Voor Miley Cyrus speelde deze zangeres bijna Hannah Montana

Inhoudsopgave:

Voor Miley Cyrus speelde deze zangeres bijna Hannah Montana
Voor Miley Cyrus speelde deze zangeres bijna Hannah Montana
Anonim

Door de jaren heen is Disney Channel de thuisbasis geweest van een aantal enorme shows die de tand des tijds hebben kunnen doorstaan. Niet alleen zijn de shows een succes geweest, maar er zijn ook een aantal opmerkelijke artiesten van het kanaal gekomen, waarvan sommigen ongelooflijke dingen hebben gedaan in de business.

Hannah Montana was een enorm succes voor het netwerk dat hielp om van Miley Cyrus een mainstream-ster te maken. Voordat Cyrus de rol van zijn leven kreeg, was er echter een populaire zanger die de rol kreeg aangeboden.

Laten we eens kijken welke zangeres de rol van Hannah Montana heeft afgewezen.

JoJo had de kans om Hannah Montana te spelen

Hannah Montana is misschien wel de grootste en meest populaire show in de geschiedenis van Disney Channel, en het werd uiteindelijk het startpunt voor Miley Cyrus in de mainstream. Voordat Cyrus de baan kreeg die haar leven veranderde, keek Disney Channel naar een paar verschillende artiesten voor de hoofdrol. Op een gegeven moment werd het optreden zelfs aangeboden aan niemand minder dan JoJo.

JoJo had op jonge leeftijd naam gemaakt met haar krachtige zangstem en was zelfs een populaire artiest voordat ze de rol kreeg aangeboden. Ze had een aantal hits op haar naam en was een bewezen handelswaar in de Billboard-hitlijsten. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, had de artiest zelfs enkele opmerkelijke acteeroptredens in projecten zoals The Bernie Mac Show. JoJo zou de rol echter afwijzen.

Toen hij sprak over het afwijzen van het optreden, zei JoJo: Geen spijt. Helemaal geen spijt. Ja, Disney bood me de rol aan… Maar het is niet echt wat ik zelf zie.'

Toen JoJo de rol afsloeg, was het tijd voor Disney Channel om iemand nieuw te vinden om Hannah te spelen. Gelukkig had een voormalige countryster een dochter die klaar was om een stap naar het sterrendom te zetten.

Miley Cyrus krijgt het optreden

Hannah Montana Show
Hannah Montana Show

Voordat ze de rol van Hannah Montana kreeg, was Miley Cyrus een vrijwel onbekende in de branche. Ze had wat werk verzet voordat ze als hoofdrolspeler in de show werd gecast, maar ze moest nog te zien zijn in iets dat haar echt over de top zette. Dat veranderde allemaal toen Hannah Montana debuteerde op Disney Channel en een fenomeen werd dat niemand kon stoppen.

Hannah Montana debuteerde in 2006 en was een grote triomf voor het netwerk, en na vier seizoenen en 98 afleveringen was het duidelijk dat Disney iets speciaals in handen had. Niet alleen was de show een enorme hit, maar de muziek die voor de show werd uitgebracht, evenals de merchandise, maakten Disney een fortuin. Hannah Montana: The Movie verdiende Disney 170 miljoen dollar aan de kassa, wat verder aantoont dat het personage een klassieker werd voor het netwerk.

Uiteindelijk was het tijd voor Miley Cyrus om weg te lopen van het personage om haar eigen identiteit in het bedrijf te verstevigen. Na jaren van werk werden Miley en Hannah officieel van elkaar gescheiden, waardoor de show een blijvende erfenis achterliet op Disney Channel. Onlangs is er echter wat gefluister geweest over iets nieuws dat met het personage aan de hand was.

Komt Hannah terug?

Hannah Montana-film
Hannah Montana-film

Vorig jaar waren er wat geruchten over een mogelijke prequel-show die plaatsvond op Disney+, die ongetwijfeld binnen de kortste keren een enorm publiek zou trekken. Er is geen garantie dat het zal gebeuren, maar aangezien de streamingdienst zijn best doet om te profiteren van populaire Disney-eigendommen, is het logisch dat Hannah Montana in overweging zou worden genomen.

Toen we het over een prequel hadden, zei Billy Ray Cyrus, Miley's vader en co-star van Hannah Montana: Ze hebben het over het doen van een prequel, wat voor mij, ik zou dat in een oogwenk doen. Want dat betekent dat ik mijn harder terug kan krijgen.'

Eerder in 2021 bracht Miley Cyrus een eerbetoon aan het personage op haar sociale media, waardoor fans enthousiast werden over het potentieel van Miley die het personage afstoffen voor een toekomstig project of album. Het v alt nog te bezien of Miley deze weg zal inslaan, maar als ze dat doet, zullen de fans die met de show zijn opgegroeid meer dan bereid zijn om van de plaat een succes te maken.

Hannah Montana was een grote hit op het kleine scherm, en als de dingen anders waren gelopen, dan zou JoJo degene zijn geweest die de vruchten plukte van het doorbraaksucces van de show.

Aanbevolen: