Deze 'Jackass'-ster zei nee tegen Lorne Michaels en 'SNL

Inhoudsopgave:

Deze 'Jackass'-ster zei nee tegen Lorne Michaels en 'SNL
Deze 'Jackass'-ster zei nee tegen Lorne Michaels en 'SNL
Anonim

Gezien zijn nettowaarde van $ 75 miljoen, kunnen we duidelijk zeggen dat Johnny Knoxville in de loop van zijn carrière een aantal goede beslissingen heeft genomen - ook al lijkt het misschien niet zo dankzij enkele van die huiveringwekkende stunts uitgevoerd op ' Jackass'.

Toch werd de show begin jaren 2000 een virale hit en tot op de dag van vandaag zal de vierde en laatste aflevering in de bioscoop verschijnen. De cast blijft rekenen op het succes van de franchise.

De waarheid is echter dat het voor Knoxville heel anders had kunnen lopen. Lorne Michaels en ' SNL' benaderden de beroemdheid met een serieus aanbod om in de show te verschijnen, hoewel hij uiteindelijk andere plannen in gedachten had.

We zullen kijken waarom hij een wekelijkse rol in de show weigerde en als hij terugkijkt, heeft hij de juiste beslissing genomen.

'Jackass' bleek zijn ticket naar roem te zijn

Zijn echte coming-outfeest vond plaats in de herfst van 2000, toen 'Jackass' een groot succes werd voor MTV. De show werd uitgezonden in drie seizoenen en 25 afleveringen en werd een enorm succes, dankzij onder meer Johnny Knoxville. Al snel werden er films uitgebracht, waarmee het succes van de show naar een hoger niveau werd getild.

Geloof het of niet, een vierde deel van de film zal plaatsvinden, naast ET Canada, heeft Johnny onthuld dat het de laatste film zal zijn. Hij is niet van plan om nog langer door dit soort stunts te gaan, vooral niet in het belang van zijn familie.

"Je kunt maar zoveel risico's nemen voordat er iets onomkeerbaars gebeurt", zegt hij. "Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad dat ik de risico's heb genomen die ik heb genomen en nog steeds rondloop."

“Ik voelde niet de behoefte of het verlangen. Het is een heel emotioneel iets', legt Knoxville uit. “Ik kan me geen hersenschudding meer veroorloven. Dat kan ik mijn familie niet aandoen.'

Hoewel hij klaar is met de franchise na de laatste film, had Knoxville in zijn vroegere dagen zijn carrière in een heel andere richting kunnen sturen.

Uiteindelijk besloot hij trouw te blijven aan de franchise.

Hij wees 'SNL' af vanwege de show

Als Lorne Michaels komt bellen, luistert iedereen en dat geldt ook voor Johnny Knoxville, die erg geïntrigeerd was door het aanbod van 'SNL's' leidende man.

Johnny had een enorm aanbod op tafel, waaronder drie tot vijf minuten per week van zijn eigen stunts, zoals hij onthulde op de Howard Stern Show. Het was een enorme kans om zijn bekendheid te vergroten op zo'n platform, hoewel het enige probleem was dat hij net was begonnen met 'Jackass'. Bovendien betekende het verlaten van 'Jackass' dat veel van zijn goede vrienden geen baan hadden, "Ze wilden niet de hele bemanning?" Stern vroeg om opheldering. "Juist," bevestigde Knoxville.

Het was een moedige beslissing aangezien maar weinigen 'SNL' afwijzen, in werkelijkheid is het meestal het tegenovergestelde scenario dat plaatsvindt, waarbij 'SNL' in het verleden zoveel legendarische komische acteurs afwees. Het was een groot risico voor Knoxville, hoewel duidelijk gezien de populariteit van de franchise, het prima uitpakte.

In de jaren die zouden volgen, zou Johnny het roer omgooien in zijn carrière en een filmcarrière proberen. Het was niet zo succesvol als 'Jackass', hoewel het misschien had kunnen zijn als hij het 'SNL'-pad had gekozen.

Knoxville ging later over in film

Fans vergeten het vaak, maar Johnny Knoxville probeerde wel over te stappen naar de wereld van acteren en in werkelijkheid verscheen hij in het begin van de jaren 2000 in een aantal enorme kassafilms, waaronder 'Coyote Ugly', 'Men in Black II' ' en 'De hertogen van Hazzard'. Als hij in 'SNL' was verschenen, had hij de filmcarrière van de acteur misschien nog meer leven kunnen geven.

Helaas voor Knoxville kreeg de acteur na zijn rol in 'The Dukes of Hazzard' meer erkenning voor zijn vermeende relatie met Jessica Simpson dan voor de eigenlijke film zelf. Hij ging zelfs op Howard Stern af en deed een leugendetectortest met betrekking tot de zaak, 'Ja en geslaagd. Het was een van die dingen dat het zo'n goed idee was dat ik het me niet kon veroorloven om het niet te doen. Howard is erg goed geweest voor de show, Jackass, en hij is erg goed voor Steve-O en ik heb altijd een bal als ik daar ga. Meestal omdat ik gewoon een soort van playthrough ben. Je moet om zes uur 's ochtends doorgaan, dus het heeft geen zin om te gaan slapen."

Hij heeft op zijn minst een soort afsluiting van de zaak gekregen.

Aanbevolen: