Is Lorne Michaels betrapt op liegen over de SNL-auditie van Steve Carell?

Inhoudsopgave:

Is Lorne Michaels betrapt op liegen over de SNL-auditie van Steve Carell?
Is Lorne Michaels betrapt op liegen over de SNL-auditie van Steve Carell?
Anonim

Door de jaren heen heeft SNL gediend als lanceerplatform voor verschillende carrières. Als je echter niet op de show komt, betekent dit niet het einde … het betekent alleen dat de kans van elders moet komen. Dat was het geval voor Lisa Kudrow, die ondanks de afwijzing het uiteindelijk goed deed op Friends.

Jim Carrey is een andere naam die in je opkomt, de acteur floreerde als het gezicht van de komedie in de jaren '90 en in de vroege jaren 2000.

Hoewel sommigen Steve Carell snel in deze categorie plaatsen, is dat misschien niet helemaal waar… Volgens Lorne Michaels is Steve Carell gezakt voor zijn auditie. Via Twitter had Steve Carell echter een andere kijk op wat er precies had plaatsgevonden… Laten we eens kijken.

Lorne Michaels zei dat Steve Carell zijn auditie niet had gehaald

Er is een lange lijst van topacteurs en actrices die niet op SNL zijn gekomen. Misschien wel een van de meest verrassende, zijn onder meer Jim Carrey, Stephen Colbert en blijkbaar Steve Carell.

Lorne Michaels besprak de zaak: "Stephen Colbert en Steve Carell deden auditie. Er waren veel mensen die je zou zien hoe briljant ze waren, maar je wist op een bepaald niveau dat het niet zou werken."

"Lisa Kudrow gaf een briljante auditie, maar het was in de tijd dat het Jan Hooks en Nora [Dunn] waren. Ik was niet bij de Jim Carrey-auditie, maar iemand die erbij was zei: 'Ik 'Ik denk niet dat Lorne het leuk zou vinden', en ze hadden het waarschijnlijk bij het verkeerde eind, maar dat maakt niet uit."

Andere publicaties zoals IMDb vermelden dat Carell bijna in de show verscheen tijdens het 1995-tijdperk, hoewel The Office-acteur werd uitgeschakeld door niemand minder dan Will Ferrell.

"In 1995 deed Steve Carell auditie voor de show, samen met zijn vrouw, Nancy Carell. Zij werd gecast, hij niet. Toen hij de show in 2005 presenteerde, verklaarde Carell dat Will Ferrell hem versloeg voor de plek, " IMDb-trivia suggereert.

Nou, de man zelf Steve Carell had een andere kijk op zijn ervaring naast de langlopende sketchcomedyshow. Volgens de acteur is hij niet alleen niet gezakt voor de auditie, maar in feite heeft hij nooit auditie gedaan…

Steve Carell verklaarde op Twitter dat hij nooit auditie had gedaan voor de show in de eerste plaats

Oh, de kracht van Twitter. In 2015 betrad de doorgaans rustige Steve Carell het platform en sprak een verklaring van een fan aan. In de tweet verklaarde de persoon dat ze verbluft was door hoe SNL mensen als Steve Carell liet wegglippen tijdens zijn auditie. De acteur reageerde echter en beweerde dat hij nooit een try-out voor de rol kreeg, anders zou hij de kans hebben gegrepen.

"De talenten die ontsnapten… Lorne Michaels onthult dat Stephen Colbert, @SteveCarell, @JimCarrey en Lisa Kudrow allemaal auditie hebben gedaan voor SNL!"

Carell antwoordt: "@JoelleGarguilo @JimCarrey Triest om te zeggen.. Ik heb nooit auditie gedaan voor SNL. Zou in een oogwenk zijn gedaan, maar werd nooit gevraagd."

Carell sprak wel over een auditie tijdens een openingsmonoloog op SNL, maar het bleek allemaal een grap en onderdeel van de act te zijn.

"Dat was een grap met een monoloog in de opening. Nooit auditie gedaan," verklaarde Carell verder tegen een andere fan via Twitter.

De acteur zou zijn moment in de show krijgen en meerdere keren hosten. En natuurlijk, toen hij in 2018 presenteerde, was het een grote hit op de afdeling kijkcijfers.

Steve Carell heeft meerdere keren gehost en de beoordelingen schoten omhoog

In 2018 keerde de acteur terug voor zijn derde hostingstint. Nogmaals, hij was een groot succes en de terugkeer werd gekatapulteerd vanwege een Office-reünie tijdens de openingsscène van de show.

Zoals verwacht, meldde Deadline dat de aantallen voor de aflevering omhoogschoten, vooral in vergelijking met de voorgaande week.

"Na een pauze van 10 jaar keerde Steve Carell gisteravond terug voor zijn derde optreden als gastheer van Saturday Night Live. De aflevering, met muzikale gast Ella Mai en een mini Office-reünie, had een gemiddelde van 4,4 Live+dezelfde dag rating van huishoudens op de markten met meters en een rating van 1,7 volwassenen van 18-49 op de markten met meters voor lokale mensen, "deadline vermeld.

"Saturday Night Live was de nummer 1 uitzending van de avond op de Big 4-netwerken en steeg ten opzichte van het dieptepunt van het voorgaande seizoen."

Wie weet echt hoe SNL eruit zou hebben gezien als Carell een steunpilaar was geworden.

Aanbevolen: