Wat is er echt aan de hand met Aubrey Plaza en de Tomb Raider-film?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt aan de hand met Aubrey Plaza en de Tomb Raider-film?
Wat is er echt aan de hand met Aubrey Plaza en de Tomb Raider-film?
Anonim

Franchise-foto's domineren de kassa, en daarom willen alle studio's niets liever dan de volgende MCU vinden. Dit is moeilijk uit te voeren, en alle genres zijn welkom om te proberen. We hebben gezien dat een mislukte horrorfranchise mislukte met het Dark Universe, en we hebben ook gezien dat videogames een poging waagden, met wisselend succes.

De Tomb Raider-franchise is er een die meerdere pogingen heeft gehad om een kassa-krachtpatser te zijn, en fans zouden het graag terug zien komen. Ze hebben zelfs een actrice voor Lara Croft in gedachten: Aubrey Plaza.

Gaat Plaza Lara Croft spelen op het grote scherm? Laten we eens kijken wat de ster zei over het spelen van het personage!

Aubrey Plaza is bekend in de comedy-ruimte

Aubrey Plaza is een artiest die al geruime tijd populair is. Haar unieke gevoel voor komedie en onmiskenbare levering hebben haar geholpen om op te vallen, en ze heeft tot nu toe een fantastische carrière in entertainment gehad.

Plaza was een relatief onbekende voordat ze de rol van April op Parks and Recreation belandde, maar die show hielp haar om een begrip te worden. Het feit dat ze consequent opviel terwijl ze samen met zo'n getalenteerde cast in de show optrad, is het bewijs van hoe goed ze is in haar vak.

Buiten parken en recreatie heeft Plaza veel succes geboekt in andere projecten. Ze is goed bezig en de toekomst ziet er rooskleurig uit voor de ster.

Plaza's populariteit zou haar in vrijwel elke grote franchise kunnen brengen, inclusief een franchise die wel wat verfrissing kan gebruiken.

De 'Tomb Raider'-franchise heeft een opfrisbeurt nodig

'90-fans van videogames zijn zich ongetwijfeld bewust van de pogingen om van Tomb Raider een enorme franchise op het grote scherm te maken. Er is op zijn zachtst gezegd een wisselend succes geboekt.

Oorspronkelijk nam Angelina Jolie de rol van Lara Croft op zich in 2001. Die film was stiekem goed en verdiende bijna $ 275 miljoen, wat plaats maakte voor een vervolgproject. Het vervolg bracht echter slechts $160 miljoen binnen en daarmee werden alle plannen voor een derde deel geannuleerd.

Gesneden tot 2018, en de franchise keerde terug met Alicia Vikander in de rol van Lara Croft. De film zelf was geen kritische lieveling, maar het was in staat om bijna $ 275 film te maken, net als Angelina Jolie's eerste rit als het personage.

Een vervolg hierop was al een tijdje in de maak, door MGM verloor de rechten op het IP, en plotseling kwam de eens zo veelbelovende franchise tot stilstand.

De studio die de rechten op Tomb Raider krijgt, wil meteen een project van de grond krijgen, en als fans hun zin krijgen, zou Aubrey Plaza de juiste keuze zijn voor het personage. Er zijn echter twee nodig voor de tango en we moeten weten of Aubrey Plaza aan boord is voor een belangrijke franchiserol.

Audrey Plaza wil de rol van Lara Croft

Dus, zou Aubrey Plaza Lara Croft spelen in een frisse kijk op Tomb Raider? Hoewel ze niet bekend staat als een actiester, is de uitdaging er een waar Plaza naar op zoek is.

"Kijk, ik heb geen idee wat de toekomst voor mij in petto heeft, maar ik vind het geweldig. Het was zo grappig toen hij me dat sms'te, omdat ik me niet realiseerde hoe opvallend veel op die foto's lijkt. Emily draagt een tasriem en Lara Croft heeft een pistoolholster, die zijn heel verschillend. Maar het is heel raar en totaal toevallig, maar ik neem het, "vertelde ze aan Newsweek.

Plaza deelde vervolgens haar gevoelens over Lara Croft en over het feit dat ze geen afkeer heeft van blockbusters met een groot budget.

"Ik hou van actiefilms en ik discrimineer niet tegen grote of kleine films. Ik hou van alle soorten films. Ik zou het geweldig vinden als dat op de een of andere manier echt zou worden, maar wie weet heb ik geen idee, dat is een iconisch personage. Ze is de originele badass, " vervolgde ze.

Dit is geweldig voor fans om te horen, maar op dit moment stelt het niet veel voor. Er zijn veel ontroerende stukken betrokken bij het krijgen van een ster aan boord voor een grote franchisefoto, maar fans hebben al eerder een hand gehad bij het vormgeven van casting.

Eerder dit jaar speelde John Krasinski eindelijk Reed Richards in Multiverse of Madness. Het is onwaarschijnlijk dat hij het personage zal blijven spelen, maar de vocale steun van de fans bracht hem aan boord bij Marvel.

Aubrey Plaza zou een geweldige Lara Croft zijn, volgens de fans, en het zou wild zijn om haar te zien casten als het personage met hun steun als drijvende kracht achter de beslissing.

Aanbevolen: