Fans tonen steun voor Lizzo nadat deze komiek haar bespotte

Fans tonen steun voor Lizzo nadat deze komiek haar bespotte
Fans tonen steun voor Lizzo nadat deze komiek haar bespotte
Anonim

Lizzo heeft geen tekort aan tegenstanders, maar haar fans zijn hier om haar te verdedigen!

Acteur en komiek Aries Spears werd geïnterviewd op The Art of Dialogue, toen hem werd gevraagd naar de "Truth Hurts"-zanger. Spears werd ondervraagd over Lizzo's muziek, maar de Mad TV-acteur leek alleen geïnteresseerd in het bespreken van haar gewicht.

"Ik kan er niet over uit dat ze eruitziet als de semoji", zei hij. "Ze is een heel mooi meisje. Ze heeft een heel mooi gezicht, maar ze laat steeds haar lichaam zien. Kom op man."

Spears had toen een moment van zelfbewustzijn en gaf toe dat hij ook niet de slankste persoon ter wereld was.

"Ik ben niet de meest in vorm n in de wereld, maar als je grappig bent en je branie en zelfvertrouwen hebt en je er fatsoenlijk uitziet. Ik denk dat ik op zijn minst knap ben … je krijgt p. Maar een vrouw die is gebouwd als een bord met aardappelpuree, zit in de problemen. Zij is cool. Haar muziek is hard… haar lichaam niet."

Spears vervolgde zijn tirade door te roepen wat hij ziet als hypocrisie onder vrouwen die bodyshaming afkeuren.

"Weet je wat me doodt aan vrouwen? De hypocrisie en tegenstrijdigheid. 'Yaas, koningin.' 'Dood, koningin.' F diabetes. F hartproblemen. F hartziekte, cholesterol. Jullie claimen vrouwelijkheid en gaan over zusterschap, maar als je echt van je zus hield, zou je gaan 'Black girl, we love you' en je zelfvertrouwen, maar dit is het niet.'"

Veel Twitter-gebruikers kwamen naar voren om Lizzo te verdedigen, en velen beweerden dat dik zijn niet noodzakelijkerwijs betekent dat je ongezond bent.

Olayemi Olurin schreef: "Ik ben echt verbluft dat Ram Spears het lef had om Lizzo aan te vallen omdat hij dik was. Hij is een dikke zwarte man die ons aanmoedigt om vetfobie tegen Lizzo te gebruiken, de wiskunde is dat gewoon niet wiskunde."

Een andere gebruiker schreef: "Ik ben geschokt door het gebrek aan zelfbewustzijn. Hij ademt zwaar terwijl hij zit. Lizzo is in uitstekende vorm als artiest. Ze twerkt, zingt, danst en speelt tegelijkertijd een instrument Ram speren dikke kont klinkt als een koude luchtinlaat, gewoon door te gaan zitten."

Megan Thee Stallion verdedigde ook Lizzo en plaatste op haar Instagramverhalen: "Lizzo, je bent mooi, dik en rijk."

Ze vervolgde het met een ander verhaal dat zei: "En je kunt heel goed zingen."

Spears ging naar Instagram om zichzelf te verdedigen in verschillende berichten.

"IK WIST DAT HET KOMEN!!!" Spears schreef in één bijschrift. "Als de mensen die boos zijn, met name vrouwen, echt aandacht schonken aan de kunst van het dialoog, interview één heb ik zelfs gebeld omdat ik moest afvallen en twee, nog belangrijker, het belangrijkste punt was het vieren van het verkeerde. Er zijn veel hypocriete vrouwen die ook bashen mannen lachen (sic) kosten maar als je zusterschap gaat vieren terwijl Lizzo's vertrouwen prijzenswaardig is, is het ook gevaarlijk."

In een interview in 2021 op The Zane Lowe Show sprak Lizzo over de lichaamsbeschamende opmerkingen die ze heeft ontvangen.

"Ik heb het gevoel dat [dik zijn] het ergste is wat mensen op dit moment over mij kunnen zeggen," zei ze. "Dit is de grootste onzekerheid. Het is zoiets als: 'Hoe durft een popster dik te zijn?' Dat moest ik bezitten."

"Er zijn nog steeds zoveel mensen die systematisch worden gemarginaliseerd", voegde Lizzo eraan toe. "Ondertussen is er een zwarte plus-size meid bij de Grammy's. Maar zwarte vrouwen met een plus-size krijgen nog steeds niet de behandeling die ze verdienen in ziekenhuizen, van artsen en op het werk."

Ongeacht wat anderen zeggen, Lizzo zal de grote weg inslaan en haar supporters zullen haar steunen!

Aanbevolen: