Twitter rouwt om het verlies van Alan K alter, de presentator van de 'Late Show

Inhoudsopgave:

Twitter rouwt om het verlies van Alan K alter, de presentator van de 'Late Show
Twitter rouwt om het verlies van Alan K alter, de presentator van de 'Late Show
Anonim

Er is gemeld dat hij vredig is overleden in het Stamford Hospital in Connecticut, omringd door zijn dierbaren. De 78-jarige zal voor altijd zeer gerespecteerd en aanbeden worden door de miljoenen fans die afstemden gedurende de decennia waarin zijn stem de nachtelijke programmering beheerste.

K alter was de omroeper en kenmerkende stem van The Late Show gedurende de volledige 20-jarige periode van de show. Hij werd meteen herkend als de perfecte match tijdens de audities, en hij haperde of ontgoochelde nooit. Hij deed zelfs een reeks voice-overs en trad af en toe ook op als acteur voor een select aantal sketches.

Sociale media zijn losgebarsten terwijl fans rouwen om de dood van K alter en zich zijn formidabele bijdragen aan de wereld van entertainment herinneren.

Alan K alter, Remembered

Iedereen die afstemde om naar David Letterman te kijken, stemde automatisch af om de stem van Alan K alter te horen.

Hij was een absolute topper in de show, en na zoveel jaren samenwerken met elkaar, was hij natuurlijk ook de zeer dierbare vriend van David Letterman.

Het is nog niet duidelijk wat tot de dood van K alter heeft geleid. Hij wordt overleefd door zijn vrouw en dochters Lauren Hass en Diana Binger, en wordt echt gemist door miljoenen fans over de hele wereld die met liefde aan hem terugdenken, samen met de eindeloze reeks mensen waarmee hij schouderophalend en een blijvende indruk achterliet, in de wereld van entertainment.

Herinneringen worden online gedeeld en op sociale media barstten de woorden van rouw en gebed los, terwijl fans afscheid nemen van een iconisch figuur op de late avondtelevisie.

Twitter zegt vaarwel

Twitter neemt helaas afscheid van K alter en stuurt hun liefde en condoleances.

Opmerkingen kwamen van uitvoerend producent en hoofdschrijver van de show Eric Strangel, die op dit tragische nieuws reageerde door te zeggen; "Dit is ongelooflijk triest. Alan was altijd leuk om voor te schrijven en was altijd in voor alles. Rust in vrede…" en collega-schrijver Bill Shcheft zei; "RIP Alan K alter. Een aardige man, en zoals mijn oude baas zou zeggen, een 'perfecte stroman…"

Fans deelden hun gevoelens door opmerkingen te plaatsen zoals; "echt het verlies van een goede man," en "Moge zijn ziel in vrede rusten en zijn familie kracht krijgen om door deze moeilijke tijd heen te gaan," evenals; "Zo'n mooie ziel, hij zal echt gemist worden."

Andere opmerkingen zijn onder meer; "Dit is een verlies als geen ander. Een zachte, liefdevolle ziel met zoveel pit en spirit. Een stem voor altijd herkenbaar. Moge hij rusten in vrede."

Aanbevolen: