Post Malone verwacht zijn eerste kind

Inhoudsopgave:

Post Malone verwacht zijn eerste kind
Post Malone verwacht zijn eerste kind
Anonim

Post Malone ruilt zijn Beerbongs & Bentley's in voor flessen en bassinets, zo lijkt het. De rapper onthulde woensdag dat hij zijn eerste kind verwacht met zijn oude vriendin, en hij zegt dat hij de "gelukkigste" is die hij ooit is geweest - en hij is opgewonden voor dit "volgende hoofdstuk" in zijn leven.

Post Malone en zijn vriendin zijn enthousiast om ouders te worden

Het klinkt alsof de 26-jarige veel goede dingen aan de horizon heeft. Niet alleen wordt hij vader, maar zijn nieuwe album Twelve Carat Toothache zal naar verwachting volgende maand verschijnen.

"Ik kijk uit naar dit volgende hoofdstuk in mijn leven, ik ben de gelukkigste die ik ooit ben geweest, en sinds ik me kan herinneren was ik verdrietig", vertelde Post aan TMZ. "Tijd om voor mijn lichaam en mijn familie en vrienden, en verspreid elke dag zoveel mogelijk liefde."

Bronnen in de buurt van Post zeggen dat hij en zijn vriendin het spannende nieuws dit weekend hebben gevierd met een privéfeest voor goede vrienden en familie in Zuid-Californië.

De Rapper geniet van een leven na Los Angeles

Een paar jaar geleden handelde Post in de glitter en glamour van Los Angeles om te genieten van het eenvoudige leven in Utah, dat volgens hem "de dingen een stuk beter heeft gemaakt" voor zijn geestelijke gezondheid.

“Mensen wilden dat ik in LA bleef, daar wordt het werk gedaan, maar ik was het zat. Er is altijd wel iets te doen, en iemand wil altijd iets van je - en ik wilde niet gek worden , vertelde Post eerder dit jaar aan Billboard.

“De verhuizing naar Utah heeft de zaken een stuk beter gemaakt voor mijn geestelijke gezondheid. Het is heel, heel goed geweest', vervolgde hij. Het is iets dat ik moest doen omdat LA me een schop onder mijn kont gaf. Dus het is zwaar, maar het is het waard.”

Post legde destijds uit dat hij gewoon wilde ontspannen en genieten van de vruchten van zijn arbeid.

"Ik wil gewoon ontspannen en genieten van de simpele dingen", legde hij uit. "Wees weer als een kind. Heb geen verantwoordelijkheden en alles wordt geregeld: je kinderen, je familie, iedereen is klaar en hoeft niet maak je geen zorgen, dus je kunt gewoon spelletjes spelen en in het hoge gras spelen.”

Aanbevolen: