De waarheid over de relatie tussen Lorne Michaels van 'SNL' en Cecily Strong

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Lorne Michaels van 'SNL' en Cecily Strong
De waarheid over de relatie tussen Lorne Michaels van 'SNL' en Cecily Strong
Anonim

Terwijl Lorne Michaels' Saturday Night Live (SNL) zijn ongelooflijk lange duur voortzet (de eerste aflevering werd uitgezonden in 1975), bereidt de show zich ook voor op zijn meest uitdagend seizoen tot nu toe. In de loop der jaren zijn er castleden gekomen en gegaan, en sommigen lanceerden hun solocarrière behoorlijk succesvol (zoals Tina Fey, Eddie Murphy en Will Ferrell, om er maar een paar te noemen).

En hoewel de show in het verleden te maken heeft gehad met het vertrek van castleden, heeft Michaels deze keer een reden om zich meer zorgen te maken. Recente rapporten suggereren dat verschillende SNL-veteranen mogelijk niet terugkeren voor seizoen 47 en daarna. Dit geldt ook voor de Emmy-genomineerde actrice Cecily Strong die in haar eentje opviel, meest recentelijk in Schmigadoon van Apple TV+!. Uit rapporten blijkt dat Michaels haar misschien probeert over te halen om aan te blijven. En terwijl Strong beslist of ze meedoet of niet, kan men niet anders dan zich afvragen hoe de relatie van de actrice met Michaels achter de schermen is.

Toen Cecily Strong opkwam, 'ontplofte ze'

Net als Fey en collega-SNL-veteraan Amy Poehler, werkte Strong ook bij iO in Chicago voordat hij bij de show kwam. Chana Halpern, de oprichter, houdt regelmatig audities voor improvisatieacteurs, de meest indrukwekkende van het stel zou dan auditie doen voor Michaels. In tegenstelling tot Fey of Poehler werkte hij op dat moment echter niet bij iO als performer. In plaats daarvan vertelde Strong aan Chicago Tribune dat ze haar lot had neergelegd om 'aan de kassa te werken (bij iO), te babysitten en gewoon arm te zijn'. Maar toen gaf Halpern haar een broodnodig duwtje.

"Ik vroeg haar: 'Waarom heb je je niet aangemeld voor de showcase om in aanmerking te komen voor Lorne?'", herinnert Halpern zich. "Ik zei: 'Laat me je een slot geven en kijken wat je kunt doen.’ Als ik die avond niet langs de kassa was gelopen, zou ze misschien nog steeds telefoons beantwoorden.” De eerste auditie werd gevolgd door meer audities, screentests en ontmoetingen. Door dit alles bekende Strong dat ze 'veel huilde'. "Het was iets waar ik over had gedroomd."

Ten slotte nodigde de show Strong uit om naar New York te komen en zo ontdekte ze dat ze was gecast. Tijdens haar eerste seizoen bij SNL duurde het niet lang voordat Michaels zich realiseerde dat hij een rijzende ster had. En toen Strong terugkeerde voor haar tweede seizoen, besloot de maker van SNL om haar een anker van het populaire segment Weekend Update te maken. Terwijl hij met The New York Times sprak, merkte Michaels zelfs op: Cecily, vanaf de eerste show, was daar. Ze ontplofte.”

Sindsdien is Strong een van de meest herkenbare sterren van SNL geworden. In de loop der jaren stond ze bekend om het uitbeelden van personages zoals het meisje waarvan je wenste dat je geen gesprek had gestart op een feestje, Claire van HR en de presentator van de Girlfriends Talk Show Kyra. Tegelijkertijd kunnen fans ook geen genoeg krijgen van Strongs impressie van Jeanine Pirro en Rep. Marjorie Taylor Greene.

Toen ze een SNL-show van thuis miste, was Lorne Michaels ondersteunend

Toen COVID-19 verschillende shows en films dwong de productie stop te zetten, besloot SNL om de cast aan sommige afleveringen thuis te laten werken. Voor Strong werkte de timing van het doen van de aflevering echter niet voor haar. Emotioneel leek het erop dat ze het werk niet aankon omdat ze te maken had met angst en depressie. In die tijd vierde haar familie ook wat de verjaardag van haar neef, Owen Strong, zou zijn geweest. Hij stierf in 2020 na een strijd tegen hersenkanker.

Toen Strong wat tijd nodig had van de show, begreep Michaels haar situatie gemakkelijk en stond ze toe dat ze een aflevering miste. "Ze verdiende het", legde Michaels uit. "Dit seizoen was waarschijnlijk het moeilijkste ooit voor haar." Wat Strong betreft, ze was erg dankbaar voor het gebaar van Michaels."Weet je, gelukkig heb ik daar producers en Lorne ook, en ik voel me erg goed verzorgd door de show", vertelde de actrice aan NPR. “Het was maar één aflevering die ik heb gemist en ik wilde er echt bij zijn. En ik denk dat ze dat van mij wisten.'

Kan Lorne Michaels Cecily Strong overtuigen om terug te keren?

Op dit moment gaan de gesprekken tussen Michaels en Strong door. Michaels lijkt er zeker van te zijn dat hij een van zijn ervaren sterren kan overtuigen om nog wat langer op SNL te blijven. "Mijn hoop is dat ze terugkomt", deelde de maker van SNL, die ook uitvoerend producent Schmigadoon! was. "Wat ik tegen haar zei, en wat ik geloof, is dat ik denk dat ze nog niet klaar is." Dat gezegd hebbende, erkende Michaels ook: "Je kunt haar niet echt iets laten doen wat ze niet wil doen."

Ondertussen, als je het aan Strong vraagt, is ze nog steeds onzeker over haar toekomst bij SNL. "Ik denk er nog steeds over na, om eerlijk te zijn", vertelde de actrice aan Collider. “Ik weet het gewoon nog niet zeker. Ik weet dat het een saai antwoord is, maar dat is de waarheid.” Hopelijk kiest ze ervoor om terug te komen.

Aanbevolen: