Julia Roberts heeft een geheim huis in New Mexico ter waarde van $ 2,5 miljoen

Inhoudsopgave:

Julia Roberts heeft een geheim huis in New Mexico ter waarde van $ 2,5 miljoen
Julia Roberts heeft een geheim huis in New Mexico ter waarde van $ 2,5 miljoen
Anonim

Als het gaat om Amerikaanse geliefden uit de jaren 90, is er geen lijst die Julia Roberts niet bevat.

Toen ze beroemd werd met de hoofdrol in Pretty Woman naast Richard Gere in 1990, heeft ze haar status van beroemdheid op de A-lijst al tientallen jaren behouden.

Maar als het op haar vrije tijd aankomt, geniet ze van een relatief eenvoudig leven met haar man en 3 kinderen op een ranch in New Mexico.

Julia Roberts houdt van haar vrije tijd op haar ranch

Julia Roberts kwam uit een bescheiden begin in Smyrna, Georgia, een klein stadje met minder dan 56.000 inwoners. Ze vertrok naar New York City om na de middelbare school te gaan acteren en werd in een handvol film- en tv-rollen voordat ze de rol van Daisy Araújo in de film Mystic Pizza uit 1988 kreeg.

Van daaruit werd ze datzelfde jaar ontdekt door filmmakers van Steel Magnolias. Ze zou binnenkort worden gecast als Vivian Ward in de veelgeprezen film Pretty Woman en de rest is geschiedenis. Maar met de beroemdheidscultuur als wat het is, hoe heeft ze door de jaren heen zo'n laag persoonlijk profiel behouden? Het antwoord zou luxe afzondering kunnen zijn.

Gedurende haar carrière heeft Roberts eigendommen gekocht en verkocht in plaatsen als San Francisco, New York City en 2 eilanden in Hawaï. Het lijkt er echter op dat haar hart in het zuidwesten ligt.

De ranch van 32 hectare waar ze het grootste deel van haar tijd doorbrengt, ligt verscholen in de prachtige paarse bergen in Arroyo Seco, een klein dorpje een paar kilometer buiten Taos, New Mexico. In een interview dat ze in 2003 met Oprah in haar huis deed, vertelt ze openhartig over hoe vredig haar leven is sinds ze daar woont. " Ik weet niet of het New Mexico is of alleen de bergen, maar je kunt niet dom zijn op een negatieve manier… Hier in de buurt kom en ga ik alsof het niets is." Dit is een heel andere wereld dan hoe beroemdheden gewoonlijk worden behandeld in Los Angeles.

Julia Roberts doet haar best om een normaal leven te leiden

In 2000 ontmoette ze cameraman Danny Moder op de set van The Mexican. Later hadden ze hun bruiloft 2 jaar later op 4 juli op diezelfde ranch. Ze zouden later hun 3 kinderen verwelkomen, Hazel, Henry en Phinneaus.

Het is door de jaren heen opgemerkt dat het belangrijk voor haar is om haar kinderen buiten de publieke belangstelling te houden. Dit is niet bepaald moeilijk voor haar, aangezien ze heel weinig aanwezigheid op sociale media heeft. Ze heeft pas in 2018 een Instagram-account gemaakt en haar berichten, hoewel een vreugde voor haar miljoenen fans, zijn zeldzaam. Het lijkt alsof dit precies is hoe ze het wil houden, vooral in het belang van haar familie.

Roberts heeft altijd gewild dat haar kinderen een relatief normaal leven zouden leiden, en het lijkt erop dat ze de beste keuze heeft gemaakt om door te gaan met die intentie door haar prachtige onverharde wegretraite te kopen. Regisseur Mike Nichols is geciteerd terwijl hij nota nam van hoe Roberts haar kinderen opvoedt ondanks haar miljonairstatus: Dat is waar Julia het beste in is geweest, hun echte leven behouden. Het zijn de kleine dingen die het verhaal vertellen. Als je ze bezoekt, is er niemand werken in hun huis, vegen hun hal. Er is overal speelgoed, en het zijn alleen Julia en Danny en de kinderen. Ze glipt altijd weg van het centrum.'

julia roberts en echtgenoot danny moder
julia roberts en echtgenoot danny moder

Ze heeft het zelfs zo goed gedaan dat ze niet weten hoe beroemd ze werkelijk is. In een ander interview met Oprah voor Harper's Bazaar in 2018 citeerde ze: "Ik denk niet dat ze dat ooit echt zullen begrijpen. Ik denk dat ik je een keer heb verteld toen ze het begonnen uit te zoeken, het was alsof, 'Je bent beroemd?' En ik zei: 'Ik denk dat veel mensen de film waarin ik zit hebben gezien of misschien weten wie ik ben.' Misschien gaat er een uur voorbij.[Dan vragen ze:] 'Ben je beroemder dan Taylor Swift?'"

In de afgelopen jaren werd Roberts een beetje een huisvrouw terwijl haar kinderen opgroeiden. Ze had er geen probleem mee om een tijdje uit de buurt van het publieke oog te stappen, en het heeft haar blijkbaar tot nu toe enorm geprofiteerd. Er is geen betere plek voor deze actrice om een stap terug te doen en de schoonheid van de natuur in je op te nemen dan in de afgelegen wildernis van het zuidwesten. Het zou voor bijna iedereen vrede kunnen brengen. Op hun 20-jarig jubileum lijkt het erop dat Roberts en Moder veel zullen blijven doen van wat ze deden; zich met hun zaken bemoeien en genieten van hun weelderige privacy met hun rustige familie en hun prachtige ranch.

Aanbevolen: