Nick Cannon verwacht zijn 8e kind, maar zweert dat hij nooit meer zal trouwen

Inhoudsopgave:

Nick Cannon verwacht zijn 8e kind, maar zweert dat hij nooit meer zal trouwen
Nick Cannon verwacht zijn 8e kind, maar zweert dat hij nooit meer zal trouwen
Anonim

Nick Cannon verwacht momenteel zijn achtste kind, maar verwacht niet dat deze drukke vader weer door het gangpad zal lopen. De komiek onthulde onlangs dat hij zichzelf niet opnieuw ziet trouwen.

Tijdens een optreden in de podcast It's Tricky with Raquel Harper zei Nick dat zijn eerste (en enige) ervaring met het huwelijk genoeg voor hem was. De tv-persoonlijkheid was eerder getrouwd met Mariah Carey van 2008-2016, en ze delen een 11-jarige tweeling.

Nick zei dat hij niet de behoefte voelt om toekomstige relaties legaal te maken: "Waarom zou de overheid betrokken zijn bij je liefdesleven? Dat lijkt me zo bizar, "vervolgde hij, "Het is echt een bedrijf en om zaken en liefde samen te brengen, dat is moeilijk om mee bezig te zijn.”

Nick heeft zijn scheiding van Mariah niet volledig verwerkt

Nick gaf verder toe dat hij nog steeds herstellende is van zijn huwelijk met Mariah. "Scheiding is een gevoel van, 'Je hebt gefaald', en als je dat niveau van mislukking hebt terwijl iedereen het zag, was het een lange tijd veel voor mij," vertelde hij. “Ik wist niet zo goed hoe ik het moest verwerken. Ik moest mezelf gaan zoeken. Ik moest naar binnen.'

Het is niet alleen het huwelijk dat Nick misschien nooit meer zal doen - hij kan ook klaar zijn met het krijgen van kinderen. Eerder deze maand onthulde de presentator van The Masked Singer dat hij overweegt een vasectomie te ondergaan zodra zijn achtste kind is geboren.

"Ik ben al geweest en heb mijn vasectomie-consult gekregen", onthulde hij. "Ik ben niet van plan de aarde volledig te bevolken, maar ik kijk er absoluut naar uit om voor alle kinderen te zorgen en lief te hebben die ik momenteel heb."

Eerder dit jaar bevestigde model Brie Tiesi dat ze in verwachting was van haar eerste kind met Nick. Het nieuws kwam slechts enkele maanden nadat het zevende kind van de komiek, zoon Zen, was overleden aan een hersentumor. Hij deelde het jongetje met model Alyssa Scott.

Weken voor de geboorte van Zen verwelkomde Nick ook tweelingzonen, Zion en Zillion, met DJ Abby De La Rosa. Het jaar ervoor beviel Nicks knipperlichtvriendin Brittany Bell van hun dochter Powerful Queen. Ze delen ook een 4-jarige zoon, Golden.

Na de geboorte van zijn zevende kind zei Nick dat hij een vox van onthouding nam. "Ik ben vriendelijk om afstand te nemen, me te concentreren, naar binnen te gaan, mijn celibaat aan te gaan", zei hij in de Drink Champs-podcast.

Brie Tiesi onthulde echter haar zwangerschap aan het publiek kort na zijn celibaatnieuws. Ze zal later dit jaar bevallen van hun baby.

Aanbevolen: