Deze 10 sterren kunnen niet koken en schamen zich er niet voor om het toe te geven

Inhoudsopgave:

Deze 10 sterren kunnen niet koken en schamen zich er niet voor om het toe te geven
Deze 10 sterren kunnen niet koken en schamen zich er niet voor om het toe te geven
Anonim

Sommige sterren zijn beruchte fijnproevers, zoals regisseur Jon Favreau en Kardashian matriarch Kris Jenner. Anderen kunnen echter niet koken om hun leven te redden. Het is geen schande om geen goede kok te zijn, niet iedereen kan acteren of zingen zoals sommige van deze sterren, dus het is logisch dat sommigen de ene vaardigheid inruilen voor een andere.

Of het nu is omdat ze rijk genoeg zijn om lekker eten te betalen of omdat hun ouders hen nooit hebben geleerd hoe ze in de keuken moeten werken, er zijn genoeg sterren die bereid zijn toe te geven dat ze nutteloos zouden zijn met een spatel. Grappig genoeg hebben enkele van de slechtste thuiskoks van beroemdheden een hoofdrol gespeeld in films over eten.

10 Eva Mendes

Hoewel haar man, Ryan Gosling, bekend staat als een handige kok en een goede bakker, is Mendes niet de fijnproever in hun huishouden. Ze gaf in een Instagram-commentaar toe dat "Ryan kookt, ik overleef het gewoon." Wat ze daarmee bedoelde, is dat ze de manier waarop ze voedsel bereidt niet beschouwt als echt koken. Mendes zegt dat ze alleen groenten kan stomen en rijst koken. Nou, mevrouw Mendes, sommige mensen kunnen dat niet eens, zovelen, wees niet zo streng voor jezelf?

9 Beyoncé

Als je getrouwd bent met een miljardair als Jay-Z, kun je het je veroorloven om altijd en overal iets te eten. Kosten noch moeite zijn gespaard als het gaat om de catering die de twee op hun feestjes verzorgen. U hoeft niet te leren koken als u 5-sterrenkoks kunt inhuren om voor u te zorgen. Beyonce's moeder is zelfs zo ver gegaan om het publiek te vertellen dat zij en Beyonce allebei weten dat ze nutteloos is in de keuken, maar dat haar zus Solange de fijnproever van hun familie is.

8 Cardi B

cardi b coachella
cardi b coachella

In een aflevering van Cardi Tries had de rapper wat hulp nodig van een professionele kok om te leren hoe je een ma altijd voor een groot gezelschap maakt. Cardi heeft zojuist in de aflevering toegegeven: "Ik kan niet koken." Ze kan zingen, ze kan dansen, ze kan spreken over controversiële politieke kwesties, maar ze kan geen kip en mac en kaas maken.

7 Jimmy Fallon

Fallon gaf in een van zijn afleveringen van The Tonight Show toe dat hij een afschuwelijke chef-kok is en dat hij het beste pizza kan opwarmen. Hij plaatste zelfs een foto waarop hij in 2020 pizza 'kookt'.

6 Jada Pinkett Smith

Hoewel ze echtgenote en moeder is, is Jada Pinkett Smith niet de kokkin in het huishouden van Smith. Volgens Jada is de aandoening genetisch bepaald. Het is genetisch bepaald. Mijn grootmoeder kan niet koken en mijn moeder kan niet koken. Ik ben opgevoed met het idee dat je eet omdat je lichaam brandstof nodig heeft voor energie, dus ik eet superfoods.” Ze eet in ieder geval gezond. Geen woord over of ze dit gen heeft doorgegeven aan haar en de kinderen van Will Smith.

5 Jennifer Lawrence

Lawrence is een Oscar-winnende actrice, maar ze zal niet snel een prijs winnen voor haar recepten. Ook al is ze een ervaren filmster, Lawrence is geciteerd en zei: "Ik heb niet veel talenten. Ik ben geen goede kok, ik kan niet schoonmaken en ik kan niet naaien." Dat heeft Lawrence er niet van weerhouden om een aantal zeer interessante recepten te maken, zoals haar 'sandwich met chili pizza'.

4 Penélope Cruz

Penelope Cruz
Penelope Cruz

The Pirates of The Caribbean-ster vertelde Collider in 2009 dat ze wat lessen had gevolgd om haar kookvaardigheden te verbeteren, maar dat was niet echt zo. Ze kan een paar klassieke Spaanse gerechten koken, maar over het algemeen zegt ze dat ze "niet georganiseerd" is in de keuken. Ze zegt dat ze beter is als assistent van een chef-kok, omdat ze op zijn minst groenten kan stomen en rijst kan koken. Dat is beter dan niets.

3 Sofia Vergara

Ook al speelde ze in Jon Favreau's centrale voedselfilm Chef, in het echte leven kan de Modern Family-ster niet koken. Ze vertelde E! News, en ABC, dat haar zoon de kokkin is in haar huishouden. Ze geniet echter van het eten van haar kind. Volgens Vergara "verbonden" de twee zich over eten. Ze weet hoe ze een paar traditionele Colombiaanse recepten moet bereiden, maar ze lijkt er niet veel vertrouwen in te hebben.

2 Amal Clooney

De mensenrechtenadvocaat is misschien een slechterik in de rechtszaal, maar ze is geen fijnproever in de keuken. De partner van George Clooney geeft toe dat ze niet handig is in de keuken en het enige wat ze niet kan is koken. Ze kan vechten voor burgerrechten, bescherming krijgen voor kansarme mensen en ze kan George Clooney, een ooit beruchte vrijgezel, ten huwelijk vragen. Maar ze kan niet koken.

1 Jessica Simpson

Degenen die zich het reality-tv-programma Newlyweds van Jessica Simpson herinneren met haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey, herinneren zich dat Jessica Simpson de wereld liet zien dat ze niet kan koken om haar leven te redden. Sommigen geloven echter dat ze het misschien voor de camera's heeft gespeeld. Maar het zou geen verrassing zijn als de persoon die zijn hoofd niet om het concept van "kip van de zee" tonijn kan wikkelen, niet kan koken.

Aanbevolen: