Wat betekent de cast van Christian Bale als Gorr The Butcher voor 'Thor: Love And Thunder'?

Inhoudsopgave:

Wat betekent de cast van Christian Bale als Gorr The Butcher voor 'Thor: Love And Thunder'?
Wat betekent de cast van Christian Bale als Gorr The Butcher voor 'Thor: Love And Thunder'?
Anonim

In de nieuwste ontwikkelingen van Thor: Love And Thunder is Christian Bale gecast als Gorr. De ervaren acteur neemt de rol op zich van de belangrijkste antagonist van de film. Een beschrijving voor de MCU's Gorr wijkt echter enigszins af van de komische afbeelding.

Beter bekend als Gorr The God Butcher, de missie van de ruimtevarende schurk is om elke levende godheid te doden. Het werd zijn doel in het leven na constant lijden en bidden tot de goden, maar nooit enige hulp ontvangen. De waanzin stopte echter toen Knull neerstortte op de niet nader genoemde thuiswereld van Gorr. De symbiont-god droeg All-Black The Necrosword, dat kort daarna een band kreeg met het zwakke buitenaardse wezen.

Brandend een wapen met immense kracht, ging Gorr vervolgens tekeer, reisde naar verre werelden en doodde elke god binnenin. De slager was zo vastbesloten dat hij een manier ontdekte om de tijdstroom te doorkruisen, allemaal om een oude godheid uit het verleden te vernietigen. Hij vervolgde zijn excursie naar het verleden met een naar de toekomst, waar hij de overgebleven goden tot slaaf maakte.

MCU-versie van Gorr

Afbeelding
Afbeelding

De MCU-aanpassing zal naar verluidt net zo verbolgen zijn op goden als zijn komische tegenhanger, maar zijn oorsprong verschilt in de manier waarop Gorr zijn krachten verkrijgt.

In plaats van zich te binden aan de oudste symbionten, zal Gorr zijn bovennatuurlijke krachten ontvangen nadat zijn familie sterft. Hij erft zogenaamd vaardigheden na hun dood, wat blijkt uit een beschrijving op Vulture.

Wat onduidelijk is, is of de overdracht al dan niet een direct gevolg is van hun dood of dat een almachtige kracht de pijn en wanhoop in Gorr's hart ziet als een zwakte om te manipuleren. Houd er rekening mee dat een bovennatuurlijk of hemels wezen dat The God Butcher als pion gebruikt, goed zou passen bij de MCU-dynamiek van schurken die schurken creëren.

Oorsprong terzijde, Gorr's baan als de goddelijke slager zal hem waarschijnlijk op ramkoers met Thor (Chris Hemsworth) brengen. Het gevecht zou in het voordeel van beide kunnen zijn, maar aangezien Jane Foster (Natalie Portman) de volgende God of Thunder wordt, wordt het waarschijnlijk een nieuw verlies voor onze favoriete Avenger.

Na het gevecht kan Gorr Thor gevangen nemen zoals hij deed in de strips. Dit zou Foster een handige reden geven om de rol van haar voormalige geliefde als Thunder God op zich te nemen. Dat Jane en The God Butcher het uitvechten, lijkt ook een passend hoogtepunt voor de film.

Een andere belangrijke afhaalma altijd van Gorr die lid wordt van de MCU is dat het kan leiden tot introducties van andere goden. Aangezien hij bekend staat om het doden van goden en waarschijnlijk niet met Thor zal beginnen, klinkt een montage die de veroveringen van Gorr laat zien haalbaar. Het zou kort kunnen zijn en slechts een paar blikken op naamloze goden bevatten, maar dat zou lang genoeg zijn om hun aanwezigheid in het multiversum vast te stellen.

Potentiële slachtoffers

Afbeelding
Afbeelding

Wat betreft wie er op Gorr's zwaard zal worden gespietst, daar v alt over te discussiëren. Taika Waititi kan een paar hints uit de strips nemen, gebruikmakend van personages uit de God of Thunder-stripreeks. Het probleem met dat plan is dat enkele van de meer prominente zoals Volstagg al dood zijn. Er zullen dus verschillende helden hun plaats moeten innemen.

Een gok is dat Peter Quill (Chris Pratt) Volstagg zal vervangen als de dief die Gorr martelt tijdens zijn monoloog. In de strips wordt de God Butcher woedend door Thor's oude vriend nadat deze een brood steelt. Quill voelt als de meest plausibele keuze sinds hij bekend staat als een dief. Bovendien is hij technisch gezien een halfgod omdat hij de nakomelingen van Ego is.

Fans die eraan twijfelen dat Star-Lord zijn einde zal vinden door Gorr's handen, moeten onthouden dat de Guardians of the Galaxy niet lang meer zullen bestaan. James Gunn heeft gezegd dat de derde film in zijn trilogie de laatste is met de huidige line-up. Op zijn beurt is het aannemelijk dat Quill tussen de films door sterft.

Ongeacht wie de God Butcher uitschakelt in de opening van Love And Thunder, het zal interessant zijn om te weten of Thor ook op het hakblok staat. We weten dat Jane Foster het overneemt, en aangezien er niet veel anders te doen is voor de voormalige Thunder God in de MCU, zou het wel eens de laatste verschijning van Chris Hemsworth als Thor kunnen zijn.

Aanbevolen: