beschuldigde Aguilera er zelfs van het album in het Spaans te schrijven omdat haar carrière 'flopte'. Ze zeiden: "Ik vind het geweldig hoe artiesten uit de Verenigde Staten altijd in het Spaans beginnen te tekenen als ze floppen."

Anderen beweerden dat Aguilera de verkeerde zet had gedaan bij het promoten van haar nieuwe muziek te midden van de nieuw aangekondigde comeback van Adele. Velen hebben het gevoel dat het album zal tanken omdat iedereen de voorkeur geeft aan Adele's muziek boven die van haar.

Aanbevolen: