Wat is er echt aan de hand met de scheiding van Kaley Cuoco en Karl Cook?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt aan de hand met de scheiding van Kaley Cuoco en Karl Cook?
Wat is er echt aan de hand met de scheiding van Kaley Cuoco en Karl Cook?
Anonim

In september 2021 heeft Kaley Cuoco de scheiding aangevraagd van Karl Cook na drie jaar huwelijk. Het was een minnelijke breuk, maar fans denken dat The Flight Attendant-ster een affaire had met Pete Davidson. De twee werkten samen in de romantische komedie Meet Cute, waar ze goede vrienden werden (insiders bevestigden dat het allemaal platonisch was). De Saturday Night Live-ster is tegenwoordig duidelijk over de speculaties. Hij is nu aan het daten met Kim Kardashian en ha alt zijn schouders op over de "homo"-geruchten die door haar ex-man worden gegooid Kanye West Aan de andere kant, Cuoco's scheiding van Cook is nog niet afgerond… Dit is wat er echt aan de hand is.

Waarom heeft Kaley Cuoco de scheiding aangevraagd van Karl Cook?

Het ex-koppel onthulde in hun gezamenlijke verklaring dat ze gewoon uit elkaar waren gegroeid. "Ondanks een diepe liefde en respect voor elkaar, hebben we ons gerealiseerd dat onze huidige paden ons in tegengestelde richtingen hebben geleid", zeiden ze exclusief tegen People. "We hebben allebei zoveel van onze reis in het openbaar gedeeld, dus hoewel we dit aspect van ons persoonlijke leven liever privé zouden houden, wilden we samen uitkomen voor onze waarheid. Er is geen woede of vijandigheid, integendeel." Ze zeiden ook dat ze het proces privé wilden houden.

"We hebben deze beslissing samen genomen met enorm veel respect en aandacht voor elkaar en we verzoeken u hetzelfde te doen in het besef dat we geen aanvullende details zullen delen of verder commentaar zullen geven", vervolgde de verklaring. Sommigen denken dat hun 'zeer onconventionele huwelijk' hun beslissing heeft beïnvloed."We hebben verschillende locaties waar we veel zijn", vertelde Cuoco aan E! Nieuws over hun woonarrangement in augustus 2019. "Weet je, we zijn niet elke dag samen en ik denk persoonlijk dat het belangrijk is, het werkt goed voor ons."

In een aflevering van Brad Goreski's podcast Brad Behaviour, gaf de actrice toe dat de situatie was ontstaan uit haar weigering om 'te haasten'. Cook had er echter geen problemen mee. "Ja, we hebben gescheiden levens en dan komen onze levens samen en hij steunt me zo", legt The Big Bang Theory-ster uit. "Hij laat mij mij zijn en ik laat hem hem zijn… Ik heb duidelijk nooit een betere relatie gehad en ik wil dat dit de rest van mijn leven duurt, dus in zekere zin doen we het eigenlijk rustig aan."

Karl Cook vroeg ook om echtscheiding na de indiening van Kaley Cuoco

Twee weken nadat Cuoco de echtscheiding had aangevraagd, vroeg Cook er ook om, onder vermelding van "onoverbrugbare verschillen. Hij had de rechtbank gevraagd de mogelijkheid om partneralimentatie te verlenen aan hem of de actrice te beëindigen. Maar hij vroeg om "diverse sieraden en andere persoonlijke bezittingen", evenals "inkomsten en cumulaties" die hij daarvoor, tijdens, en na hun huwelijk. Zijn kamp bevestigde dat hij vasthield aan hun huwelijkse voorwaarden en zei dat er gemeenschappelijke eigendommen zijn die moesten worden "verdeeld" op basis van de "voorwaarden".

"Er zijn aanvullende afzonderlijke eigendommen en verplichtingen van elke partij, zoals vereist door de voorhuwelijkse overeenkomst van de partijen", aldus Cook's reactie. Hij weigerde aanvullende details over de huwelijkse voorwaarden te delen, waardoor sommige fans zich zorgen maakten over de voogdij over hun huisdieren. Een bron verzekerde US Weekly echter dat Cuoco een "ijzeren huwelijkscontract" heeft om ervoor te zorgen dat "haar activa worden beschermd". De actrice heeft een geschat vermogen van $ 100 miljoen, net als Cook die aanvankelijk als miljardair werd bestempeld vanwege het fortuin van zijn vader Scott Cook.

Het voormalige stel doet het tegenwoordig ook goed alleen. "Ze heeft een grote carrière en zet dat op de eerste plaats in haar leven. Het is eigenlijk uit elkaar groeien en elk hun eigen interesses nastreven", zei een insider over Cuoco, weken nadat ze de scheiding had aangevraagd. "Ze heeft nu veel te doen in haar carrière en houdt van haar werk. Hun relatie volgt gewoon verschillende paden. Een huwelijk werkt niet als je de ander zelden ziet." Cook is ook gefocust op zijn carrière. "Karl is een levenslange ruiter met een grondige liefde voor paarden. Zijn springcarrière is onlangs verbeterd en hij deed het goed in de zomer", voegde de bron eraan toe.

Kaley Cuoco en Karl Cook zijn 'dicht bij hun scheiding'

Volgens de nieuw verkregen juridische documenten van The Blast wordt Cook nu vertegenwoordigd door de echtscheidingsadvocaat van Kim Kardashian, Laura Wasser. Ze werkte eerder aan Brad Pitt en Angelina Jolie's intense voogdijstrijd. Nu Cook onlangs documenten heeft ingediend die de zaak zouden bijwerken, denken insiders dat de scheiding snel zal worden afgerond. Uit de documenten blijkt dat de ruiter een verklaring van openbaarmaking had ingediend, wat doorgaans suggereert dat een zaak op weg is naar een schikking.

Aanbevolen: