Matt Damon en zijn vrouw Luciana volgen deze regel om hun huwelijk te laten werken

Inhoudsopgave:

Matt Damon en zijn vrouw Luciana volgen deze regel om hun huwelijk te laten werken
Matt Damon en zijn vrouw Luciana volgen deze regel om hun huwelijk te laten werken
Anonim

De jaren negentig maakten plaats voor een opkomst van getalenteerde jonge sterren die een solide carrière in Hollywood hebben behouden. Matt Damon was een van de vele sterren die uit het decennium voortkwamen en hij levert al jaren geweldig werk.

Damon heeft het allemaal gedaan, inclusief het redden van de carrière van Christian Bale, ruzie maken met andere sterren en zelfs geweldige cameo's maken in de MCU.

Damons carrière is er al eeuwen een, maar het heeft hem lange tijd weggehouden van zijn familie. Gelukkig hebben Damon en zijn vrouw een manier gevonden om het te laten werken, in een regel die het spel voor hun huwelijk heeft veranderd.

Matt Damon is een grote ster

Als we kijken naar de grootste namen in Hollywood, zijn er niet veel die in de buurt komen van wat Matt Damon heeft bereikt tijdens zijn tijd in Hollywood. De man kan het allemaal legitiem en hij heeft tijdens zijn carrière veel lof gekregen voor verschillende inspanningen.

Voor velen is Damon vooral bekend om zijn werk als acteur. Hij speelde in populaire films zoals Good Will Hunting, Saving Private Ryan, Dogma, The Talented Mr. Ripley, The Departed, de Bourne-franchise en de Ocean's franchise. Hoe geweldig dit ook is, de man kan ook schrijven.

Als schrijver nam Damon een Oscar mee naar huis voor zijn werk voor Good Will Hunting. Dit was een belangrijk moment in zijn carrière en sindsdien is hij een van de grootste namen in Hollywood.

Damon heeft veel krantenkoppen gehaald voor zijn werk, maar hij heeft ook de krantenkoppen gehaald voor zijn persoonlijke leven.

Matt Damon trouwde in 2005 met zijn vrouw Luciana

In 2005 haalde Damon de krantenkoppen toen hij en zijn vrouw, Luciana, in het huwelijksbootje stapten. Het paar was al een tijdje samen, en zomaar was Damon, een van Hollywoods meest begeerde vrijgezellen, van de markt.

Hun eerste ontmoeting gebeurde willekeurig, maar het vormde de basis voor wat een bloeiend huwelijk was.

Toen ze met Vogue sprak, beschreef Luciana de nacht dat ze elkaar ontmoetten.

"Matts verhaal is dat hij me aan de andere kant van de kamer zag en dat er een licht op me brandde. En ik dacht: 'Ja, het was een nachtclub - er waren overal lichten!' Maar hij begon herkend te worden en vroeg om foto's en handtekeningen, en toen werd het een beetje agressief omdat mensen drinken en zo, en dus kwam hij en verstopte zich achter mijn bar … [wil] gewoon daar rondhangen en wat drinken. Hij zegt: 'Oh, ik zag je en ik wilde heel graag met je praten.'”

Vanaf daar bracht Matt de rest van de nacht door met haar achter de bar te helpen.

"Dus het werd een heel leuke avond en 15 jaar later zijn we hier," zei ze.

Het echtpaar heeft in totaal vier kinderen en ze hebben ervoor gezorgd dat alles werkt sinds hun eerste ontmoeting. Het blijkt dat ze een regel hebben die een enorme hulp is geweest.

Matt en Luciana hadden een regel over tijd apart doorbrengen

Dus, hoe zorgen Damon en zijn vrouw ervoor dat alles werkt? Welnu, een regel hebben over de tijd die ze apart doorbrengen, was het beste voor hen.

Volgens de acteur: "We hebben een regel van twee weken. Ik ben niet langer dan twee weken weg. Ik denk dat je zoveel mogelijk bij de persoon moet zijn van wie je houdt. Mijn vrouw is mijn ziel maat. Ik hou er niet van om apart van haar te zijn."

Dit is een geweldige manier om het hoofd boven water te houden. Lange afstanden zijn buitengewoon moeilijk, en voor de Damon-clan werken dingen natuurlijk het beste als ze niet veel tijd van elkaar weg hoeven te zijn.

De regel is effectief geweest, maar is een keer overtreden.

"We hadden er een soort familiebijeenkomst over en mijn kinderen lieten me het doen… Ik vond het gewoon zo'n mooi verhaal en zo'n geweldige rol", zei Damon over het overtreden van de regel voor de film Stillwater.

"Dit was de eerste film waarin [de regel van twee weken] werd geschonden. Dus dat was moeilijk, en het hielp bij de uitvoering. Het was gemakkelijk om toegang te krijgen tot wat ik nodig had om toegang te krijgen, want ik miste echt mijn kinderen, " vervolgde hij.

Aangezien het paar al zo lang getrouwd is en het voor elkaar heeft gekregen in een bedrijf dat regelmatig huwelijken ziet afbrokkelen, werkt de regel fantastisch.

Dingen werken anders voor verschillende koppels, maar misschien kunnen anderen in het bedrijf een pagina uit Damon's liefdesverhaal halen.

Aanbevolen: